In juli kleding besteld. Via de app meerdere keren contact gezocht omdat ik niks ontving. Inmiddels schijnen de eigenaren niet meer samen te werken, en hebben ze er 2 losse bedrijven van gemaakt. Ko... Toon meer
Lieve Melanie, Ondanks vele pogingen om tot goede oplossingen te komen voor problemen die vanuit jouw kant zijn ontstaan zijn we er niet aan uitgekomen. Wij weten dat je te maken hebt met persoonli... Toon meer
Ik heb deze 2 kanjers leren kennen zowel op sociaal media als persoonlijk /geweldig Wat een kanjers deze 2 .Geweldig leuke lives maar ook nog eens leuke mooie spullen en service is super .Als er i... Toon meer
Dit zijn super lieve mensen .altijd leuke lives met leuke kledij. Netjes verpakt als ik jullie een 10 kon geven deed ik het .lees hier negatieve reactie met allemaal leugens heel erg om zo lieve mens... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Kleding besteld 4 maanden later nog niks
In juli kleding besteld.
Via de app meerdere keren contact gezocht omdat ik niks ontving. Inmiddels schijnen de eigenaren niet meer samen te werken, en hebben ze er 2 losse bedrijven van gemaakt. Kortom wel betaald en vandaag de dag 25 oktober nog steeds niks ontvangen. Op appjes wordt niet gereageerd.
LinFG ... super !! 👌🏻
Ik kijk EN claim graag bij LinFG.
Het zijn hele lieve mensen die hard werken en een enorm doses humor hebben.
Leuke kleding voor betaalbare prijzen met af en toe een loterij wat altijd gewaardeerd word door de kijker.
Ik ben fan van LinFG !!
Mensen met hart voor hun klanten
Hele lieve mensen met hart voor hun klanten. Mijn halve kledingkast bestaat inmiddels uit hun producten omdat ze zo’n leuk aanbod hebben. Tegen een betaalbare prijs maar ook van goede kwaliteit. In de live besteden ze veel aandacht aan de maten en als je twijfelt dan zeggen ze vaak doe het dan maar niet. Mocht er wel een probleem zijn dan helpen ze je graag!
Als ik hoger mocht geven had ik het…
Als ik hoger mocht geven had ik het gedaan want Linfg.nl is een topbedrijf gerund door 2 lieverds van mensen nl Lindy en Koen die je met al je vragen keurig te woord staan en echt de tijd voor je nemen!
Ze verkopen mooie en goede kleding en geen nep spullen voor mensen met een krappe beurs en geven ook spullen weg aan mensen zonder voorwaarden en ik ben super trots op deze 2 mensen hoe ze ons erbij betrekken qua inkoop maar hoe ze ons als klant weer keer op keer blijven verassen met al hun prachtige kleding en meer voor weinig geld en die je in geen ander webshop zou kunnen krijgen of voor zo'n lage prijs en alles netjes ingepakt en perfect verstuurd zonder gaatjes of vlekken dus mensen kom zelf een kijkje nemen bij deze 2 lieve mensen en koop je wat als het niet past mag je retourneren en ik ben vanaf het begin bij ze en heb nog nooit wat terug gestuurd omdat ze eerlijk zijn en je ook vertellen of het je zal passen of niet en ze kijken alles goed na op gastjes en vlekken zelfs losse draadjes en nee ik word niet beloond om mijn review te plaatsen! !!
Mijn naam is Rosalie Rudge
Lieve Melanie
Lieve Melanie,
Ondanks vele pogingen om tot goede oplossingen te komen voor problemen die vanuit jouw kant zijn ontstaan zijn we er niet aan uitgekomen. Wij weten dat je te maken hebt met persoonlijke problemen. Maar zouden wel willen vragen dit soort berichten niet te verspreiden. Je doet dat ook bij andere bedrijven terwijl zij LOEIhard werken om hun klanten tevreden te houden.
Veel succes met je uitdagingen.
LinFG
Flut bedrijf
Zoals de titel het al zegt, het is een flut bedrijf, en dat is dan nog zacht uitgedrukt.
Ze beloven vanalles maar komen niks na.
Je word er behandeld als STRONT. Gewoon onmenselijk hoe ze met je omgaan..
Zoals ze zelf in de live zeggen "de eerst volgende die zijn of haar box komt ophalen, daar gooi ik de box van uit het raam" is dat hoe je met mensen hun spullen omgaat?
In het begin zijn ze allemaal heel lief en doen ze zich voor als een ander persoon. Op een gegeven moment als er een probleem ontstaat (Zoals gaten in de kleding of namaak merkspullen wat daar HEEL regelmatig gebeurd) dan ben je geen goede meer in hun ogen.
Er worden zelfs bedreigingen gezegd in de lives over de mensen die een klacht geven, die HUN ZELF NIET OPLOSSEN.
Ze proberen je helemaal kapot te maken als je ook maar 1 woord durft te zeggen die hun niet bevalt.. dit is toch niet normaal?..
Ze zeggen in de live dat retouren niet is toegestaan. Op de regels van de website staat dat je 2 weken de tijd hebt om te retouren zonder reden.
Ze bedenken hun eigen regels, wat niet volgens de wet gaat.
En het ergste is dan nog, ze geven de maten verkeerd aan. Er word bijvoorbeeld vaak gezegd dat iets t/m een 46 gedragen kan worden en met een maat 40 is het niet aan te krijgen..
De "positieve" reacties hier onder en boven, zijn allemaal rond hetzelfde tijdstip geplaatst. En hoe komt dat? Omdat het bedrijf winacties doet voor een positieve review. Blijkbaar doen mensen alles voor een shoptegoed.
Zonde dat de "positieve" reacties geen echte ervaringen zijn, maar dat ze dit doen voor het geld.
Als ik je 1 raad mag geven.. REN HEEL HARD WEG VAN DEZE SCHOFTEN!!!
Als je wist hoeveel gedupeerde er al zijn, zegt dat al meer dan genoeg over het bedrijf.
Super lieve mensen en altijd klaar om raad te geven
Dit zijn super lieve mensen .altijd leuke lives met leuke kledij.
Netjes verpakt als ik jullie een 10 kon geven deed ik het .lees hier negatieve reactie met allemaal leugens heel erg om zo lieve mensen zo negatief te stellen met grote leugens liefs koekie tiktok
Ik heb dingen besteld kleding en…
Ik heb dingen besteld kleding en schoenen
Kleding ruikt niet fris
Schoenen zijn niet nieuw en ik heb er binnen gekregen die kapot zijn
Ruilen is niet mogelijk
Wat je claimt is wat je neemt
Dit is dus geen aanrader om deze te gaan volgen en er wat te kopen
Wat is het ergst vindt is dat de man zijn dochtertje half naakt in beeld trek moet gewoon niet kunnen
Dus let op ga niet met deze mensen in zee
Je trekt aan het kortste eind
Super mooie kleding
Super mooie kleding
Mijn ervaring
Mooie kleding en betaalbaar voor iedereen.
Vriendelijke mensen,goede service en staan je altijd te woord.
Raad iedereen aan om eens een kijkje te nemen bij LinFG.
Het is er gezellig en vrolijk
Sterling
Linfg staat voor leuke en goede…
Linfg staat voor leuke en goede kwaliteit betaalbare kleding. Ze hebben elke keer weer nieuwe mode en allerlei leuke items. Het is altijd reuze gezellig in de live. Iedereen is welkom of je nu koopt of alleen kijkt ze maken geen onderscheid. Als er een probleem is wordt dit altijd netjes opgelost, het is altijd een verrassing als je pakket bezorgd wordt wat er nu weer als kadootje bij in zit. Ik zou zeggen kom ook eens langs in de live het is één grote familie. Lin en Koen dikke knuffel van pepertje voor deze twee fantastische mensen.
Leukste en betaalbare kleding
Lindy en koen verkopen super leuke kleding voor een zeer betaalbare prijs.
Als je ergens niet tevreden mee bent wordt het heel netjes opgelost.
Als het pakket thuis komt is het altijd een feestje want ze stoppen er allemaal leuke dingen in.
Gewoon in één woord de liefste en beste mensen.
Super leuke lieve mensen altijd…
Super leuke lieve mensen altijd vriendelijk betaalbare prijzen word ook gezegd niet retour dat weet je dus al voor je koopt als iets niet goed is of een vlekje erin zit mag je voor 2 euro kopen bijv ..maar komt bijna nooit voor is ook keuze aan jezelf als je wilt kopen.... linfg hebben goeie kwaliteit met kleren en bestel er al half jaar .. zie er altijd naar uit als ik pakket binnen krijg want heb door linfg hele nieuwe garderobe dankje lin en koen .... xxx
Geweldige mensen,met goed spul
Dit is een geweldig duo wat perfecte kleding ,parfums en andere spulletjes verkoopt. En altijd op tijd en goed verzonden.
Altijd hele leuke gezellige lives.
En je wordt fantastisch geholpen zowel voor als achter de camera.
Dus ben je op zoek naar iets leuks kom dan zeker kijken op tiktok en ze zullen je met open armen ontvangen of je nu wel of niet iets koopt.
En luister niet naar de negatieve reacties ,ze weten niet waar ze over praten.
SUPERRRRR
Dit is een super leuk bedrijf met goede spullen.
Ze zijn heel goedkoop en kwaliteit is echt top.
Dus wat mensen hier ook vermelden er klopt geen reet van.
Allemaal haters en misgunners
LinFG een Top idee
Altijd erg fijn contact met Lin & Koen en natuurlijk de ‘ LinFG familie’. Volg ze nu al heel lang en de bestellingen gaan altijd goed. Mooie spullen ben er altijd erg blij mee. Baal altijd enorm als ik niet vrij ben en dus een live moet missen ;-)
Ze hebben betaalbare kleren leuke…
Ze hebben betaalbare kleren leuke kleren zijn altijd gezellig altijd in voor een dolletje als er wat is met kleren als verstuurd is dan word het netjes opgelost ik raad iedereen aan hier een kijkje te nemen zo goede service vind je niet snel en ze hebben leuke win acties
Lin Fg De kanjers van Tik Tok
Wat een kanjers deze 2 .Geweldig leuke lives maar ook nog eens leuke mooie spullen en service is super .Als er iets kapot is geen probleem voor nieuw of retour alles super netjes verpakt en altijd weer een verrassing wat er naar je toekomt omdat je je box tot 10 kilo mag opsparen.Nou ik heb wat verteld over Lin en Koen maar beleef hetzelf en geef je eerlijke review ..Ik heb deze kanjers in mijn hart gesloten Misschien jij ook straks Liefs Ina
Altijd heel leuk om de live te volgen
Altijd heel leuk om de live te volgen. Super leuke kleding en andere dingen.
Wordt altijd heel goed geholpen. En de verzendingen zijn altijd perfect mocht er toch wat missen dan wordt het heel netjes opgelost. Nog nooit kleding met vlekken of gaten gehad.
Zeker een aanrader om eens via tik tok mee te kijken. Ook als he niets besteld dan ben je zeker welkom tis gewoon super gezellig.
Koop niks bij dit bedrijf!
Koop niks bij dit bedrijf!
De kans dat er wat met je gekochte item mis is is heel groot.
Hier een paar voorbeelden:
-vlekken in kleding die er niet uit gaan met wassen
-kapotte kleding
-halve parfum flesjes
-orders die niet kloppen
-verschillende schoenen
En dit zijn nog maar een paar voorbeelden
Dan nog te hebben over de klantvriendelijkheid
Die is verdwenen zodra je iets gekocht hebt bij dit bedrijf.
Kom niet aan met klachten want ze blokkeren je gewoon of ze zeggen dat ze het gaan oplossen maar je hoort er nooit niks meer van.
Deze mensen verkopen live op tiktok en spelen mooi weer voor de camera.
Maar ondertussen achter de camera...
ook profiteert dit bedrijf van jonge influencers die dit bedrijf hun producten promoten.
Er wordt van alles beloofd aan die meiden maar niks wordt nagekomen.
Ook de man van het koppel bericht vaak ongepaste dingen naar die jonge meiden.
Kortom pas op voor dit bedrijf!!
Er zit meer achter die lach die je voor de camera ziet...
Toppers met Topkleding
Hele leuke en mooie kleding, voor ieders wat wils tegen betaalbare prijzen. Kleding wordt netjes verstuurd of bewaard tot ophaling. Zo een gezellige, lieve mensen, elke keer weer lachen met hun! Alles word duidelijk vermeld en mocht er toch iets zijn dan wordt het altijd keurig en met respect opgelost. Altijd ben je welkom in de live of je nu koopt of gewoon kijkt. Ik volg LinFG al lang...niets nep, gaten of wat er hier ook beweerd word! Laat je niet vangen door negatieve valse reviews, juist dat is de reden dat er rond hetzelfde tijdstip positieve reviews zijn gekomen...omdat wij weten en al vaak hebben gezien hoe het echt en eerlijk in elkaar zit. Hetbfeit dat de positieve reviews onder echte namen gebeuren en sommige negatieve onder bijnamen zegt genoeg. Ervaar het zelf en ga lekker kijken in de live bij de LinFG-familie en ontdek dat de negativiteit hier op trustpilot een leugen is om het bedrijf onterecht kapot te willen maken vanwege persoonlijke redenen! 🫶