Lensway Reviews 3.146

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte nogle øjendråber fra Lensway som desværre var 5 dage undervejs. De blev sendt på et tidspunkt med frostgrader både i Danmark og i Stockholm, hvor pakken også kom forbi. Jeg blev derfo... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde en ret dårlig oplevelse med at købe kontaktlinser hos Lensway. Fik først min pakke meget senere end regnet med. Hvilket resulterede i, at jeg ikke kunne nå at få mine kontaktlinser med på ferien... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Contactlenzen leverancier
  2. Oogheelkundig centrum
  3. Brillengroothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Nordens største lager af kontaktlinser og kvalitetsbriller uden mellemled.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Fint

Leverer et godt produkt. Hurtigt

28 september 2025

Hej!
Vad bra att höra att du är nöjd med vår tjänst!
Ha en fin dag och välkommen åter!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt linser i tide

Jeg havde bestilt linser i tide, med senest levering til 24.04. Så jeg ikke nåede at løbe tør. Nu har jeg fået besked om de er forsinket grundet leverandøren. Jeg må føle mig frem indtil de dukker op.

21 april 2026

Hej!
Har du vidare frågor om din leverans så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. På så sätt kan vi kika närmare på ditt ärende.
Ha en fin dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nemt at bestille

Nemt at bestille, responsiv kundeservice, men desværre sen levering og unødig ændring af bestilling.

2 april 2026

Antwoord van Lensway

Tack för din recension! Så kul att höra att du uppskattar vår service men trist att höra att du fått vänta på din beställning, beklagar. /Malin

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var nemt at scanne de gamle linser…

Det var nemt at scanne de gamle linser og få nogle nye ... men hvis de skulle ha top karakter skulle de nok lige skrive højer og venstre på linserne... og tak for god handel og vil bruge jer igen....

2 april 2026

Antwoord van Lensway

Tack för din recension! Vi skriver inte in höger och vänster på linspaketen men om du loggar in på Mina Sidor så hittar du styrkan för respektive öga där. Hoppas det hjälper dig vidare. /Malin

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min bestilling er forsinket ..

Min bestilling er forsinket ... jeg har bestil den 8/4-2026 og har i dag den 20/04-2026 endnu ikke fået min bestilling 👎

11 april 2026

Hei Antonio,

Takk for din tilbakemelding. Det var trist å høre at du ikke har fått din bestilling. Ta kontakt med kundeservice, så hjelper vi deg.
//Eli

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service - så absolut en super oplevelse at handle med Lensway!

7 april 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Excellent service and quality !

Really good communication. Try on at home was so convenient! Super fast delivery even though it was Easter. Bought 3 pairs and returned one, also super easy and got the money back so fast. Lots of stylish frames to choose with digital try on. And fantastic prices. 5000/5 ☺️

17 april 2026

Hello!
Thank you for your review!
Have a nice day and welcome back.

Godt udvalg

Jeg har mulighed for at bestille mine linser og altid til en god pris. Rimelig hurtig levering.

9 april 2026

Billigere linser

Billigere linser, let at bestille

26 maart 2026

Godt tilfreds

4 april 2026

God og hurtig handel

God og hurtig handel

4 april 2026

God oplevelse med Lensway

God oplevelse med Lensway. Nemt at bestille, hurtig levering og gode priser på linser. Produkterne lever op til mine forventninger - kan klart anbefale!

1 april 2026

Nemt og hurtigt.

Nemt at bestille på web-shoppen og hurtig levering.

21 maart 2026

Suggestion worked perfectly!

The page suggested me to try another brand similar to the one I chose originally. I did not have an experience with the other brand, but I am very positively surprised! I did follow the suggestion and I really like my new contact lenses! Also the shipment was fast!

22 maart 2026

Hello!
Thank you for your review!
Have a nice day and welcome back.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Levering står senest 7/4 (2 dage efter ikke leveret)

Levering står senest 7/4, pakke kommer først til BudBee 8/4. Og lige nu ser det ikke engang ud til det kommer ud idag. Betalte ekstra for ekspress.

Bestemt ikke et site jeg vil anbefale eller bruge igen.

9 april 2026

Hej Carsten,

Tak for din feedback – og vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse.

Vi vil gerne beklage den forsinkede levering. Perioden omkring påske har desværre betydet flere røde dage og reduceret kapacitet hos både lager og fragtpartnere, hvilket i nogle tilfælde har medført længere leveringstid end normalt.

Vi vil samtidig gerne præcisere, at vi ikke tilbyder ekspreslevering som tilvalg. Det betyder, at du ikke har betalt ekstra for dette. Vores forsendelser har normalt en leveringstid på 1–2 hverdage efter afsendelse, men helligdage kan påvirke dette.

Vi forstår fuldt ud din frustration over forsinkelsen, og det lever ikke op til den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på din sag.

Venlig hilsen
Eli, Kundeservice

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.