Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Lisbeths køreskole. Det har været hyggeligt og fyldt med sjove og lærerige køretimer og teoritimer. Personalet er rigtig søde og gode til at lære fra sig... Toon meer
Jeg kan varmt anbefale Lisbeths Køreskole i Randers. Jeg begyndte mit kørekortforløb den 28. juli 2026 og fik mit kørekort den 5. oktober 2026. Undervisningen var professionel, struktureret og tr... Toon meer
Overvejer du at tage et mc-kørekort, og bor du i Odense, så anbefaler jeg stærkt Lisbeths køreskole. Rabih er manden på opgaven. Skolen er fleksibel med teori- og køretimer, og han prøver altid... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lisbeths køreskole er en fantastisk køreskole med super søde og hjælpsomme, kørelærere. Jeg synes deres tilgang til mig var en rar oplevelse. Og vi grinede og havde det sjovt samtidig. Tak for Lisbe... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Lisbeths Køreskole blev grundlagt i 1986 i Kolding af Lisbeth Jensen, kort efter at hun havde afsluttet sin uddannelse som kørelærer. Med en baggrund som pædagog har Lisbeth fra starten haft en særlig tilgang til undervisning – hvor tryghed, forståelse og respekt for den enkelte elev er i centrum. Den pædagogiske vinkel har siden været et bærende element i hele skolens udvikling. I de første år stod Lisbeth selv for al undervisning, men i takt med den stigende efterspørgsel blev den første medarbejder ansat i år 2000. I 2005 blev Kolding Køretekniske Anlæg opkøbt, hvilket gjorde det muligt at samle teori, køreundervisning og manøvretræning ét sted – en milepæl i køreskolens historie. Samme år åbnede nye afdelinger i både Vejle og Haderslev. I dag har Lisbeths Køreskole vokset sig til Danmarks største køreskole med 18 afdelinger fordelt over større byer i Jylland og på Fyn. Vi beskæftiger ca. 50 engagerede og fagligt stærke medarbejdere, der alle arbejder for at levere undervisning af høj kvalitet med fokus på både faglighed og elevens individuelle behov. Vi tilbyder undervisning i kategori B (bil), A (motorcykel) og B/E (trailer) – og uanset hvilken kategori man vælger, lægger vi vægt på en undervisningsform, der er struktureret, gennemsigtig og effektiv. Vores elever får adgang til en moderne app, hvor de kan følge deres forløb, se deres planlagte timer, og få overblik over økonomi og eventuelle ekstra lektioner. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre vores processer og undervisningsværktøjer – både gennem digitale løsninger, pædagogisk opkvalificering og løbende dialog med vores elever. Vores mål er ikke blot at hjælpe folk til at bestå en køreprøve, men at uddanne sikre og ansvarlige trafikante
Vranderupvej 15, 6000, Kolding, Denemarken
- info@lisbeth.dk
- www.lisbeth.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord
der var en rigtig god atmusfære på…
der var en rigtig god atmusfære på holdet med gode og dygtige kørelærer der var god til at lære fra sig når man var ude og kører på bane og i trafikken. Rigtig godt at man kunne installere teorien på hjemmecomputer, hvor man rigtig fik det ind i hovedet.

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Super søde mennesker og god guiding…
Super søde mennesker og god guiding gennem hele forløbet. Har hørt mange skræk historier om hvordan teori bare var sindssygt kedeligt, men jeg har aldrig selv oplevet det.

Super god køreskole
Super god køreskole, vores Lisbeth "Daniel" var super god til at gøre teori og praktik sjovt og forstående. De var super gode til at planlægge og ændre for at få tingene til at gå op.
Jeg har ikke noget at brokke mig over, med denne køreskole.

Jesper BE kørekort Tilst
La Havde Jesper til BE kørekort i tilst
Vil 100% anbefale han var sød, sjov og ordentlig.
Vælg ham hvis I vil bestå første gang, han ved hvad han laver.

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Super gode lærer god undervisning og ja…
Super gode lærer god undervisning og ja generelt bare en super god oplevelse

Kørekort til trailer.
Kørekort til trailer.
Flink køreskoleunderviser, men var ryger, så bilen lugtede meget af røg.
Tidsplan skred og 1 x teori + 3 x kørelektioner endte med at tage 2 måneder. (Det var ikke til at få en tid til køreprøve)
Jeg undrer mig over at man ikke kører med en større trailer til praktisk undervisning, da man får kørekort til at må køre med f.eks. en meget lang campingvogn, biltrailer eller bådtrailer. Det ville give god værdi at øve det med en underviser.

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Kan virkelig kun anbefale Lisbeth køreskole
Kan virkelig kun anbefale at tage kørekort hos Lisbeth køreskole i Kolding. Tog et 4 ugers lyn kursus om aftenen ved Jørn. Har ikke fortrudt det et sekund. God underviser, lækker køretekniske anlæg, fine nye motorcykler.

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Tog mit motorcykel kørekort i Viborg
Tog mit motorcykel kørekort i Viborg, og er meget glad for forløbet. Brian og Jakob er nogle rigtig dygtige kørelærer, og det kan klart anbefales 😊

Gode kørelærer
Tak for rigtig godt undervisning, hjælp og feedback fra kørelærerne ved Lisbeths køreskole i Viborg.
Den kan jeg varmt anbefale

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Gode undervisere der virkelig brænder for at undervise
Gode undervisere der virkelig brænder for at lære eleverne at køre sikkert og forsvarligt. Altid godt humør og stor tålmodighed.

Kan kun anbefales
Tog mit kørekort til MC hos Lisbeth’s køreskole og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Kan kun anbefales!

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Jeg har været super tilfreds med mit…
Jeg har været super tilfreds med mit forløb på 8 uger. Markus har været rigtig god i vores timer. Både i teorilokalet og på vejene.
Kan klart anbefale at tage kørekort hos Lisbeths Køreskole i Tilst.

Antwoord van Lisbeths Køreskole
God service, og god behandling. Samt de har styr på deres ting, og er dygtige til deres job

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Bjarne fra Lisbeth køreskole Odense er…
Bjarne fra Lisbeth køreskole Odense er en af de bedste kørelære jeg har haft. Han sørger altid for at forklare tingene så man forstår det og klæder os godt på til både køre og teoriprøve

Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, og venlige kørelærer med erfaring.
Kan helt klart anbefale

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Engageret kørelærer, som kan tilpasse ens kalender.
Det var i forbindelse med arbejde offshore i Norge svært at få det til passe. Men Olav fra køreskole i Esbjerg kunne lave en plan som passede ind. Og er meget imponeret over hele forløbet. Alle lektioner og køretimer blev fortaget af en engageret kørelærer og materialer og motor cykler som blev brugt var i høj standart. Og det vigtigste er at man i første forsøg står med en kørekort i hånden samt at man føler sig godt forbered til at køre på vejen.

Antwoord van Lisbeths Køreskole
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Lisbeths køreskole Vejle.
Her var der gode teorilærer og kørerlærer der fik mig igennem forløbet rigtig godt. Samtidig kunne man virkelig mærke at de ville os det bedste og sørge for at vi kom i mål med vores kørekort:)
Klar anbefaling her fra!