Afgelopen week voor de 2e keer een paar zeldzame sneakers bij deze shop besteld. Orders worden makkelijk geplaatst, je krijgt fatsoenlijke updates en de sneakers komen snel en goed verpakt bin... Toon meer
Super goede service ! Nike’s besteld (kon ze nergens terugvinden of het was via shady sites) en toen vond ik deze site - heb ze besteld , 2/3 dagen later waren ze er al en wauwwww ! Prachtig ! Heel bl... Toon meer
Ik was verbaasd dat de schoenen waar mijn zoon en ik al een tijd naar op zoek waren, nog op voorraad waren bij Lo10m en ook nog eens leuk geprijsd! We waren een klein beetje huiverig omdat we de site... Toon meer
Na een vervelende ervaring bij Restocks, ben ik bij toeval bij Lo10m uitgekomen. Na wat huiverig te zijn geweest vanwege mijn voorgaande ervaring (met Restocks), ben ik toch overgegaan tot de bestelli... Toon meer
Welcome to Lo10M, your number one source for high-quality products and exceptional customer service. We're dedicated to giving you the very best of what we offer, with a focus on dependability, customer service, and uniqueness. We are now shipping worldwide for FREE.
Cort van der Lindenstraat 7, 2288 EV, RIJSWIJK, Nederland

Goede service,
Prachtige collectie, scherpeprijzen en snelle bezorging.

Antwoord van Lo10m
Ik kende de website niet, dus was wat huiverig om te bestellen. De bestelde Jordans waren er een dag later al. Prima verpakt en mooie schoenen voor een uitstekende prijs. Ik heb de website toegevoegd aan mijn favorieten. Ik bestel zeker weer bij Lo10m.

Antwoord van Lo10m
Zoals iedereen al vertelde zeer snelle leveringstijd! En de schoenen waren keurig verpakt. Mijn zoon was er heel blij mee 😊

Antwoord van Lo10m
Mooi assortiment, goede prijzen, snelle levering en goed verpakt. Top dus!!!

Antwoord van Lo10m
Blij met me mooie sneakers! Hier een paar nike sneakers gekocht Orders worden makkelijk geplaatstnetjes verpakt.

Antwoord van Lo10m
De schoen werd op tijd geleverd. Ook was het al netjes ingepakt. Hoe het er op de foto uit zag, is ook hoe we het hebben gekregen.
Al met al een fijne website!

Antwoord van Lo10m
Sneller dan verwacht artikel binnen. Juiste omschrijving van het artikel

Perfect! Aanrader! 👍🏽
Koop als sneakerhead regelmatig online sneakers en ben super verrast door jullie! Super netjes verpakt!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Lo10m
Uitstekende service nadat ikzelf een verkeerde maat had besteld. Snel met antwoorden en prima oplossing.

Antwoord van Lo10m
Super snelle bezorging & komen in de originele doos