Mooi en een niet te groot apperaat
Mooi en een niet te groot apperaat. En dat ik twee kopjes tegelijk kan zetten.
En niet te duur
Mooi en een niet te groot apperaat. En dat ik twee kopjes tegelijk kan zetten.
En niet te duur
Er zou €20 euro aan koffie bij m'm nieuwe koffiemachine zitten. Maar het blijkt een korting te zijn - zelf bestellen op de site (je komt natuurlijk niet aan precies €20) en je mag ook voor verzendkosten betalen.
Wat een geklooi, wat een flutervaring. En gewoon genept natuurlijk. Voortaan gewoon immitatiecapsules kopen!
Machine half januari gekocht. Helaas ging het apparaat in februari al stuk. Terug moeten sturen en 2,5 week later weer gerepareerd ontvangen. Geen vervangend apparaat gekregen. Na 3 weken ging ie weer stuk. Na contact met klantenservice waar we om een nieuwe vroegen toch weer de opdracht ter reparatie aan te bieden. Machine weer ruim 3 weken weg. Dus je koopt wen nieuw apparaat maar bent de machine 6 weken kwijt en je houdt een apparaat dat 2x gerepareerd is. Lekker philips…… nooit meer
Klantenservice/ promoteam is erg onkundig. Snappen geen vraag en geven domme antwoorden. Investeer als bedrijf aan de bron, scheelt een hoop irritatie bij klanten. Verder is koffie niet bijzonder. Helaas een miskoop geweest.
Apparaat gekocht voor een mooie prijs, daarna geregistreerd en zou je een koffiepakket krijgen t.w.v. €20. Alles ingediend maar de verbinding verbrak, geen bevestiging ontvangen, vervolgens nogmaals de foto gestuurd, komen ze met een verhaal dat iemand anders die al ingestuurd heeft, wat gewoon onmogelijk is. Ergens wordt er een fout gemaakt, ze weigeren om het fatsoenlijk uit te zoeken en leggen steeds de bal bij jou neer. Dan weer zou het pakket al afgeleverd zijn, maar het was verstuurd naar een adres, dat zowel niet mijn adres was als dat van mijn vriend?? Heel vreemd, want de kassabon heeft mijn tas nooit verlaten, dus onmogelijk en ik geef zelf geen ander adres op natuurlijk. Nee een andere naam en adres had ook de kassabon al ge-upload??? Het ene onzin verhaal na het andere en wij hebben nooit onze koffie gekregen. Heeft mij heel veel tijd gekost en niks opgeleverd, waardeloze actie en waardeloze klantenservice. Het adres waar het heengestuurd is, mogen ze natuurlijk vanuit privacy niet geven, er klopt gewoon niks van, ik zou zeggen kijk even verder of jullie zelf niet iets verwisseld hebben of fout ingevoerd hebben. Als antwoord krijgt je, vraag even bij je vriend na of hij er niet meer vanaf weet?!? Service van niks.
Vele links op de site werken niet. Dan maar zoeken in de FAQ, waar wat je zoekt uiteraard nooit in staat. Geen goed begin. De site voelt als een marketingvehikel om nog snel wat producten te kunnen verkopen zonder enig menselijk contact uiteraard, want dat kost geld. Maar er was een leuke aanbieding, dus ik liet me verleiden...
Bij bestelling voor mijn verjaardag levering in afhaalpunt gevraagd (gezien ze enkel levering de volgende dag aanbieden, wat al irritant is gezien ik de volgende dag niet thuis ben). Binnen het uur krijg ik een mail dat bpost het de volgende dag *thuis* gaat leveren. Wat betekent dat het weer naar het postkantoor gaat wat niet open is op het moment dat ik het kan afhalen.
Leuk ook dat de klantendienst van l'or 'binnen de 24 uur contact zal nemen', maar gezien men de levering al morgen wil doen zal ook dat te laat zijn. Weeral... niet klantgericht.
En waar staat in steen gebeiteld dat sneller altijd beter zou zijn ? Ik heb liever dat de levering gewoon kan gebeuren als ik thuis ben, en toevallig is dat niet morgen.
Is het nu echt zo moeilijk voor grote bedrijven om eens klantgericht beginnen te denken ? Denken ze echt dat deze aankoop mij nu een goed gevoel geeft ?
Nogmaals, ik ben niet tegen het digitaliseren van processen, maar als de mens en klantgerichte aanpak hierdoor verdwijnt, dan helpt het niemand.
Arrogant bedrijf. Houdt je hele mooie ‘promo’s voor die ze helemaal niet waar kunnen maken of willen maken. Zodra je meedoet aan een actie die te mooi lijkt om waar te zijn wordt je bestelling geannuleerd omdat je niet aan hun voorwaarden voldoet. Ga je hiertegenin dan krijg je een hele irritante medewerker aan de telefoon die verteld dat je ze toch niks kan maken. Koop hier vooral niks en vertrouw op de normale supermarkt of Nespresso zelf.
Valt vies tegen.
Oplichters. Ik heb een apparaat gekocht met de cashback actie. Netjes de benodigde info doorgestuurd. Krijg ik mail dat ik het in een land heb gekocht die niet meedoet met de actie, terwijl ik het gewoon in België heb aangeschaft en ook duidelijk op die site staat dat ze mee doen....
Niet bepaald het vriendelijkste bedrijf, via email nogal onvriendelijk. Van levering kan ik niet klagen gaat meestal snel. Maar hun koffiemachine zou wat minder herrie moge maken.
Koffie besteld:
- In winkelmandje en bij betaling wordt alleen het bedrag getoond, maar geen product en aantal.
-Geen bevestiging per mail dus behalve de bankafschrijving geen bestelgegevens voor mij.
-Emailadres om een mail te sturen is niet te vinden.
-Contactformulier is slechts voor een deel zichtbaar zodat mijn gegevens niet kunnen worden ingevuld en verstuurd. ( Moderne Android smartphone met Chrome browser)
Kortom: waardeloze en knullige service.
Gauw m'n koffie ergens anders halen.
2x koffie besteld om thuis afgeleverd te worde. Maar helaas, kon de koffie gaan afhalen bij pickup-shop. Mail gestuurd, opmerking lorespresso, neem maar contact op met DPD.
Superslecht, ik bestel de koffie bij LOR en niet bij de pakketdienst.