Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Loppetjansen. 🐶🐭🐰🐕🐕‍🦺🐈‍⬛🐈🐓🦜🐇 Loppetjansen har en masse lækre gode naturlige produkter. De har produkter til mange slags kæledyr. Til fornuftige priser hvor alle kan være med.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hos Loppetjansen, fik jeg fantastisk rådgiving vi telefon om vilke produkter jeg skulle købe til mine katte, alt fra børster, til mad og legetøj.Mine varer kom hurtigt og levede op til mine forventnin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en del spørgsmål til den hundeklapvogn vi havde kik på , vi fik svar næsten med det samme . Man får virkelig opfattelsen af at man som kunde er i centrum. Vi bestilte klapvognen om torsdage... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenwinkel
  2. Vogelwinkel
  3. Veevoerhandel
  4. Dierenverzorgingswinkel

Geschreven door het bedrijf

Loppetjansen.dk er et fynsk familieforetagende. Hos os finder du alt hvad hjertet begærer til dit kæledyr. Vi har et kæmpe udvalg af kvalitetsudstyr til hund og kat, samt et bredt sortiment til både kanin, gnavere og fugl. Loppetjansen startede som salg af loppemidler, men tilbyder i dag alverdens kæledyrsudstyr. Vi forhandler de største brands samt spændende mærker fra både ind- og udland. Vi udvider hele tiden vores sortiment og har løbende dialog med vores leverandører og producenter for at sikre dig den bedste kvalitet til fordelagtige priser.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Loppetjansen

Loppetjansen. 🐶🐭🐰🐕🐕‍🦺🐈‍⬛🐈🐓🦜🐇
Loppetjansen har en masse lækre
gode naturlige produkter.
De har produkter til mange slags kæledyr.
Til fornuftige priser hvor alle kan være med.

7 april 2026

Super fin kundeservice

Super fin kundeservice.
Blev gjort opmærksom på at de var ved at flytte lager, så de kunne nok ikke nå en forsendelse inden for 1-3 dage, men de ville sørge for forsendelse så hurtigt som muligt. Og det gjorde de og tror også at de faktisk overholdte de 3 dage.
Så alt i alt en god oplevelse.

17 februari 2026

100% professionelt firma

Vi bestilte klapvognen om torsdagen og kunne hente den allerede om lørdagen!
Desværre kan man ikke give flere stjerner en 5. 100% professionelt firma og helt klart et sted jeg handler igen

14 februari 2026

Antwoord van Loppetjansen.dk

Mange tak for den flotte anmeldelse af vores kundeservice. Det betyder rigtig meget for mig.
Jeg håber at I er blevet rigtig glade for jeres hundeklapvogn.

Loppetjansen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var rigtig glad for de gode…

Jeg var rigtig glad for de gode professionelle råd og vejledning til pelspleje jeg fandt på siden ( googlede mig frem) til min hund, og valgte senere at vende tilbage til siden og købe en K9 filt/udrednings spray som giver glans og pleje, den virker ikke instant på filt, men giver glans og pleje når den er tørret ind, så pelsen filtrer mindre de næste par dage og pelsen er flot.
Den ankom i en genbrugt kasse, med print og logo jeg ikke kendte, så det virkede ikke så professionelt, men det er jo meget miljø rigtigt, så derfor trækker det ikke ned.
Handler gerne her igen.

29 januari 2026

Antwoord van Loppetjansen.dk

Tak for din flotte anmeldelse, og ja vi genbruger altid papkasser - vi synes det giver bedst mening :)

Jeg er glad for at du er tilfreds med dit køb.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik fortalt pr. mail om forsinkelse!

Jeg fik en mail fra firmaet om at pakken ville blive forsinket i god tid. Og i den efterfølgende uge modtog jeg pakken.

31 januari 2026

Antwoord van Loppetjansen.dk

Tak for din anmeldelse, og ja vi oplvere desværre forsinkelser i forbindelse med at vi er igang med lagerflytning.

Hurtig og god service

Hurtig og god service
Fik hurtigt besked om, og tilbageført pengene for en af varerne, der var udsolgt

27 januari 2026

Antwoord van Loppetjansen.dk

Tak for din anmeldelse og jeg er glad for at du var tilfreds på trods af at vi manglede en vare til din ordre. :)

Kan anbefales

God pris og hurtig levering. Godt udvalg af produkter af god kvalitet.

25 januari 2026

Antwoord van Loppetjansen.dk

Tak for din anmeldelse - det betyder meget for os at vores kunder vil fortælle andre om os.

Lees meer over geverifieerde reviews.