Best veel zitten Googlen om wat moois of leuks voor mijn vrouw te kopen voor een opkikkertje.Tot ik op Lookinggoodtoday stuitte, daar zag ik hele mooie sierraden tegen hele schappelijke prijzen. Na be... Toon meer
Lookinggoodtoday is een betrouwbare en fijne website om voor mooie sierraden te shoppen voor een goede prijs. Ze hebben mijn product op de tijd die ze beloofd hadden afgeleverd. Genoeg info en duide... Toon meer
Ik heb gekozen voor platte zwarte titanium oorknoppen, veel keuze. Makkelijk te bestellen en zoals gewend snel in huis. Goede service en kwaliteit oorversiering is top...geen steker maar óók zelfde pl... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Lookinggoodtoday. De leukste webwinkel voor al uw sieraden, mode accessoires en horloges. Voor dames en heren! U kunt bij ons terecht voor o.a. kettingen, armbanden, tassen, ringen, horloges, sieraden, bijoux, zonnebrillen, riemen, leren armbanden, rvs sieraden en meer.
Nederland
- www.lookinggoodtoday.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Kwaliteit en service…
Om te beginnen is de kwaliteit van de producten uitstekend. En ze hebben een klantenservice die accuraat reageert opvragen en ook hun levertijd is precies zoals opgegeven. Met andere woorden voor mij een bedrijf waar ik zeker vaker ga bestellen
Mooi product!
Snel verzonden, mooi product zoals afgebeeld op de website.
uitstekende samenwerking
Snel en zorgvuldig ook als je bestelling toch niet helemaal blijkt te passen en een nieuwe bestelling doet en elkaar kruist en dan de terug koppeling daarna komt dat de afhandeling ook prima verloopt.
Prachtige armbanden
Prachtige armbanden. Veel keus. Duidelijke omschrijving en foto's. Prijs/kwaliteitsverhouding is ok.
Ik kreeg een armband die steeds losschoot. Lag binnen het uur al 3 x op de grond.
Na contact met lgt kreeg ik redelijk vlot een nieuwe toegestuurd.
Helemaal blij mee
Out off stock
Toen ik de ketting had besteld , kreeg ik eerst een bericht dat het verzonden was en daarna dat de ketting niet meer op voorraad was. Daarna heb ik gemaild en hebben ze hem meteen besteld en en was het alleen nog maar wachten en ik heb de ketting binnen. Ze hebben me super goed geholpen en goed op de hoogte gehouden
Leren armband
De armband die ik wilde bestellen was uitverkocht. Ik heb hierover een mail gestuurd en kreeg de volgende dag al bericht dat de voorraad snel aangevuld zou worden. Dit was ook zo. Verzending gaat snel. Het product was leuk verpakt en zag er mooi uit.
Artikel is snel geleverd en van goede…
Artikel is snel geleverd en van goede kwaliteit.
Ik had een klein probleempje met mijn…
Ik had een klein probleempje met mijn bestelling..maar dit is snel opgepakt en opgelost..
En ben blij met mijn bestelling. Top
Bestelling was snel binnen
Bestelling was snel binnen, na 1 dag al. Had een verkeerde bestelling, en daarvoor gemaild en was snel opgelost.
Het noorden maakt niet uit.
Ik heb deze ketting gekocht omdat deze voor mij een symbolische waarde heeft. Het is een ketter met een kompas als hanger. omdat ik veel twijfel in het dagelijks leven is het voor mij belangrijk om mij af en toe te realiseren dat ik beter weet hoe het moet dan ik denk. ik kan ernaar kijken en rustig blijven omdat de juiste richting toch wel in mijn geweten zit. naast dat deze ketting van zeer hoge kwaliteit is en er heel mooi uit ziet geeft het mij dus rust.
Goede prijs/kwaliteit verhouding en…
Goede prijs/kwaliteit verhouding en super snelle levering!
Snelle en goede levering
Snelle en goede levering. Mooie kwaliteit en veel keuze. Voor ieder wat wils.
De armband die ik besteld had voor de…
De armband die ik besteld had voor de verjaardag van mijn vriend is erg mooi. Het bestellen ging makkelijk en de levering was snel. Erg tevreden!
Goede ervaring!
Ik heb een ring besteld en is afgeleverd zoals beloofd. Daarna vroeg ik een andere maat van ring en hij heeft alles perfect opgestuurd
Prachtige ring
Prachtige ring! Zoals omschreven en van zeer goede kwaliteit. Kan zeker door als ring voor geregistreerd partnerschap. Zelfs mijn vriend die niet zo van de ringen is, vindt deze heel mooi!
Mooie oorbellen
Mooie oorbellen
Irriteren niet aan de oren 👍🏻👍🏻
Degelijke wolfraamcarbide ring van LGT gekocht, erg tevreden
Mooie wolfraam-carbide ring met multicolor bij LGT gekocht. Ring is vrij zwaar, maar daar heb ik niks tegen; in tegendeel, hij voelt heel robuust en degelijk aan. Snelle service en bezorging, en de bestelde maat is accuraat: past perfect! Enorm blij met de aankoop, eerlijke prijs-kwaliteit. Ook fijn dat de ring met een handig bewaarzakje wordt geleverd. Kan LGT zeker aanraden.
Mooie producten, super service!
Een ketting met hanger besteld. Die werd niet bezorgd omdat PostNL weer eens verzaakte. Contact gehad met LGT en er werd kostenloos een nieuwe ketting/hanger gestuurd. Top!
Een mooi product overigens voor een meer dan prima prijs. LGT heeft er een klant bij.