1. Damesmodewinkel

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Werkt heel netjes qua de afspraken en…

Werkt heel netjes qua de afspraken en legt alles zo goed uit, ik heb echt 0 klachten en ze helpt je ook goed en probeert dus altijd een oplossing te vinden EN de eigenaresse is een hele lieve dame waar je je al snel op je gemak voelt

25 november 2025

Eerlijkheid duurt het langst!

Ik ben een moeilijk persoon die moeilijk kan uitleggen wat zij precies nodig heeft. Maar door de open communicatie en feedback die ik heb gekregen van de co ben ik meer als dan tevreden over mijn op maat gemaakte sliprok! Ik ben jullie dankbaar door de samenwerkingen met jullie dat ik een stap dichterbij mijn doel heb mogen komen. In spanning wacht ik af op de dag desoordeels dat ik mijn show kan geen in mijn kostuum. Dankjulliewel✨

23 november 2025

Totaal anders dan op foto

Twee kledingstukken die totaal niet lijken op de foto, qua kleur, model en stof. Kan het niet retourneren want het was met korting. Ook is levertijd erg lang.
En als je dit plaatst, krijg je standaard als antwoord dat je ze verwart met een ander bedrijf ( lees maar andere reviews). Ze opereren onder verschillende namen ( magique clothing, magique fashion, ..)

14 augustus 2025
Logo Letsbemagnifique

Antwoord van Letsbemagnifique

Beste,

U verward ons met een ander bedrijf, bij ons mag u altijd retourneren en onze levertijd is binnen 2werkdagen. Bij welk bedrijf heeft u besteld? Uw naam komt niet voor in ons systeem.

Beste, wij zijn het echt niet. Neem een kijkje op onze website, we verkopen alleen sportkleding, zonder korting we hebben nooit korting in het verleden ook niet.

Onze webshop is: letsbemagnifique.com

Gr,

Ey jullie liegen allemaal uit jullie…

Ey jullie liegen allemaal uit jullie mond. Allemaal mensen met maar 1 review! Ga naar haar fb page dan zie je wat voor scam schade ze werkelijk aanricht! Deze meid is niet te vertrouwen man! Schandalig dat deze geforceerde reviews het wel willen laten blijken. GELDH0er

Update
ZET NU NU SCREENSHOT I DARE YOUUUU GROTE MOND VAN JE

En je weet dondersgoed dat het niet zo is gegaan met die jurk! Genoeg mensen op je fb hebben ervaring met dezelfde soort klachten als ik. Nu kan je ineens wel a la minuut reageren he meid

26 juli 2024
Logo Letsbemagnifique

Antwoord van Letsbemagnifique

Beste Charita,

Alle reviews hierop zijn echt, jij bent boos omdat je niet bent komen opdagen voor een jurk die we speciaal voor jou hebben gemaakt en je daarna verwacht dat jij je geld terug krijgt.

Ik heb meerdere keren een oplossing met jou gezocht en een tegemoetkoming gegeven die wilde je helaas niet aannemen. Des ondanks ik je meerdere keren vooraf heb gewezen op onze voorwaarden dat wij geen geld terug geven als de item al gemaakt is voor jou.

Het feit al dat je zo hatelijk en lelijk reageert laat maar weer zien wie overal achter zit, veel succes met reviews verder. “Geldhoer” geen schaamte hoe je praat. Ik reageer altijd ala minute, maar jij wilde me tijd verspillen en denken niet te betalen voor me gemaakte uren. Jammer niet gelukt! Joe joe

Mocht je door gaan met dit, zal ik alle screens plaatsen.

Groet,

Pick up service

Last minute had ik een outfit nodig en ik kon hiervoor bij Letsbemagnefic terecht. Heel vriendelijk geholpen en ik kon het product dezelfde dag nog ophalen. Super!

10 mei 2024

Ik raad Let’s be Magnifique aan omdat…

Ik raad Let’s be Magnifique aan omdat ik op de avond van mijn evenement niet in mijn jurk paste en het zo goed als wat had opgegeven. Ik heb toen een bericht gestuurd naar Let’s be Magnifique en was binnen 5 minute weer blij met een nieuwe jurk. Ze wist precies wat ik zocht en de maat was perfect. And best part, ik kon het binnen een paar uur ophalen via hun Pick Up Service.

Echt top service en een prachtige jurk van goede kwaliteit.

8 mei 2024

feather feather

Voor een unieke outfit, wist ik dat ik bij LBM moest zijn. Vanaf het eerste contact moment wist ik dat ik goed zat. Ze dacht mee (ook al bombardeerde ik haar met 100 foto’s 🤭), ze reageerde op tijd en met goede ideeën.

We zijn uiteindelijk tot een mooie eind resultaat gekomen die het beste bij mij past. Ondanks de tijdsdruk is het zonder stress verlopen en heb ik mijn pak optijd kunnen ontvangen.

Ik ben je onwijs dankbaar 🫶🏾💯

4 maart 2024

Tevreden klant

Communicatie was zeer goed en vlot, het feit dat ik mijn bestelling ook nog eens zo last minute binnen 24 uur kon ontvangen was echt super.
Ga hier zeker weer bestellen!

18 januari 2024

Goeie communicatie en service

Goeie communicatie en service. Bestel altijd last minute voor pick up is altijd goed gegaan. Er was een keer een miscommunicatie maar ze was zo lief om het kledingstuk zelf thuis te komen bezorgen!

29 december 2023
Reviews in alle talen tonen. (16 reviews)