Op 25 februari een platenspeler gekocht die bij installatie niet draaide. 2 keer een bericht gestuurd ( telefonisch niet te bereiken) en tot nu toe geen reactie behalve ontvangstbevestiging dat med... Toon meer
Vorige maand heb ik de LS-410WA in goede orde ontvangen en ben zeer tevreden. Geluid van de ingebouwde speakers is goed en Bluetooth werkt naar behoren. Echt een aanrader!
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Lenco products are designed for everyday use, which means they are built to last, not to cherish. We don't promise that our products will change your life, but we're pretty sure they will brighten your day.
Thermiekstraat 1, 6361 HB, Nuth, Nederland
- www.lenco.com
Geen reactie na aankoop van niet werkende platenspeler
Op 25 februari een platenspeler gekocht die bij installatie niet draaide.
2 keer een bericht gestuurd ( telefonisch niet te bereiken) en tot nu toe geen reactie behalve ontvangstbevestiging dat medewerker contact zal opnemen!
Niet dus !!! Ondertussen zit ik met een nieuwe platenspeler die het niet doet.
Ze laten gewoon niets horen.
Mooie platenspeler met goed geluid en fijne extraatjes
Prima radio geluid
Ik heb onlangs een radio besteld via Lenco en ben er tevreden mee. Het bestellen ging soepel en de levering was snel. De PDR-060 gekocht en deze is eenvoudig in gebruik en heeft een helder goed geluid
Als ik geweten had hoe Lenco met…
Als ik geweten had hoe Lenco met klanten om gaat, dan had ik nooit een platenspeler gekocht. Ik ben dom geweest dat ik de referentie,s niet gelezen hen want dan had ik gezien dat er meer negatieve reacties zijn dan positieve. Bellen nemen niet op…mailtjes sturen reageren niet. Echt slecht slecht slechte firma. Zij zitten in Kerkrade in de Wiebachstraat 37 6466 NG. Dus mensen wees gewaarschuwd
Bedrijf is onbereikbaar voor garantie of retourneren
Ik probeerde een nieuwe pickupnaald te bestellen. Website gaf duidelijke instructie welke ik nodig zou hebben bij mijn type platenspeler. Paste desondanks toch niet. Bedrijf is vervolgens onbereikbaar. Reageert niet op e-mails en dat is het enige kanaal dat ze aanbieden, ook voor klachten en retouren. Niets bestellen dus! Pickupnaalden zijn ook goed verkrijgbaar via online onderdelenwinkels.
Verjaardagscadeau
Platenspeler gekocht voor mijn vriend zijn verjaardag, werkt prima en geluid is goed
Service van 0
Een platenspeler gekocht voor mijn zus. Zij had liever een model met ingebouwde speakers ivm ruimte.
Ik wilde deze in principe wel bij Lenco aanschaffen, maar zag hem elders onder een ander merk allereerst al veel goedkoper.
En de klantenservice... Bestaat deze überhaupt? Ik heb nooit een terugbetaling of enige reactie ontvangen. Dus de zaak bij mijn creditcard maatschappij geëscaleerd. Blij dat ik niet via Ideal betaald heb.
2 kinder mp3 spelers kapot
2 kinder mp3 spelers kapot. Beide binnen 3 dagen defect. Al twee weken lang mails aan sturen, geen reactie. Telefoon nummmer wordt niet opgenomen. Waardeloos bedrijf, geld kwijt. Koop hier nooit iets!
LENCO LS-570OK werkt niet! Slechte klantenservice.
Ik heb de LENCO LS-570OK gekocht. Direct al een slecht geluid bij bijvoorbeeld piano, heel scherp, vals en schel. De naald is afgesteld met een weegschaal, diverse malen opnieuw maar geluid blijft slecht. Ik heb maar speakers aangeschaft om het op te lossen maar ondertussen stopt de speler ook met draaien. Bij oude en nieuwe platen. Diverse malen Lenco gemaild, klacht ingediend maar geen gehoor. Koop hier alsjeblieft niet!
Lenco radiootje besteld
Lenco radiootje besteld. Snel in huis, maar niet compleet. Al drie keer een e- mail gestuurd met bevestiging van Lenco dat contact zou worden opgenomen met telkens een nieuw referentienummer. Zo doe je geen zaken.
Voor de kerstdagen een Lenco…
Voor de kerstdagen een Lenco platenspeler besteld en betaalt in november (black friday). Zelfs een Link naar track en trace dat onze bestelling gescand in het landelijke sorteercentrum was. Een week later krijgen we opeens een mail dat onze bestelling wordt terugbetaling. Dit zonder opgave van rede. 2x een mail gestuurd om de rede te horen maar tot nu toe geen antwoord. De platenspeler is nog gewoon te koop.
Slechte communicatie support afd.
Slechte communicatie support afd.
Amper een reactie als er een vraag wordt gesteld.
Alleen een automatische mail met een ref.nr. dat de melding is ontvangen en zsm een reactie komt.
Geen reactie dus.
Geeft weinig hoop dat als er binnen de garantieperiode een mankement is, het snel wordt verholpen. Ook enige schroom om hier iets te kopen!
30 oktober cd-speler teruggestuurd en…
30 oktober cd-speler teruggestuurd en een veel duurdere cd-speler gekocht. Beide keren is de verzending erg snel maar nadat ik 30 oktober de eerste cd-speler heb teruggestuurd zie ik dat deze op 02 november is terugbezorgd bij Lenco, maar tot op heden geen geld retour . Tig keren geprobeerd te bellen. Evenzoveel keren een bericht gestuurd, maar geen enkele reactie. Alleen "we hebben uw bericht ontvangen en komen er snel op terug". Niet dus. Nu is het 18 december.
Vreselijke ervaring
Ze versturen het snel maar als je het terugstuurt dan geen enkel bericht. Vreselijk! Meerdere keren gemaild maar geen reactie. Terwijl voor retour reageerde ze binnen 1 dag. Dus als je twijfelt: doe het niet!
Reageren niet of pas na maanden
Ik heb na reparatie mijn platenspeler zwaar beschadigd retour gekregen. Ik wacht nu al maanden op reactie. E-mails gestuurd en formulieren ingevuld maar zonder reactie.
Voordat de reparatie werd uitgevoerd moest ik ook al 2 maanden wachten op reactie op mail.
Zeer slechte service.
In mei 2025 een Lenco LS-500K…
In mei 2025 een Lenco LS-500K platenspeler op poten gekocht ter waarde van 399 euro. De platenspeler deed het in het begin prima en we waren er ook tevreden mee totdat het apparaat het in augustus niet meer deed. Op de site is geen telefoonnummer te vinden om direct contact te krijgen, dus je bent genoodzaakt om een mail te sturen. Je krijgt vervolgens een referentienummer. Na een aantal dagen nog steeds geen reactie, dus opnieuw een bericht gestuurd en wederom een referentienummer gekregen. Er zijn inmiddels weer een paar dagen verstreken en tot op heden geen enkele reactie gehad(wel veel referentienummers inmiddels)Zeer treurig allemaal en zo als het er nu uitziet moeten we wellicht een nieuwe platenspeler aanschaffen en zijn we onze 399 euro kwijt.
Nul klantenservice en mogelijkheden tot retourneren.
Lenco schept op de eigen website op over klantenservice, maar die is niet aanwezig. Ik heb een platenspeler besteld voor mijn zoon, en de platenspeler is met een defect geleverd (een beschadiging aan de behuizing). Ik heb geprobeerd contact op te nemen met Lenco, met nul resultaat tot nu toe. Telefonisch lukt ook niet, er staat geen nummer op de website. Via google een 085 nummer gevonden, dan hoor je een 'bandje' en mag je een bericht inspreken met de belofte dat ze 'zo spoedig mogelijk terugbellen'. Dan maar retour sturen onder het herroepingsrecht, maar de links hiervoor op de website 'lopen dood'. De link naar het herroepingsprogramma retourprogramma leidt naar een overzicht van de producten die ze verkopen. Via een andere link kom je dan toch op een retour programma, waar in ze beloven "wil je product retourneren, geen probleem". Maar dan moet je eerst een mailadres invullen, wachten op een code, en daarna kan je invullen wat je wil retourneren. Maar.....dan ben je er nog niet: dan moet je wachten op een AKKOORD van Lenco voor het retourneren. "U ontvangt bericht van ons via mail"
Drie keer raden....dat mailtje komt dus niet.
Had ik maar eerst op Trustpilot gekeken, wat een waardeloos bedrijf is dit!
Ik heb de platenspeler een week geleden besteld en een dag later ontvangen. Lenco: als je dit leest. Neem als de wiedeweerga contact met mij op, dit moet geregeld worden!
platenspeler zoek klant de dupe
platenspeler na een jaar kapot opgestuurt naar lenco
na een goede week dhl voor de deur met een rammelende doos
pakket geweigerd
nu na meerdere keren contact moet ik geduld hebben
status staat al een week in sorteercentrum
lenco neem je verantwoordelijkheid
maar leidinggevende komen niet aan de telefoon
heb 5 keer gebeld
en dan beweren dat je alleen zit 5 keer een andere stem
nooit echt nooit aan beginnen
8 dagen wachten op een vraagje via…
Inmiddels 8 dagen gewacht op een vraag via klantenservice. Netjes casenummer gekregen bij het indienen en vervolgens hoor je dus inmiddels een dikke week niks. Tot snel zegt Lenco in de bevestiging. Niet meer van deze tijd. Platenspeler (BT-225 WA) heeft een behoorlijke afwijking in afspeelsnelheid 33.97 tov 33.33 en de Bluetooth functie faalt ook regelmatig. 375 euro weggegooid. Voor mij NOOIT geen Lenco platenspeler meer.
Een half jaar na de garantietijd van 1…
Een half jaar na de garantietijd van 1 jaar heeft Lenco de ontvanger (kapot) van een draadloos stel microfoons kostenloos vervangen met daarbij 1 nieuwe microfoon.
Mijn dochter kan weer fijn zingen. BEDANKT LENCO
Wat een klasse!!!