Heb een bestelling geplaatst als cadeau. Artikel is beschadigd aangekomen. Binnen twee dagen netjes als retour aangemeld. Daarna niets meer gehoord. Telefoon wordt nooit opgenomen. En op email niet me... Toon meer
www.livingandcompany.nl
Dit zijn oplichters, bestel hier niets, vele mailen gemaild, nooit weer iets gehoord, geld kwijt. Vraag me af of dit bedrijf wel echt bestaat.
Retouren worden bewust geweigerd en daarna zijn ze niet meer 'thuis'. De eerste keer wordt de retourzending geweigerd en doen ze net alsof het door de vervoerder is besloten, daarna wordt aangegeven d... Toon meer
Schakel je rechtsbijstandsverzekering in als je nog geld terug moet krijgen. Bij de verzekering is deze partij bekend en dat zegt genoeg. Voor 1 zaak doen ze niet veel tegen ze, maar als er meerdere z... Toon meer
teleurstellende klantenservice
Onvriendelijk geholpen door de klantenservice, bijdehand en niet behulpzaam. Heel jammer, want op de site zijn mooie dingen te vinden.
Maar als je een flink bedrag betaalt, zou het fijn zijn als dit niet het geval is en het bedrijf ook telefonisch bereikbaar zou zijn. Nog steeds niet m’n retour geld ontvangen.
Update: mijn retour geld ontvangen
De hkliving mokken staan enorm mooi bij…
De hkliving mokken staan enorm mooi bij mijn borden. Wederom goed verpakt en snelle levering.
Onbetrouwbaar en onbereikbaar
Bestelling van 600 euro geplaatst bij Leaves & Feathers, deze website is van hetzelfde bedrijf als Living & Company en verkoopt veelal dezelfde producten. Betaald met Mastercard. Hierna krijg ik een mail met de vraag of ik per overboeking wil betalen. Ik antwoord dat ik al betaald heb en voeg een printscreen bij. Bedrijf reageert niet, stuurt later een verzendbevestiging maar mijn bestelling arriveert nooit.
Dan wordt het pas echt surrealistisch: ze zijn telefonisch onbereikbaar, per mail laten ze weten dat ik niet had geantwoord (onwaar) dus ze wachten nog op mijn overboeking. Ik antwoord maar weer dat ik al betaald had en wéér blijft het stil.
Wat blijkt: ze hebben mijn mastercard betaling geannuleerd blijkbaar om een overschrijving binnen te hengelen. Dit alles voelt voor mij totaal onbetrouwbaar. 'Uiteraard' heb ik ook nergens meer een reactie op ontvangen. Pfff
Mooie items en super snel geleverd.
Mooie items en super snel geleverd.
Nieuwe mokken worden al veel gebruikt voor lekkere koffies 😉
Van de week het HK living lookbook…
Van de week het HK living lookbook besteld en wat een beauty 😍 Leuke attentie bij de zending en super blij met de kortingscode voor mijn nieuwe mokjes.
De bestelling is heel snel geleverd.
De bestelling werd snel geleverd.
Alles keurig verpakt.
Heel blij met de nieuwe spullen.
Buitengewoon goed in service en vriendelijkheid!
Super service, zou er zo weer bestellen. Vitrine kast besteld. Was huiverig dat hij beschadigd zou worden geleverd. Nou, die zorg was niet nodig. Zo bijzonder hoe goed deze kast verpakt was! Zelfs de vervoerder zei dat hij zelden zo'n goed verpakt artikel vervoerde. Mooi op een pallet geleverd. Het leek op een cadeau uitpakken met heel veel lagen bescherming. Geen krasje, absoluut geen beschadiging. Ik heb een paar keer per mail contact gehad (ik was ongeduldig) over de levering. Deze werd snel en vriendelijk beantwoord door Esther. Het is een Top bedrijf, een aanrader! Bedankt Living and Company.
Correcte afhandeling van mijn bestelling
ORD202268093
Ik deed op 28 juli ll. een bestelling via de (nette en duidelijke!) website van Living and Company.
Het meubel, in dit geval een boekenkast, zou de dag nadien geleverd worden maar door een kwestie met de transportfirma (in dit geval was dat PostNL) was het uiteindelijk een dag later.
Geen ramp, zeker niet omdat toen ik hieromtrent een vraag stelde aan de klantendienst vrijwel onmiddelijk (letterlijk binnen enkele minuten) een antwoord kreeg.
De iets latere levertijd gebeurde buiten hun wil om en daarom toch 5 sterren.
Dit was opnieuw een uitstekende ervaring met dit bedrijf en ik zal hen nogmaals overwegen mocht ik iets nieuws voor in het interieur willen.
De levertijd was langer dan aangegeven…
De levertijd was langer dan aangegeven maar ben hier netjes van op de hoogte gehouden. Artikel kwam keurig netjes verpakt met een mooie handgeschreven kaart.
Nette service
Nette service, duidelijke communicatie en goed op de hoogte gehouden van de levering.
Zo blij met het servies
Zo blij met het servies, heel erg bedankt voor de snelle levering 👍
snelle verzending
snelle verzending, niets op aan te merken. bedankt
Top service
Goed geholpen met interieur advies en snelle levering. Wederom top service!
Ik vind dat mijn bestelling er goed en…
Ik vind dat mijn bestelling er goed en verzorgd ingepakt uitzag en ik het snel en op tijd binnen kreeg. Ik heb geen opmerkingen over mijn levering, alles verliep uitstekend.