De ISO 9001 lead auditor cursus was heel leerzaam en interessant. Veel informatie om in een korte tijd op te nemen en je eigen te maken, maar door de afwisseling in werkvormen en enthousiaste docent (... Toon meer
Erg tevreden met de ISO-9001 Lead Auditor training van LRQA trainer Jisvi Schreuder. Een erg intensieve training waar je uitgedaagd wordt om in een week tijd enorm veel kennis tot je te nemen, en in e... Toon meer
Vorige week de Lead auditor training gevolgd met Thomas als trainer. Thomas, wist de droge stof vol enthousiasme over te brengen met mooie en effectieve visuals. Ook was er tussendoor genoeg tijd voor... Toon meer
Ik heb bij LRQA een week een intensieve maar ontzettend goede training gevolgd (ISO9001 lead auditor). Trainer Aaldert nam de groep heel goed mee in de toch pittige materie, ik kon echt geen betere tr... Toon meer
We bring together decades of unrivalled expertise in assessment, inspection, advisory and cybersecurity services. We operate in more than 150 countries, with a team of over 5,000 people. Our award-winning compliance, supply chain, cyber security and ESG specialists help more than 61,000 clients across almost every sector to anticipate, mitigate and manage risk. Our solutions-based partnerships are supported by data-driven insights that help our clients solve their biggest business challenges.
1 Trinity Park Bickenhill Lane, B37 7ES, Birmingham, Verenigd Koninkrijk
- +44 121 817 4000
- connect@lrqa.com
- www.lrqa.com
Zeer goede LAC FSSC training
We hebben een hele goede LAC (lead auditor course) FSSC training in-house gehad van Jisvi. Het was een pittige cursus maar erg nuttig en waardevol. Ook de manier waarop de trainer de materie overbracht heeft zeker bijgedragen aan de effectiviteit van de training.
Tweedaagse Interne Audit Training
Interessante en nuttige training. Heldere opbouw, goede aansluiting op de eigen praktijk en interactief. In goede handen van trainer John (creatief en enthousiasmerend). Een aanrader.
Aanrader!
Intensief, interactief, pittig en uitdagende casus.
John, en ook Thomas, zijn gedreven en met humor uit eigen ervaring is het een leuke en zeer leerzame training. De tekeningen zouden eigenlijk verzameld moeten worden in een handout/boekwerk!
Hele goede ervaring…
Intensieve maar super leerzame training. Veel koppeling tussen theorie en praktijk en zeer bevlogen trainers
Geen klantgerichte ondersteuning
Geen klantgerichte ondersteuning, te laat of niet communiceren, audits geen toegevoegde waarde. Het is een grote ergernis.
Aanrader
Intensief, helder en leerzaam.
Thomas en John hebben gedreven door enthousiasme in een pittige week de training Lead auditor gegeven.
Door dit te doen m.b.v. tekeningen, een dosis humor veel ervaring en kennis vloog deze intensieve week voor bij.
Dank hiervoor!!
Aangenaam verrast.
Als je de kern van de SCL wilt leren dan kan ik de SCL training bij LRQA aanbevelen. De aanpak heeft mij verrast door niet achter een bureau te zitten en naar sheets te kijken maar door 2 dagen lang actief bezig te zijn waarbij theorie en praktijk met elkaar gecombineerd werden. Dit is zeker te danken aan de twee trainers die de training verzorgden. Kleine groep, individuele feedback, goed tempo, zeer leerzaam.
Goede cursus maar.....
De vier dagen van de cursus waren super, al lag er iets te druk op het eind examen en de theorie. Het had wat mij betreft iets meer op de praktijk gericht mogen zijn. Het instructie team was super, geweldig hoe buiten powerpoint op een ludieke wijze de stof over gebracht werd, hulde.
Erg leuke cursus
Intensief, maar goed. In een afwisselende opzet en interactief wat maakt dat het een hele leuke en leerzame cursus is. De gebruikte tekeningen zijn ook zeer verhelderend. Trainersduo is zeer goed op elkaar afgestemd.
De ISO 9001:2015 Lead Auditor training
De ISO 9001:2015 Lead Auditor training, gegeven door Thomas en John, was erg intensief en pittig maar ook boeiend en effectief. Thomas en John wisten de lange dagen energiek te houden en ze vlogen daarom voorbij. Ik kan iedereen die een auditopleidig wil volgen aan raden deze bij LRQA te volgen.
Diepe kennis en ervaring, met een dosis humor!
Docenten John en Thomas doceren uniek en interactief middels prachtige tekeningen en diepe kennis en ervaring over het onderwerp en aanverwant.
Zeer aan te raden en hebben mij veel inzichten en kennis gegeven. En dat in 1 week!
Aanrader.
De iso training lead Auditor vertaald naar een interessante en verfrissend bezigheid
De iso training is erg intensief maar door Jisvi en John erg luchtig gemaakt door duidelijke uitleg en flipovers.
Ik heb de training als zeer prettig ervaren.
Het zijn wel lange dagen met het huiswerk s’avonds maar ze vliegen voorbij.
Het werken in groepjes en de tips van Jisvi en John gaf mij veel vertrouwen terug. Van mij zou persoonlijk meer tijd besteed kunnen worden aan het daadwerkelijk uitvoeren van een audit. Dank ook aan de medecursisten was een leuke groep uit hele diverse organisaties.
De Lead-Auditor opleiding van Jisvi en…
De Lead-Auditor opleiding van Jisvi en John was uitstekend. Het voorbereidende werk was super-taai, maar dat kwam gelukkig bij de training helemaal goed. Beiden hebben goede communicatieve vaardigheden, weten een groep te binden en de methodiek van lesgeven van deze, in de basis saaie stof, is heel goed. Veel geleerd, wat zeker voor mijn werk veel kan opleveren.
ISO 9001 training door Jisvi en John
Ik heb de training als zeer prettig ervaren.
Het zijn wel lange dagen met het huiswerk s’avonds maar ze vliegen voorbij.
Voor mij persoonlijk was de stof nog erg taai, maar het werken in groepjes en de tips van Jisvi en John gaf mij veel vertrouwen terug. Dank ook aan de medecursisten was een leuke groep uit hele diverse organisaties.
Jisvi en John nogmaals bedankt voor deze week.ik had niet verwacht dat er zoveel informatie zou blijven hangen in 1 week en blijf mij zeker verdiepen in de iso 9001:2015
Groet Martin van Schie Normecgroup
Lead Auditor Training ISO 9001 van Jisvi en John
Uitstekend verzorgde training door Jisvi en John.
Ze weten een "stoffige" norm tot leven te brengen, door kleurrijke flipovers die je helpen de kern en structuur van ISO 9001:2015 te begrijpen. Ook de combinatie tussen theorie en praktijk is mooi verweven door de week. Het is een intensieve training, waarop je goed voorbereid moet zijn. Jisvi en John bedankt voor jullie heldere uitleg. Groet, Rob Eshuis
De kennis van John en Thomas is fantastisch
De kennis van John en Thomas en het enthousiasme wat ze overbrengen op de mensen is heel erg fijn om naar te luisteren. Ook de samenwerking van de trainers was leuk, allebei een eigenmanier van vertellen wat vloeiend in elkaar overliep.
Top training voor (toekomstige) interne auditeurs
Goed verzorgde training door beide John en Thomas.
Veel van kunnen leren, veel feedback mogen ontvangen van beide trainers en naast de benodigde theorie ook veel in de praktijk kunnen toepassen tijdens de training. fijne locatie voor de training waarbij alles al is verzorgd (eten, drinken, ruimtes). hierbij heb ik eigenlijk niks verkeerds om te zeggen, zeker een aanrader als je in de toekomst interne auditeur wilt worden of nog meer van wilt leren.
Uitstekend verzorgde training door John
Uitstekend verzorgde training door John. Geen grote hoeveelheid saaie en uitgebreide slides die alleen moeten worden doorgeakkerd, maar korte, overzichtelijke, kleurrijke tekeningen op flipovers. Daardoor is het erg speels en goed te volgen, waardoor je niet het gevoel hebt dat veel energie kost. Daarnaast is de ruimte voor eigen inbreng ook erg gewaardeerd.
LRQA tweedaagse training
Deze tweedaagse training gegeven door John Roskam geeft helder en compact inzicht in de interne audits & ISO9001 materie. De ervaring van John en zijn kracht om beeldend de inhoud in context te plaatsen is een superplus! De opgedane kennis is per direct in te zetten.
Training met John Roskam
Tweedaagse training gehad van John Roskam met veel kleur en passie voor het werk. Waardoor de training fijn was om te volgen.