Een aantal jaar geleden kreeg ik via mijn zoon een fles olijfolie van Liquido d'oro. De lekkerste die ik ooit had geproefd. Onlangs besloot ik geen olijfolie uit de supermarkt meer te gebruiken, omda... Toon meer
Ik koop altijd The Trio, voor bakken, braden en salade. Geweldige produkten. Onmisbaar in de keuken.
Lekkere olijfolie, die ik al lang regelmatig gebruik. Ik stuurde een set aan een vriendin en vergat iets te regelen over vermelding van de afzender. Liquidoro voegde echter eigener beweging een briefj... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hello. We are Liquido d’Oro, a new generation of olive oil makers. We believe that balancing the old with the new makes for the best olive oil out there and this balance is at the very heart of our brand. We know Nature will make the most delicious olives if you give her some time. And we know we can capture the quality and flavour of these olives once they are harvested by using the latest technologies. Combining age-old processes with innovative new technology is what makes our olive oil so delicious. We hope you agree. Buon appetito.
Arnhemsebovenweg 13, 3971 MA, Driebergen-Rijsenburg, Nederland
- +31 (0)343 520 280
- lonneke@liquidodoro.com
- www.liquidodoro.com
1 fles heeft gelekt, dag erna nwe fles ontvangen.
Een fles heeft gelekt, ik heb gebeld en de de dag erna werd de nieuwe fles olijfolie bezorgd.
Snelle levering, superveilig verpakt en bovendien zat er een (kerst)presentje bij……heel leuk
The Trio olijfolie
Ik koop altijd The Trio, voor bakken, braden en salade.
Geweldige produkten. Onmisbaar in de keuken.
Al enkele jaren bestel ik olijfolie via…
Al enkele jaren bestel ik olijfolie via Liquidoro. Het is niet zo goedkoop als olie van de supermarkt, maar de smaken zijn intens lekker. Ik gebruik het dagelijks en heb vrijwel elke smaak en soort in huis. Ook voor mijn kinderen bestel ik regelmatig een flesje chili olijf. De lekkerste olie is de olie voor brood. Daar doe ik zelf nog wat verse knoflook bij en een fijngesneden chili of cayenne. Echt smullen.
Een super klantgericht bedrijf
Een super klantgerichte behandeling zodra het bestelde binnenkomt incl recept. Makkelijke site producten helemaal top en de olie met goud een toppertje.
Verzending: alles keurig verpakt, snelle levering. Ik beveel hen echt aan.
Goede producten en snel afgeleverd
Heerlijke olijfolie
Heerlijke olijfolie, ook leuk om cadeau te geven. Snelle verzending & goede service.
Bestelling werd naar wens aangepast
Mijn bestelling van combinaties werd aangepast nadat ik gevraagd had om meerdere flessen van bepaalde soort. En dat alles in een paar dagen behandeld en prima op tijd afgeleverd. En heerlijke olijfolie!
In de olie
Het was weer eens tijd om nieuwe olijfolie te bestellen en wat ben ik blij met alle smaken die ik heb gekozen!
Blij worden van olijfolie van Liquido d'Oro
Nog steeds ben ik blij dat ik gekozen heb voor jullie olie. Het meest gebruik ik wel de olie om te bakken en braden. Andere ook lekker maar meer uitgesproken van smaak. Ik ga voor alledagen-olie. Mijn dochter inmiddels ook.
Top aanbieding en snelle levering
Top aanbieding en snelle levering , ook mijn dochter heeft alles besteld , en mijn schoonzoon ook
Goede olie!
Via een vriendin hoorde ik van jullie. De verschillende olieen zijn heel erg lekker en de aanbiedingen fijn!
Heerlijke olijfolie voor goede prijs!
Mooie aanbieding
Mooie aanbieding, snelle levering en heerlijke olie!
Goed verpakt en prima verzonden.
Heb zo een hele verzameling en ook leuk om een fles of zo, weg te geven
De lekkerste
Is voor mij nog steeds de lekkerste olijfolie, kan mij verheugen wanneer we brochette maken dan kunnen genieten van die heerlijke olie.
Lekkere basilicumolijfolie!