Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Totalt värdelösa tar betalt men… Totalt värdelösa tar betalt men levererar inte skyller på långa leveranstider. Om man frågar så hänvisar det till produkter med kortare leveranstider och dessa pr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tröttnat på trista begagnade och ärvda möbler, ville ha något nytt och annorlunda. Fann Calgary-serien och fastnade direkt. Beställde svart/vita läderfåtöljen, och Colton matta att gå till den. Sup... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Högklassiga Soffor, Bord, Sängar, Sängbord och Madrasser till förmånliga priser!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Totalt värdelösa tar betalt men…

Totalt värdelösa tar betalt men…

Totalt värdelösa tar betalt men levererar inte skyller på långa leveranstider. Om man frågar så hänvisar det till produkter med kortare leveranstider och dessa produkter är inte ens i närheten av vad du beställt och betalat. Kan man lämna negativt så är det -10

Upplevelsen ägde rum: 22 januari 2023

30 april 2025

Antwoord van Luxcasa

Trustpilot har publicerat sin transparensrapport för 2023 och avslöjar att de tog bort 3,3 miljoner falska recensioner - https://press.trustpilot.com/transparency-report

VARNING!!

VARNING!! Handla aldrig från LuxCasa. De skickar begagnade varor, det de använde för visning som en ny vara. De skickar aldrig retursedel och du har ingen ångerrätt även om det finns i policyn. De är riktiga bedragarna. De tvingar dig att köpa begagnade varor trots att du betalar för en ny vara. Min vara kom både rostig och böjd på flera ställen. Trots det vägrar De att skicka en retursedel. Köp aldrig från de.Till slut fick jag betala för returen av beställningen själv 2000 kr. NI KOMMER ATT BLI LURADE.

29 april 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har fått en trasig och okomplett…

Jag har fått en trasig och okomplett smink bord
Jag har tagit bilder och skickat till er men jag har inte fått återkoppling, det står i eran hemsida att man ska stå för reklamations kostnad . Varför ska jag stå för kostnaden om ni skickar en okomplett vara som dessutom är skadad när jag har fått den ??
Varför har ni ingen support man kan prata med ?
Varför får jag ingen ärende nr när man skapa en reklamations ärende ?

Jag ska idag skriva till reklamations nämnden i Sverige om ert hantering av kund
—————
Idag läste jag er svar om att det fejk transport rapport ,
Jag har skickat bilder till er via er hemsida , ni svarar inte , det är fräckt av er att svara så och inte ta ert ansvar . Jag behöver antingen få pengarna tillbaka och en retur lapp så jag kan skicka tillbaka er bord .

Ni måste ta ansvar !!!

9 april 2025

Dåligt

Har beställt och betalat den 25 januari, nu är den 05. februari och har inte fått leverans fortfarande. Trotts att status står som levererat. Ringde till support och där får man inte prata med en människa, bara robot som svarar en och samma sak. Fy! Aldrig mer beställningar!

5 februari 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag beställde en tv-bänk och ett…

Tack för ert svar. Jag uppskattar att ni återkopplar till mig.

När jag gjorde min beställning stod det att leveranstiden var 10 veckor, och nu har det gått 11 veckor. Jag har också kontrollerat med Klarna, och de säger att jag inte har någon aktiv order eller faktura hos dem. Det gör mig förvirrad och orolig över vad som händer med min beställning.

Jag vill gärna att min order ska levereras så snart som möjligt. Jag skulle uppskatta om ni kan vara tydliga med hur lång tid det kommer att ta innan produkten levereras. Jag vill också veta hur jag kan spåra min beställning och vad som är lösningen angående betalningen via Klarna, eftersom det just nu inte verkar finnas någon aktiv order eller faktura registrerad där.

Jag ser fram emot ert klargörande och hoppas att vi kan lösa detta snarast möjligt

7 november 2024

jag är jättemycket arg

hej, jag beställde en sängkläder det var så bra sängkläderna men det var smål med säng och jag tillbakat returen . Jag fick inte något svar på Luxcasa och dom fick betalningen dom fick paketen och jag kontakt kundtjänsten elektroniska jag skickat e-mail jag gjorde allt som möjligt men fortfarande dom inte lämna tillbaka pengar och inte säger dom fick paketen och dom säger ingenting och jag vet inte vad är denna företagen. När man skickar retur paketen måste dom veta att deras retur kommit in. och lämna tillbaka pengarna de svarar inga e-mail jag känner som är en bedrägeri företag nästan och jag vet inte jag vill inte säga fula ut men det ser ut sådär jag skrev till 100 gången e-mail och jag skickat SMS vad heter det den här elektroniska Meddelanden och han säger prata med kundservicen de kan hjälpa dig men de hjälper inte mig och jag betalt 1811krkr och jag har inget sängkläder och jag har inga pengar. Om du tittar min ordernummer jag ska skicka till dig 16000015723. jag är inte rekommendera denna företag det var du har ingen grejer du har inte pengar du betalde för nånting

15 oktober 2024

Oseriöst företag

Beställde "Blombord Anemone 45x22x20cm" ca 400 kr den 8 maj 2024, väntade till 22 juli 2024 därefter fick följande svar på frågan varför det dröjer: "Tyvärr har den produkt ni beställt försenats och har ännu inte anlänt till vårt lager från leverantören." Avbokade och fick svar att återbetalning sker inom 2 veckor. I själva verket fick vänta i 6 veckor tills pengarna kom tillbaka.
Hela affären tagit hela 4 månader! Inte att rekommendera.

5 augustus 2024

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en tv bänk,men ångrade mig…

Beställde en tv bänk,men ångrade mig efter 20 min,,skickade flera mail,men utan resultat.dom påstår att dom hann skicka varorna till mig,på en halvtime efter beställning,en söndag kväll i semmester tider
Dom påstår att jag var för sen att avbeställa!
Väldigt oseriösa, handla inte här
Ser att dom svarat på min kritik
Svaret från dom är en efterrekontstruktion,problemet är, att har du tryckt på beställ, så kan du inte ändra/komplettera/ avbeställa.
Dom skickar;ordern oavsett, vad du gjort för att stoppa/ anullerar din order.
Dom svarar inte på mail eller telefon och dom påstår 1 veckas bearbeiding av ordern. Min order skickades ut,innom 1 timme på en söndag.

7 juli 2024

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Avråder köp från detta företag

Avråder köp från detta företag .Ni har fått foton från mig och det svar jag fick från er att jag har stängt fodralet på fel sätt.horribelt svar från er

2 juli 2024

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gör inte samma misstag som jag gjorde - det vill säga beställde från LuxCasa!

Uppdatering 22/8 (svar på svaret från LuxCass): Det här skrev jag innan jag hade fått hjälp. Nu kan jag tillägga att jag till slut blev väldigt nöjd med hjälpen jag fick, och att det löste sig bra. Tack!

Det verkar vara här man ska skriva för att ha någon som helst chans att få svar från LuxCasa, för mail svarar de inte på och det går inte att ringa till dem.

Jag beställde en massagestol från LuxCasa genom CDON för drygt en månad sedan (ordernummer: 95123448). Någon vecka efter leverans började den trassla lite och inom kort blev den värre. Det är en del/funktion som bara fungerar ibland och som håller på att ge upp helt.

Jag mailade då LuxCasa, i första hand för att se om de kunde hjälpa till att laga den - skicka ut reservdel eller liknande. De lovar att återkomma inom 24-72 timmar, men de återkom inte. För någon vecka sedan mailade jag i stället CDON men inte heller de lyckas få tag i LuxCasa.

Deras kundtjänst är verkligen ett skämt, det går inte att få tag i någon och de tycks inte alls vara villiga att hjälpa sina kunder. Att döma av vad jag läst här är detta snarare en regel än ett undantag.

Förstår faktiskt inte hur ett så dåligt företag fortfarande kan vara aktivt! Kundsupport är viktigt, men hos LuxCasa är den obefintlig. Vad ska man göra om man behöver hjälp? Jag är glad att jag beställde genom CDON åtminstone, då de förhoppningsvis kan hjälpa mig.

Jag rekommenderar INGEN att beställa från LuxCasa, inte ens genom CDON, för det är inte värt besväret och jag vet fortfarande inte om jag kommer få hjälp eller om jag ska betala för en trasig produkt. Men om du ändå vill chansa - beställ absolut inte direkt från dem. För de går helt enkelt inte att få tag i och de vill inte hjälpa sina kunder.

26 juni 2024

Bestilte 28

Bestilte 28. December 2023 sofabetræk, da ordrebekræftelsen kommer, skriver de der vil gå 10 uger, før de kan levere, eftersom jeg intet høre fra firmaet, da der er gået 10 uger, skriver jeg til dem der er gået 10 uger, de svare da tilbage at der vil gå yderligere 2 til 3 måneder, hvilket er den 25 juni.

28 december 2023

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dålig kvalite och skitdålig service

Beställde Parvis matgrupp i juni-23, lovad leverans augusti, levererad i slutet på september. Vid montering såg vi två mindre bortskavda färgfläckar på stolarna så jag gjorde en reklamation. Den gick inte igenom då Luxcasa hävdar att det var en transportskada och då måste man reklamera inom 14 dagar. Det var ingen transportskada!!! Paketen var hela och fina vid ankomst. Jag skulle filmat upppackningen för att bevisa motsatsen
Nu har de ändrat sina allmäna villkor så jag kan inte längre bevisa för ARN att deras villkor var annorlunda i höstas. Där står att jag har 3 år på mig att reklamera men det gör det inte nu längre. Visserligen hade inte det hjälpt då det tydligen inte var fel på varan utan transporten. Lurigt med länk till villkoren som ändras.
Kan tillägga att matgruppen är instabil och rapplig, och BLÅ-vit, inte svart-vit som på bilden.

15 december 2023

Köp inte

Katastrof, rekommenderar inte till någon. Vi fick vänta i 5 månader för att få möbeln dom avbryt beställningen. Riktigt oseriösa och inte står bakom sina ord.

11 januari 2024

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Företag som köper Kinesiska saker och…

Företag som köper Kinesiska saker och fraktar vidare. Tog en månad att få mitt paket, och fick noll återkoppling under tiden.

Jag fick med kinesiska instruktioner för montering, till en helt annan möbel än den jag köpt. Mailade kundtjänst och fick svar efter 1,5 vecka, återigen med fel instruktioner.

Fick gissa mig till hur möbeln skulle skruvas ihop.

4 april 2024

Har beställt ett bord 27 febrari

Har beställt ett bord 27 febrari, när den kom 8 mars bordet var i ett jättedåligt skick, den var skrapad på hela skivan, denna hade sprickan på sidan, har mailat till dem, ringt flera gånger, dem säger bara vi återkommer, nu är det 17 mars fortfarande har dem inte hört av sig

7 maart 2024

Hej Handla inte av detta företag Rena lurendrejeri!!!!rena lurendrejeri 3

Hej ! Köpte ett soffbord , som ser för jäkligt ut . Bubblor i bordskivorna , massor av repor i bordskivorna ett jack . Vill ha pengarna tillbaks och Bordet med glädje till Tippen En skam för ert företag . Hade skäms att skicka göra ett sådant soffbord 😡

Handla Absolut Inte av detta företag.
Beskyller mig att märken på mitt bord som jag vill reklamera är efter en Cigarett brand som jag orsakat 😡 Här finns ingen som Röker . Så fruktansvärt dålig att inte kunna ta ansvar för sina varor !!!!!! 😡😡😡

9 februari 2024

Det er en fup firma

Det er en fup firma ! Hold jer langt væk 😡😡 jeg bestilte 2 lamper ( værdi til 1800 kr ) den 21 okt , da jeg skulle ha dem med ned til Spanien den 10 nov . Jeg rykker den 3 nov og de skriver så at de kun har 1 lampe tilbage og om de skulle sende den . Det skriver jeg så nej tak til , da jeg jo skulle bruge 2 . Alligevel får jeg en mail at de har sendt 1 lampe . Jeg skriver tilbage at jeg jo havde skrevet nej tak og iøvrigt var taget afsted til Spanien i 3 mdr . De skriver så om ikke en anden kunne modtage lampen , da de havde sendt den ! Jeg har 10 mails hvor vi skriver frem og tilbage og de svare slet ikke på det man skriver ! De skrev så at pga at jeg ikke modtog lampen så vil jeg blive fratrukket omkostninger på tilbagesendelse ! Det er jo helt forrykt , når de laver fejlen at jeg skal bøde for deres fejl og at de fuldstændig overhøre mine mails inden de sender afsted . Fik først mine penge ( fratrukket tilbagelevering ) her i januar

21 oktober 2023

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Don't buy from online store!!!

Don't buy from online store!!!
I recently purchased the Soffa Markus from LuxCasa, and unfortunately, my experience with this purchase has been quite disappointing. The main issue I encountered was that the actual product received did not match the image displayed on the website, leading to a significant discrepancy in my expectations.
LuxCasa's unresponsive customer service and the complications encountered during the return process have only added to the frustration. I would caution potential buyers to be cautious when considering purchases from this retailer and to thoroughly research the product's specifications and the return policy before making any decisions.

24 juli 2023

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

bad service and poor quality of blanket

I ordered the blanket on 21 of December 2022, but I received it on 12 of april.2023!!
I wanted to use it in winter, I wanted to receave iy like a NewYear gift. In april LOL.
These intermediaries make a big markup, use your money for 4 months, and then send poor quality goods.
stitches are sewn twice. All lines are stitched crooked, it's a nightmare. I have a photo.. Squares are smaller in number, larger in size. PHOTO is liar! And probably they will delete my feedback. Look for other sites. I lost money and time
dont bue, Other buyers chiper and better with the same quality.

12 april 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.