3,7

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik heb de sportieve orthopedische…

Ik heb de sportieve orthopedische veiligheidsschoenen besteld en ze zijn zowel stevig als comfortabel. Perfect voor lange dagen. De website werkte goed en het afrekenproces was eenvoudig. De verzending was snel en de klantenservice was behulpzaam toen ik vragen had over de maat.

6 april 2026

Helaas lijkt dit scam te zijn

Helaas lijkt dit scam te zijn.. Ik had een maatpak besteld die er mooi uitzag op de foto en ik heb het ontvangen (redelijk snel) maar de kwaliteit is echt allesbehalve vergelijkbaar vergeleken met de foto. Ik heb een mail gestuurd met de vraag of ik het kan retourneren maar nu ik de site wat beter heb bekeken (en het nr heb proberen te bellen die dus niet bestaat..) lijkt het echt om scam te gaan. Niet intrappen mensen, ik ben bang dat ik mijn €70 kwijt ben :(

29 april 2026

Oh mijn god

Oh mijn god, ik vind deze blouse met bloemenprint echt geweldig! De kleuren zijn in het echt nog mooier en de stof voelt licht en luchtig aan, precies wat ik fijn vind... De website was makkelijk te gebruiken en het afrekenen ging ook snel.

Ik werd via e-mail op de hoogte gehouden, wat prettig was, en de blouse was goed verpakt. 💕

30 april 2026

Opgepast dropshipper!

Opgepast dropshipper!! Trap er niet in! je krijgt troep uit China. Het betreft dezelfde handelaar als zanomi
-Tel en kvk nummer klopt ook niet.

20 april 2026

Ik heb de trenchcoat voor dames besteld…

Ik heb de trenchcoat voor dames besteld en ik ben er echt heel blij mee. De website was makkelijk te gebruiken en afrekenen duurde maar een minuut. De verzending was snel en ik ontving regelmatig updates over de tracking. De jas zit prachtig en voelt van hoge kwaliteit aan. Hij was ook netjes verpakt, wat de ervaring nog beter maakte.

20 april 2026

Ik heb de slim fit trenchcoat besteld…

Ik heb de slim fit trenchcoat besteld en ben er over het algemeen tevreden mee. De kwaliteit is goed en hij zit mooi. De verzending duurde iets langer dan verwacht, maar de trackingupdates waren handig. De verpakking was veilig en netjes. Toch een geweldige aankoop.

27 april 2026

Een product van solide kwaliteit

De heren outdoor trekking- en wandelschoenen zijn stevig en comfortabel, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn. De algehele ervaring was soepel en de trackingupdates hielden alles duidelijk.

24 april 2026
Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)