LolaLiza Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,2

Ik heb een cadeaubon liggen die vervallen is. Ik heb het voorbije jaar heel veel gekocht, dit kunnen ze zien in hun klantenbestand. Spijtig genoeg willen ze mijn bon die ik vergeten ben niet verlengen... Toon meer

Heel fijn om te winkelen bij Lola en Liza Oudenaarde. Mooie ruime winkel en gemakkelijk parkeren. Collecties die regelmatig wisselen zijn ook erg fijn. De prijzen meer dan correct. Daarnaast helpt sto... Toon meer

Afgelopen maand kennis gemaakt met deze winkel. Mooie kleding waarvan ik ook meerdere items gekocht heb en we werden member. Vandaag een mail gekregen dat er een sale begon: 20% korting op alles dus g... Toon meer

L&L is een geweldige winkel voor wie op zoek is naar een nieuwe outfit. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, met kleding van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. De winkel zelf is overzich... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Boetiek
  3. Schoenenwinkel
  4. Winkel in modeaccessoires

LolaLiza is a cheerful, colourful and on-trend Belgian brand, designed by and for women. Every week, you'll discover new items in outspoken colours and prints from size 34 to 48.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

38 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goedendag

Goedendag , ik was vandaag 21 oktober ( rond 11.15 u) in de winkel aan de Rodendijk in Zoersel ,
Ik had een dik jaar geleden een jas gekocht in filiaal van Zoersel,
Ik heb die gisteren gewassen op koud , na het wassen zat al de binnenvulling bijeen geklit,
Even met 2 tennisballen in de droger op koude lucht , niets gekort, ik ben dus vandaag naar uw winkel
Gereden en gevraagd wat / en hoe dat komt . de dame achter de toonbank zei me:
ALS JE NIET KAN WASSEN MOET JE DE JAS NAAR DE DROOGKUIS DOEN!!!
IK KAN NIETS VOOR JE BETEKENEN!! DAG . Ik stond sprakeloos. Vergeet haar naam te vragen
Maar ze had toch te minste even kunnen luisteren en een oplossing me zoeken
Als men dit klantvriendelijk noemt. De verkoopster mag hierover wel aangesproken worden vind ik , ik vertel dit verhaal wel tegen mijn vrienden.
U bent nu wel een klant kwijt, want zo wil ik niet behandelt worden.
Op de fotos zie je hoe de vulling niet meer op zijn plaats zit en bijeen geklit is
ik heb deze mail hierboven 21 oktober verstuurd, en nog steeds geen reactie

21 oktober 2025

Oppassen met korting

Normaal altijd tevreden. Bij mijn laatste aankoop zag ik achteraf dat ik mijn korting niet had gekregen. Ik nam onmiddellijk contact op met hen maar ze wilden dit niet meer rechtzetten. Oppassen dus als je korting moet krijgen, dadelijk nakijken azn de kassa

9 november 2025

Waardeloze klantenservice en slechte kwaliteit

Waardeloze klantenservice. Ik woon in Nederland en had tijdens een bezoek aan België een blouse gekocht. Bij thuiskomst bleek een gat in de blouse te zitten. Ik heb Lolaliza gemaild met een foto van de blouse en kassabon. Ik ben uiteraard niet in de gelegenheid om de blouse terug naar de winkel te brengen, ik moet hier meer dan een uur voor rijden (enkele reis). Er werd wel van mij verwacht dat ik dat deed, ik mocht de blouse niet per post retourneren, kreeg ook geen geld terug. Waardeloos dit, dit kun je in 2025 echt niet meer maken. Kwaliteit van de kleding is blijkbaar slecht, maar dat je dan ook geen oplossing biedt ter compensatie is echt triest. Mij zie je hier nooit meer.

22 oktober 2025

Verkeerd artikel besteld

We hebben een artikel besteld maar ontvingen het verkeerde artikel. Geprobeerd contact te zoeken met Lola Liza om het retour te sturen maar reageren niet op e-mail of telefoon. Erg slechte klantenservice.

2 oktober 2025

Klantonvriendelijk / foute levering

Ik had tijdens een actie van koop 80€ krijg 10€ korting wat zaken besteld. Was de eerste bestelling die ik er plaatste. Ik had een coltrui besteld in maat S maar kreeg een maat L aangeleverd. Je wil dan online bestellen om een uitstap naar de winkel te besparen. Soit… Ik ben die gaan terugdragen in de winkel waar ze aangaven dat er laatste tijd veel fouten gebeuren in het magazijn. Ze stelden voor de maat S opnieuw te bestellen en te laten leveren bij mij thuis. Ik had nog oorringen gekocht naast de herbestelling waardoor ik het bedrag niet controleerde. Groot was mijn verbazing dat ik de volle pot moest betalen voor de herbestelling want het is door hun fout dat ik heb moeten retourneren. Toen heb ik dit gemeld bij de klantendienst dat dit niet eerlijk is en dat ze hun trui mochten houden. Er werden geen excuses aangeboden en gewoon droog gezegd van als je wil retourneren moet je terug naar de winkel gaan. Een triest bedrijf die duidelijk de waarde klant is koning mag gaan onderwijzen. Voor mij nooit meer.

27 september 2025

Tevreden behalve zwarte broeken broeken geven vegen

Ik vind de kledij bij lola liza super. Had graag 5 sterren gegeven. Maar vorig jaar 3 zwarte broeken gekocht, geven zelfs na herhaaldelijk wassen( ook met weken in azijn) nog steeds zwarte vegen op mijn witte muren...spijtig, kan deze dus niet aandoen
Klantendienst gaf ook geen oplossing...

18 september 2025

Retourartikelen worden niet terugbetaald

Ik heb een jumpsuit retour gestuurd weken geleden. Heb mijn geld niet terug. Contact formulier meerdere keren ingevuld geen reactie. Het customer mailadres werkt niet meer.

20 augustus 2025

Zeer slecht een bende oplichters

Zeer slecht een bende oplichters.
Heb een bestelling geplaatst op 22/6/25
Van 24,27€ en tot heden nog steeds niets ontvangen. Al meerdere mails gestuurd maar geen antwoord.
Nooit iets bestellen is de boodschap!!!!

22 juni 2025

Vriendelijkheid is alles

Ben geholpen door een heel vriendelijke verkoopster, Yasmina die er alles aan doet om een beschadigd item opnieuw te bestellen voor mij en wat haar ook gelukt is na een wachttijd van 14 dagen... Ik ben een heel tevreden klant :)

1 augustus 2025

Vriendelijke verkoopster …

Bij lola liza groenplaats aankopen gedaan. Heel goed geholpen geweest door een student Xena. Zij was niet bang om woordje uitleg te geven en niet opdringerig. Meisje heeft vele troeven om goede verkoopster te zijn,vriendelijk en mooi voorkomen. Ik ga zeker terug❣️

28 juli 2025

slechte klantenservice

Online een bestelling geplaatst. 1 item ontbrak. Een ander item is beschadigd geleverd en kan alleen in de winkel omgeruild worden. Als ik online bestel zou ik het ook fijn vinden als problemen online opgelost worden.

30 juli 2025

Wil iets retour sturen maar hun website…

Wil iets retour sturen maar hun website blokkeert
kan niet terugsturen zogezegd reeds aangemaakt
gebeld om 8:00 om 09:00 om 10:00 niemand neemt op nochtans werkdag
online mail versturen via contactformulier lukt ook al niet keert terug als niet toegekomen
via mail customerservice ook geen respons 4 mail gestuurd Desondanks dat ik een trouwe klant ben overweeg ik om nooit meer te kopen

22 juli 2025

lolaliza online

Op 12/6 ! een bestelling geplaatst en betaald ! we zijn ondertussen 17 dagen verder, nog NIKS ontvangen.
Binnenkort vertrek ik op vakantie zal de bestelde kledij dus niet moeten meedoen...Heel zwaar teleurgesteld.
Reactie via de mail van de klantenservice, "nog een beetje geduld, bestelling is onderweg"; te voet of wat????

12 juni 2025

Dus op een drukke hele warme zaterdag…

Dus op een drukke hele warme zaterdag binnen gestapt voor shape wear, geen pashok vrij een hoop rommel van kledij rondom ik besluit het te kopen en thuis te passen wat uiteindelijk te klein was ( zelfs niet kunnen passen ). Ik ga naar de winkel om te ruilen wat zeggen ze ohh maar onderaan je kassabon via mail staat dat we shape wear niet ruilen. Dus alle kledij helemaal bezweet met alle lichaamsgeuren mag je passen en worden zo terug in de rek gehangen en ja geen onzin verkopen zo gebeurt het. Maar shape wear niet dus als ik deze in de winkel had gepast wat was het verschil??? Het ticket hing eraan en shape wear pas je met je ondergoed aan me dunkt. Geen service en één klant minder. Bedankt lolaliza hasseltweg genk vooral voor de vriendelijkheid hoe jullie me weg stuurden. Het minste wat ze kunnen doen is zo iets vertellen aan de kassa als je shape wear koopt of moeten we elke bedrijfs policy gaan lezen voor we shoppen.

21 juni 2025

Top team Lola Liza Wevelgem

Klanten service Lola en Liza heel slecht en moeilijke communicatie.
Ben naar de Lola Liza in Wevelgem geweest en zij hebben mij daar goed geholpen om het probleem op te lossen.Zij hebben gemaild alsook gebeld naar de klanten service en plots is alles opgelost.Ik vind dat het Lola Liza team in Wevelgem een dikke pluim verdienen.Top team.En nog eens bedankt om mijn probleem te helpen oplossen met de klanten dienst.

22 april 2025

Verjaardag niet beloond

Ik was vorige week jarig en mijn tweelingzus ook. Zij kreeg van Lola Lisa een verjaardagsgeschenk, ik niet.
Ik ging vandaag naar een Lola Lisa winkel in Blankenberge en daar keek de winkeljuffrouw het na. Ze stond versteld dat de winkel waar ik het vaakst ga bij zijn instellingen 'mails aanduiden' niet had aangevinkt. Zo kon ik geen mail met korting ontvangen en zij kon er op dat moment ook niets aan doen aan haar kassa.

23 maart 2025