Min anmeldelse vedrører Løvbjerg Sct. Mathias Center Viborg. Da Løvbjerg overtog efter Meny tænkte jeg fint , men jeg blev gradvist mere og mere skuffet over en så dårligt drevet butik. Meget of... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte julefrokost middag til 25 mennekser, da vi kom hele vejen hjem til Starup, manglede størstedelen af maden, der var mad svarnede til 5 personer, vi kontaktede løvbjerg og fik en lang køretur tilb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rent ud sagt Danmarks værste supermarkedet. Køber "Stjernekaster" med Fiskefilet, rejer osv. på i Ikast. Opdagede så både brød og fiskefilet var muggen da jeg kom hjem, og personalet ved kassen va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Løvbjerg Frederikshavn Dejligt med en flot ny butik med gode åbningstilbud. Jeg er lidt betænkelig ved skurene til indkøbsvogne der er ret meget fald på så hvis det stormer tror jeg vognene, kan tr... Toon meer
Løvbjerg består af 17 lokale supermarkeder i Danmark, hvor du kan finde alt til hverdagen og festen ét sted. Løvbjerg vil gerne gøre det let for dig at foretage alle dine indkøb ét sted. Vi har alle basisvarer til fast discountpris og et stort og bredt udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Det hele - bare billigt!
Borgergade 12, 8700, Horsens, Denemarken
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dårligste Håndværker i lang tid.
Var der 0900. Købte håndværkere til 8,-
Tør og intetsigende.
Når man handler der, er det 3 i en.
Første
Eneste
Og sidste gang man gør det.

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Min anmeldelse vedrører Løvbjerg Sct. Mathias Center Viborg.
Meget ofte har de ikke de varer beskrevet i tilbudsavisen.
Brødafdelingen har 3/4 tomme hylder , har flere gange kommet hjem med halvrådne tomater og kartofler.
Og hvor er det dog trist at 70% af varene i avisen er junkfood/ultraforarbejdede "fødevarer" , Løvbjerg går vist ikke meget op i at tilbyde kunderne ordentlige varer!
Jeg har lagt ca. 3000,- hver måned i butikken , det kommer ikke til at ske mere.
Jeg spår ikke Løvbjerg en lang fremtid her i centret.

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Aldrig har jeg mødt så sur en uddeler,de havde et skilt hvor der stod at man kunne få et bundt bananer med 7 stk men de havde kun nogle med 4 stk i et bundt og der fik jeg at vide de kostede det samme. Så jeg fik at vide sådan var bare hos dem. 👎🏼👎🏼

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Alt hvad de har a tilbud er altid udsolgt...gangteret fordi.uha nu har for mange købt billigt,,så nu melder vi udsolgt...løvbjerg Frederikshavn..en ussel butik...

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
UDEN GEBYR PÅ FIRMAKØB - Jeg er glad for at i ikke vælger at lægge gebyr på små virksomheder når vi handler i i LØVBJERG. så jeg har skiftet fra bilka til jer :-)
Jeg skulle afhente et dobbelt bundt tulipaner i Løvbjerg, Tarup. Jeg skulle lige finde udleveringen og da gav jeg nummeret og fik at vide at jeg bare skulle tage et bundt. Syntes at 60 kr var mange penge for 9 tulipaner. Det viste sig så at jeg kun fik halvdelen. Det vidste jeg ikke lige noget om.
Kommer der aldrig mere

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Jeg vil stærkt fraråde jer at sende jeres pakker hos Løvbjerg i Esbjerg. Jeg har oplevet et par gange nu at der har været fejl i forbindelse med pakker jeg skulle sende. Men i dag topper den. Jeg sender en pakke som skulle til Gråsten, men cirka et kvarter efter jeg har afleveret den står der at den er klar til afhentning i Løvbjerg Esbjerg. Vi konfronterer pakkemedarbejderen som scanner den igen og 10 minutter efter står der at pakken er leveret. For tredje gang tager jeg i Løvbjerg, denne gang siger pakkemedarbejderen at de har haft mange pakker de skulle håndtere så derfor er pakken ikke kommet i buret til afsendelse, men i stedet blevet lagt klar til afhentning. Værste sted at sende jeres pakker!

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Ulovlig anprisning af fødevarer i jatak-tilbud. Selv efter flere henvendelser hvor der loves bod og bedring, er der fortsat reklamer for "chokoladeknapper" og "pålægschokolade", som tydeligvis er vekaoprodukter.
Jeg tør ikke tænke på alle de kunder der bliver snydt. Mange der køber den slags er nok ligeglade, men derfor skal de ikke snydes alligevel.
Nå ja, de tager aldrig telefonen.

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Har i dag købt jatak tilbud i Tarm ribeye filet frisk dato,
da vi kom hjem var kødet sur, produktionsdato01.10.25 bedst før 01.02.26 fra producenten i Brasilien, Løvbjerg sætter ny mærkning på pakkedato 29.01.26 bedst før 20.02.2026, fik pengene tilbage og fik at vide der var flere kunder der havde været forbi, er det normalt for Løvbjerg at man ulovligt omgår dato mærkning, har ellers været glad for at handle i Løvbjerg men nu…….har billeder af datomærkning

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Jeg var i dag i Trøjborg centret, og blev stoppet ligeså pænt af en sælger der ville sælge mobiltelefoni - vi snakkede om det, men så lige midt i samtalen råber en af medarbejderne fra Løvbjerg som er ved at fylde en køler op (som i øvrigt står placeret utrolig langt væk fra butikken)
Han råber så hvorfor de her sælgere er her, hvortil sælgeren siger at de har booket standplads her i Centret, i det sælgeren på naturligvis går tættere på ham fra Løvbjerg for at kunne høre ham og forklare at de jo har booket standplads råber han “Du skal ikke komme tættere på mig!”
Meget ubehagelig måde at snakke på til andre “butikker” i centret, jeg får at vide på grund af nysgerrighed af sælgerne at de betaler for at stå her, så denne reaktion bevidner mig om at Løvbjerg jo må køre efter en dårlig moral og etik i dette center
Til info var medarbejderen/lederen høj og med krøllet hår, jeg vil aldrig handle herinde igen hvis ikke der kan tales ordentligt til de andre “små” butikker i centeret :(
Synes at en stand herinde med så søde sælgere skaber liv og god stemning.

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
En tilbagevendende situation. Og nu tre på hinanden følgende gange. Fejl i bon. Ikke til. Kundens fordel. Altid dyrere end prismærkning. Tjek bon og der er med garanti penge at hente. Er det en bevidst strategi? Eller uformåenhed? Det er ikke “ .. bare billigt”
Måske blandt de dyreste med dagligvarer.

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Løvbjerg Brønderslev. 10 ud af 10 er ikke en karakter for hvor tilfreds man er med butikken, det dækker over hvor mange gange der er fejl i priserne. Når personalet ved kassen og de var faktisk 3 alle siger at man skal sige det til købmanden for de har opgivet at sige det til ham, ja så er der noget galt.

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Købte en vare-Fik en anden end jeg havde Bestilt/købt/betalt.
Jeg bestilte i går 20 pakker Forloren skildpadde som et her og nu tilbud, det skulle så hentes i dag onsdag i vareudleveringen, det gjorde jeg så, fik udleveret 2 fabrikslukkede kasser hvorpå der stod STEEF HOULBERG med store bogstaver, gik til kassen og for at betale dem og alle de andre ting jeg havde i vognen, sagde til ekspedienten at manden i vareudleveringen havde gjort opmærksom på at hvis den forlorne skildpadde ikke gik ind til tilbudsprisen, så skulle han rette den, (han rettede den) kasserne blev på intet tidspunkt åbnet! Jeg betalte og kørte hjem, da jeg så kom hjem måtte jeg til min store overraskelse konstatere at da jeg åbnede kasserne så indeholdte de begge 2 Risallemande, og IKKE forloren skildpadde, jeg ringede straks til butikken men der fik jeg blot at vide at det ikke var deres problem at deres medarbejder havde givet mig noget forkert, det var menneskeligt at fejle, og det var MIN pligt at åbne kasserne for at tjekke om jeg havde fået det jeg havde bestilt... Jeg syntes i anledning af jeres 100års fødselsdag at i skal kikke tilbage til dengang der var noget der hed kundepleje, men på den anden side så slap i jo også "meget belejligt" af med 10kg Risallmande som i jo absolut ikke har en skid at bruge til, og forøvrigt løber på datoen om 1 uge, i burde virkeligt skamme jer..

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Idag oplevede jeg i Brønderslev at en stor mand med briller fulgte mig rundt i forretningen fuldstændig uden grund, blev han ved med at gå frem og tilbage og holde øje med mig som om jeg var en tyv. Fordi at jeg som altid har min rygsæk med mig siddende på ryggen, så jeg ikke skal bruge penge på og svine naturen til med plastik. Han gik forbi mig 4 gange på 5 minutter uden at have noget i hænderne som kunne ligne at han faktisk arbejdede. Som han jo nok får sin løn for. Yderst fornærmende opførsel fra et supermarked jeg jævnligt handler i. Men efter den her fornærmende opførsel fra personalet, vil jeg nok holde mig til Rema, Netto og Lidl. Da jeg aldrig nogensinde har stjålet noget i en forretning og altid handler med min rygsæk. Så den her mystiske opførsel gør at Løvbjerg nok ikke vil tjene de her 3-5000 kr mdl. Fremover. Der er også grænser for hvad kunder skal finde sig. På trods af at tyverne er blevet ret aktive de seneste år. Vil jeg ikke finde mig i den slags forfølgelse i mine indkøb. I har vel forhåbentlig opsat kameraer i jeres forretninger. Så det var ren chikane fra den her klovn der legede butiks detektiv istedet for at passe sit arbejde
Mvh
H.C. Dominik

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Har lige hentet nytårs menu og er VIRKELIG skuffet. Det HELE skal laves i ovn,pande,gryder. Troede vi købte så det var klar til at varme. Det var ikke derfor vi købte menu. Og det er da virkelig meget sparsomt med det hele. Så kunne vi lige så godt ha købt lækkert kød mm og selv lavet en større portion så man blev mæt. Det kan i ikke være bekendt at tage penge for.. Det er sidste gang jeg handler der.

Køb aldrig blomster i Løvbjerg
Det er Løvbjerg i Nykøbing Mors jeg omtaler. Nu har jeg rigtig mange gange været udsat for at få rigtig dårlig blomster både buketter og i potter.De holder bare en dag,og hvis man er heldig 2.Så vi opfordrer alle til ikke at købe blomster her

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Meget dårlig oplevelse med kundeservice – desværre fra MARKETINGCHEFEN selv.
Vi tog kontakt til Løvbejrg i forbindelse med et muligt markedsføringsopdrag, som vi ønskede at bistå med. Efter den indledende kontakt blev vi videresendt til Marketingchefen. Henvendelsen var professionel og konkret. Den respons, vi modtog, var det stik modsatte.
Kommunikationen var afvisende, lidt imødekommende og bar præg af manglende professionalisme. Når dette kommer fra en person i en så central rolle, er det både overraskende og skuffende og giver et meget dårligt indtryk af, hvordan Løvbejrg håndterer dialog og samarbejde.
Jeg ønskede i udgangspunktet ikke at skrive en negativ anmeldelse. Set i lyset af vedkommendes øvrige aktivitet her på Trustpilot sætter det dog vores oplevelse i et mere forståeligt perspektiv.
Markedsføring handler om relationer og professionel kommunikation. Baseret på denne erfaring er vi desværre skuffede og kan ikke anbefale Løvbejrg, hvis man forventer en saglig og respektfuld dialog.
Vi har i dag fået noget rigtig lækkert smørrebrød i Løvbjerg Brønderslev, kan anbefale at købe smørrebrød der og det er billigt, god kvalitet af både brød, pålæg og pynt. Lige tilpas med pynten.
Vi fik også en børne pålægskagemand også rigtig god.
Jeg bestilte julemad ud af huset fra Løvbjerg Brønderslev, og desværre var oplevelsen langt under forventning. Menuen var overraskende smagsløs og manglede alt det, man forbinder med traditionel, velsmagende julemad.
Brunkartoflerne var uden tvivl de dårligste, jeg nogensinde har fået – de smagte udelukkende af hvide kartofler og havde slet ikke den søde, karamelliserede smag, man normalt glæder sig til. Både hamburgerryggen og ribbenstegen var tørre, som om de havde ligget for længe eller ikke var blevet opvarmet korrekt. Selv frikadellerne skuffede; de havde ikke engang en stegeskorpe og fremstod bløde og kedelige.

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
De annoncerer med forkerte tilbud/varer.
Svaret er altid, at varen er reserveret eller solgt.
Jeg tog hen til butikken, og de sagde, at jeg skulle have haft en bekræftelse via Messenger, før jeg kom.

Antwoord van Løvbjerg Supermarked
Lees meer over geverifieerde reviews.