Lemvig Indkøbsforening Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem hjemmeside, gode priser, hurtig levering. Synd I ikke er mere synlige på Google osv., når I har så fine priser på varerne i webshoppen. I ville få meget mere gang i butikken den vej.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et par Viking børnesko, og efter få måneders almindeligt brug var skoene ødelagte. Jeg skriver til forretningen, som forhører sig hos producenten. Producenten tager nul ansvar på sig, og n... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

3 gange Super herfra. 1. Super Fin butik med fint udvalg til rigtig gode priser. 2. Super Hurtig levering og varen som beskrevet. 3. Super personlig service ved returnering. Til info ved r... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse hos Lemvig Indkøbsforening. Fik super god service og god hjælp ved køb af sejlertøj. Personalet var venlige, hjælpsomme og vidste virkelig noget om produkterne. Kan klart anbefale... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Kledingwinkel
  6. Outletwinkel
  7. Werkkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Lemvig Indkøbsforening finder du et stort udvalg af tøj og udstyr til fritid og hele familien. Vi har blandt andet skitøj og skiundertøj, outdoor- og vandretøj, sejlertøj, golftøj, løbetøj, regntøj og andet funktionelt fritidstøj og udstyr. Du kan handle på vores webshop eller besøge vores butikker i Lemvig. Vi leverer til hele Danmark og Europa, og du behøver ikke være medlem for at handle hos os. Vi hjælper også virksomheder, organisationer, foreninger og institutioner med indkøb til den daglige drift. Sortimentet omfatter blandt andet arbejdstøj, sikkerhedsfodtøj, profilbeklædning, tryk og broderi, rengøring, papir, hygiejne, affaldsløsninger, køkkenartikler og meget mere. Vi kan både levere løbende til virksomheden og hjælpe med at finde de produkter og løsninger, der passer til jeres behov. Lemvig Indkøbsforening er en medlemsejet indkøbsforening, der blev stiftet i 1969 af en gruppe lokale erhvervsfiskere. Siden har foreningen udviklet sig fra en traditionel indkøbsforening på Lemvig Havn til en moderne virksomhed med fysiske butikker og webshop. Vi har stadig til huse på Lemvig Havn og har desuden en outletbutik i Østergade i Lemvig. Du er altid meget velkommen til at kigge ind i vores butikker eller ringe til os, hvis du har brug for råd og vejledning. Har du brug for vejledning før dit køb, spørgsmål om din ordre eller levering – eller har du en reklamation – så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager telefonen i hele åbningstiden, selvom vi naturligvis indimellem kan have travlt med at ekspedere kunder. Du er også meget velkommen til at sende os en e-mail eller bruge chatten på hjemmesiden. Vi er mennesker af kød og blod, og din pakke bliver pakket manuelt – ikke af en robot. Og netop fordi vi er mennesker, kan vi også indimellem begå fejl. Det håber vi på din forståelse for. Er der opstået en fejl eller en misforståelse, vil vi gøre vores yderste for at rette op på det, så du som kunde føler dig godt behandlet. Vi hylder mottoet: “Er du utilfreds, sig det til os – er du tilfreds, sig det til andre!”

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget venlig betjening og hurtig levering

Jeg havde bestilt en vare, som desværre var udsolgt.
Blev ringet op af en meget venlig person og fik tilbudt en noget dyrere vare til samme pris.
Desuden meget hurtig leveringstid og varen rigtig fint emballeret.

1 augustus 2023

God og personlig kundeservice

Fandt de to varer jeg ledte efter til en god pris - og da der var opstået en ærgerlig fejl, der gjorde at den ene varer ikke var på lager alligevel, blev jeg kontakte direkte per telefon, og fik mulighed for at få en tilsvarende varer - den takkede jeg dog nej til - men alt i alt, virkelig god og personlig kundeservice :)

9 januari 2023
Review zonder uitnodiging