Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Lisbeths køreskole. Det har været hyggeligt og fyldt med sjove og lærerige køretimer og teoritimer. Personalet er rigtig søde og gode til at lære fra sig... Toon meer
Jeg kan varmt anbefale Lisbeths Køreskole i Randers. Jeg begyndte mit kørekortforløb den 28. juli 2026 og fik mit kørekort den 5. oktober 2026. Undervisningen var professionel, struktureret og tr... Toon meer
Overvejer du at tage et mc-kørekort, og bor du i Odense, så anbefaler jeg stærkt Lisbeths køreskole. Rabih er manden på opgaven. Skolen er fleksibel med teori- og køretimer, og han prøver altid... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lisbeths køreskole er en fantastisk køreskole med super søde og hjælpsomme, kørelærere. Jeg synes deres tilgang til mig var en rar oplevelse. Og vi grinede og havde det sjovt samtidig. Tak for Lisbe... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lisbeths Køreskole blev grundlagt i 1986 i Kolding af Lisbeth Jensen, kort efter at hun havde afsluttet sin uddannelse som kørelærer. Med en baggrund som pædagog har Lisbeth fra starten haft en særlig tilgang til undervisning – hvor tryghed, forståelse og respekt for den enkelte elev er i centrum. Den pædagogiske vinkel har siden været et bærende element i hele skolens udvikling. I de første år stod Lisbeth selv for al undervisning, men i takt med den stigende efterspørgsel blev den første medarbejder ansat i år 2000. I 2005 blev Kolding Køretekniske Anlæg opkøbt, hvilket gjorde det muligt at samle teori, køreundervisning og manøvretræning ét sted – en milepæl i køreskolens historie. Samme år åbnede nye afdelinger i både Vejle og Haderslev. I dag har Lisbeths Køreskole vokset sig til Danmarks største køreskole med 18 afdelinger fordelt over større byer i Jylland og på Fyn. Vi beskæftiger ca. 50 engagerede og fagligt stærke medarbejdere, der alle arbejder for at levere undervisning af høj kvalitet med fokus på både faglighed og elevens individuelle behov. Vi tilbyder undervisning i kategori B (bil), A (motorcykel) og B/E (trailer) – og uanset hvilken kategori man vælger, lægger vi vægt på en undervisningsform, der er struktureret, gennemsigtig og effektiv. Vores elever får adgang til en moderne app, hvor de kan følge deres forløb, se deres planlagte timer, og få overblik over økonomi og eventuelle ekstra lektioner. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre vores processer og undervisningsværktøjer – både gennem digitale løsninger, pædagogisk opkvalificering og løbende dialog med vores elever. Vores mål er ikke blot at hjælpe folk til at bestå en køreprøve, men at uddanne sikre og ansvarlige trafikante
Vranderupvej 15, 6000, Kolding, Denemarken
- info@lisbeth.dk
- www.lisbeth.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fuldstændigt fantastisk sted at tage…
Fuldstændigt fantastisk sted at tage kørekort.
Tog mit kørekort i tilst hos Markus, og bestod det hele i første forsøg🤗
Både teori og køretimer var altid sjovt og hyggeligt

God og konstruktiv læring
Det kostede mig ikke mange fridage fra arbejde at tage mit mc kørekort, køretimer ligger godt spredt udover dagen så der er plads til alle om man arbejder nat/dag eller aften.
God tone og kemi mellem kørelærer og elever, bredt udvalg af mc cykler både til høje og lave.
Alt i alt en kanon god oplevelse

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Det er selvfølgelig fem stjerner da det…
Det er selvfølgelig fem stjerner da det har været super oplevelse god service og kanon kørelærer vil råde alle jeg kender til at tage kørekort der

Jeg vil klart anbefale Lisbets Køreskole
Jeg er så glad for den gode oplevelse at jeg bestod mit MC - A kørekort her den 13 August 2026 på vores bryllupsdag min kone og jeg. Hele forløbet på Lisbets køreskole Kolding har været et af de store oplevelser i mit liv.Kørelære Jørn Brunn har hele vejen igennem været profesionel i sin teori og kørsels undervisning venlig og en rar person. Men alle som jeg har mødt på min vej af personaler og elever har været søde og rare. Jeg kan og vil klart anbefale Lisbets køreskole til andre som gerne vil have kørekort til bil eller MC. Virkelig en oplevelse som du ikke må gå glip af. Med Venlig Hilsen Kjeld Drejer - Musik

Min oplevelse var af blandet karakter
Min oplevelse var af blandet karakter
Kortet var dyrere end annonceret og der var heller ikke oplyst, at de fleste køretimer kommer til at foregå i dagtid
Undervisningen var meget overlagt til en selv og baseret på unge mænd
Kvinder har efter min opfattelse en anden læringsstil
Kommunikationen kunne være svær og man skal selv være den der forsøger at forstå hvad der skal ske. Ting der er sagt en gang bliver ikke gentaget - og man kan måske ikke genkende at det er blevet sagt
Rodet til tider - men så alligevel er der en god tone og timerne på MC er nogle gode ture der giver mening og det er godt man bliver presset ud i de ting man skal kunne
Dog igen skal man selv være opsøgende på tilbagemelding

Bjarne var en ekstremt dygtig kørelærer
Bjarne var en ekstremt dygtig kørelærer
Der var mangel på information fra Lisbeths køreskole om ventetiden på køreprøver da vi måtte vente 6 uger fra vores sidste time til vores køreprøve. Hvilket vi først blev informeret om til vores sidste time på køreskolen
Udover det er der blevet opkrævet mere end der er beskrevet på deres hjemmeside

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Det var en god behandling og en rigtig…
Det var en god behandling og en rigtig god køre lære jeg hade og god behandling jeg fik ved jer

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Super fed oplevelse med at få taget…
Super fed oplevelse med at få taget kørekort. Jeg tog et 4 ugers forløb og bestod alt i første huk. Kørelærene var gode til videregivelse af information og svarede på alle spørgsmål, store som små. Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Dygtige kørelærere og fleksibel…
Dygtige kørelærere og fleksibel undervisning

Et godt forløb
Det har været et godt forløb, med en super flink kørelærer.
Massere af fleksibilitet i køre timerne.

En blandet oplevelse
En blandet oplevelse:
Gode køretimer med engageret kørelærer og meget lærerige dage på køreteknisk anlæg.
Skønt med en app, men ærgerligt at den ofte crasher og man mister sine køretider/skal ind og booke igen.
Teoriundervisningen er uinspirerede og kedelig. Den gennemsnitlige time består af 17 kursister med hver deres bærbar med headset, så man kan lytte til sine ca. 100 powerpoint slides, inden man øver teoriprøver frem til at man må gå hjem.
Så alt i alt en blandet oplevelse, hvor det er svært at være helt utilfreds, når nu man består uden problemer i sidste ende.

Super god oplevelse
Jeg synes det har været en god oplevelse!
De har været gode til at være fleksibel med køretimerne
Alt i alt en super god oplevelse

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Jeg tog mit kørekort i Aabenraa hos…
Jeg tog mit kørekort i Aabenraa hos Bjarne. Jeg var i tvivl, helt op til køreprøven om jeg overhovedet ville bestå, virkelig i tvivl. Både teori- og køreprøve. Men Bjarne er super dygtig og har helt sikkert været grunden til jeg i dag har bestået begge prøver næsten hel fejlfri. Ham kan jeg helt klart anbefale. Selve køreskolens hjemmesider og undervisning er super gode, intet at klage over der. Kæmpe tak til Lisbeths køreskole og ikke mindst Bjarne!

Antwoord van Lisbeths Køreskole
LIsbeths Køreskole Kolding (MC)
TEORIUNDERVISNING
Jørn Bruun er en rigtig god underviser til teorien. Der var altid plads til spørgsmål, og man fik hver gang et svar, man kunne bruge – det gjorde en stor forskel.
På den administrative side var der lidt bøvl med adgangen til det digitale materiale. Jeg måtte låne login fra en anden elev, indtil mit eget blev løst, og da det endelig virkede, havde jeg kun 7 ud af de 100 dage tilbage, jeg egentlig skulle have haft. Det er ikke ligefrem køreskolens skyld, da det er en ekstern side, men det havde været en stor lettelse, hvis man bare kunne kontakte skolens kontor direkte, og de så tog sig af den slags problemer, frem for selv at skulle finde kontakt til dem, der står for siden.
Til teoriprøverne endte jeg med at betale for Teorikortet-appen i stedet for at bruge hjemmesiden, vi fik stillet til rådighed – det var simpelthen nemmere at kunne øve fra telefonen, blandt andet i pauserne på arbejde. Jeg blev dog først introduceret til appen forholdsvis sent i forløbet. Det ville være super fedt, hvis man fik at vide om den tidligt i forløbet, og endnu federe hvis den var inkluderet i den pakke, man betaler for – for den er virkelig god.
KØRETIMER MED JØRN BRUUN
Generelt var køretimerne med Jørn Bruun rigtig gode. Han siger tingene meget direkte, og hvis man laver den samme fejl flere gange, kan tonen godt virke lidt stram – det var særligt de første par køretimer ikke så rart, og jeg sad et par gange tilbage med en dårlig fornemmelse bagefter. Til gengæld kunne man tydeligt mærke næste gang, man var ude at køre, at man var blevet markant bedre til præcis de ting, man havde gjort skidt de sidste par gange. Set i bakspejlet må jeg indrømme, at den direkte stil virkede efter hensigten – det fik fejlene rettet, og det har helt sikkert gjort mig til en bedre og mere sikker bilist.
KØRETEKNISK ANLÆG
Første gang jeg var på køreteknisk anlæg, sad jeg tilbage med tanken om, at jeg overhovedet ikke var klar til at komme ud at køre på vejen. Jeg klarede det ikke i nærheden af så godt som de fleste andre – jeg væltede ikke, men jeg havde generelt svært ved at finde ud af det. Det havde været rart at få lidt bekræftelse bagefter på, at man trods alt var klar nok til at komme ud på vejene som nybegynder, for jeg sad efterfølgende ret nervøs og usikker på, hvordan det egentlig var gået.
Anden gang var en markant bedre oplevelse – hvilket giver god mening, når man tænker på, hvor meget mere vi havde kørt på vejene siden første gang.
Man er på anlægget i omkring 3 timer ad gangen, og hverken jeg eller flere af de andre var klar over, at man faktisk godt måtte holde en pause undervejs, hvis man skulle på toilettet eller ryge en smøg. Vi spurgte ganske vist ikke selv, men det havde været rart at få at vide på forhånd – ellers er man som pligtopfyldende elev tilbøjelig til slet ikke at tage nogen pauser. Derudover var det til tider lidt svært at gennemskue, hvordan manøvrebanerne til de 5 manøvrer var stillet op med kegler. Et forslag kunne være at bruge flere farver kegler (fx blå, grønne, lilla) til at illustrere de forskellige manøvrer tydeligere – det ville nok også gøre det nemmere for kørelærerne at forklare dem.
ALT I ALT
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Lisbeths Køreskole og især Jørn Bruun som kørelærer. Både undervisningen og køretimerne var af rigtig høj kvalitet, og selvom jeg startede fuldstændig fra bunden uden nogen erfaring, sidder jeg nu tilbage som en sikker kører.

BE - God atmosfære og hyggelige timer på vejen med Jesper
Der var 3 essentielle elementer, som gjorde det til en hel sublim oplevelse, at tage trailerkort B/E med Jesper Holmelund Petersen:
- Jesper for hans selskab på vejene, med traileren på slæb
- Jesper for hans lune væsen, trods en "Københavner" i hans bil
- Jesper for hans rolige tilgang og pragmatiske tilgang
"Eneste" downside...... kørelektionerne er afviklet på 3 lektioner á 90 minutter......
Tak for nogle hyggelige timer på vejen - trods mit ophav :-)
///Henning

Antwoord van Lisbeths Køreskole
De går virkelig noget for at man består…
De går virkelig noget for at man består første gang. Kan klart anbefale jer til andre. Jeg har taget mit mc kort i Kolding og de kørelærer der er der er virkelig nogle som går op i at deres elever består. Sammentidlig med at prisen ikke er overdrevet dyr.

Kan klart anbefales!
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos køreskolen. Undervisningen var professionel, og kørelæreren var tålmodig, venlig og god til at forklare. Jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Kan klart anbefales!

Dejlig køreskole!!
Jeg bestod min teoriprøve OG køreprøve på første forsøg, takkede være Lisbeths Køreskole. Simpelthen en dejlig køreskole, Brian især er en virkelig god og rolig kørelærer og god til at lære fra sig! Han er tryg at køre med, lære af og sjov, meget vigtigt!! De er også flexible med tider. Mit forløb har været virkelig fedt. Jeg ville klart anbefale Lisbeths køreskole.

Dygtige og søde kørelærer
Jeg tog MC kort i Kolding ved Richard og Peter og har virkelig været meget tilfreds med forløbet - de er to søde og dygtige kørelærer - kæmpe stor ros til jer :)
Kan virkelig kun anbefale at tage kørekort ved Lisbeth’s køreskole i Kolding :)

Tog mit mc-kørekort i Randers
Tog mit mc-kørekort i Randers og havde et rigtig godt forløb med Daniel og Paw, nogle kompetente og søde kørelærere.