Zoon was gezakt voor eindexamen VWO en het jaar daarna een aantal vakken overgedaan bij Luzac Rotterdam. We zijn heel positief over de persoonlijke begeleiding, het maatwerk dat ze hebben geleverd en... Toon meer
Zeer slechte ervaring met Luzac Groningen. Helaas zijn wij erg teleurgesteld in Luzac Groningen sinds het vertrek van de heer Buijs rector en de heer Abbring conrector. Tijdens de start van Luzac wa... Toon meer
Kleinschalig onderwijs waarbij je als individu goed geholpen wordt om het beste uit jezelf te halen. Onze dochters gingen met plezier naar het Luzac ondanks dat school gewoon school is. Ze gaan meer u... Toon meer
Via via gehoord over Luzac zomerschool, mijn dochter heeft haar vwo diploma net niet gehaald en door ak in te ruilen voor Spaans heeft ze alsnog haar vwo diploma gehaald dankzij Luzac zomerschool. Bed... Toon meer
Je haalt pas echt het maximale uit jezelf bij Luzac. We zijn niet zomaar de grootste en succesvolste particuliere school van Nederland. Ons onderwijs sluit precies aan op jouw doelen. We helpen je daar niet alleen naartoe, maar dagen je uit om verder te groeien. Met alle (zelf)kennis en skills die je opdoet, stuur je straks zelf richting je succes. Dat maakt Luzac de beste investering in je toekomst.
Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Luzac
Na een onrustig jaar binnen ons gezin had mijn dochter van 19 behoefte aan structuur. Ze had ondersteuning nodig om opnieuw gestructureerd te kunnen werken en leren. Die begeleiding heeft ze bij Luzac gekregen. Dankzij de betrokkenheid van docenten, de extra tijd en aandacht, en het prettige, persoonlijke contact kreeg ze weer vertrouwen en overzicht. Luzac hielp haar niet alleen haar doelen te bereiken, maar gaf haar ook het zelfvertrouwen om er vol voor te gaan. Ze wist wat ze wilde, werkte hard, en heeft het VWO nu succesvol afgerond.
We zijn ontzettend trots op wat ze heeft bereikt.

Antwoord van Luzac
Luzac is een geweldige plek als je kind wat extra aandacht nodig heeft, of minder tot zijn/haar recht komt op een reguliere school. Samen met een zeer actieve leerlingbegeleider wordt samen met je kind continu gekeken hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Onze dochter ging ooit van (speciaal) basisonderwijs met een vmbo-basis advies en haalt nu op Luzac goede tot zeer goede havo-cijfers.
En doordat alle leerlingen elkaar kennen heerst er een veilige, overwegend familiaire sfeer waarbij heel snel zichtbaar is als er iemand buiten de boot valt.
Wat we minder vinden is het feit dat er (in ieder geval de afgelopen drie jaar) veel lerarenwissels zijn geweest en er soms relatief onervaren leerkrachten voor de klas staan. Hier is inmiddels gelukkig veel aandacht voor. Verder vinden we het jammer dat er (in ieder geval in Amersfoort) geen (lab) faciliteiten zijn voor vakken als biologie, scheikunde en natuurkunde zodat het onderwijs niet versterkt wordt door practica. Hiervoor zou aansluiting gezocht moeten worden met een reguliere school in de buurt of met een Luzac vestiging die deze mogelijkheden wel heeft.
Al met al voor ons voldoende reden om onze dochter ook volgend jaar weer naar Luzac te laten gaan.

Antwoord van Luzac
Veel aandacht voor de leerlingen, rust in de school. En goede begeleiding

Antwoord van Luzac
Professionele leeromgeving, goed vangnet, denken goed mee, mijn dochter is geslaagd dankzij de ondersteuning van Luzac.

Antwoord van Luzac
Wij hebben geweldige ervaringen met Luzac. Het is echt waar dat er meer tijd en aandacht is voor de kinderen. En wanneer een kind wat extra’s nodig heeft zoals dyslexie ondersteuning dan is dat ook goed geregeld.
Dat was op alle ander middelbare scholen altijd een enorme strijd en halfslachtige oplossingen. Bij Luzac is dat allemaal goed voor elkaar.
Verder merkten we dat het hele team docenten echt er is om je kind te zien slagen. Een hele prettige basis instelling.
Zo werden we na de eerste SE week gebeld. De eerste reflex was, o jee wat js er nou weer. Maar dit was een telefoontje om te vertellen dat ons kind het zo super goed had gedaan.
Echt zo fijn dat dit ook kan! Bedankt!

Antwoord van Luzac
De betrokkenheid en persoonlijke aandacht is hartverwarmend. Onze zoon maar ook wij hebben de begeleiding als zeer prettig en waardevol ervaren. De positieve benadering heeft mijn zoon zelfvertrouwen gegeven. Onderwijs op maat.

Antwoord van Luzac
Erg goed onderwijs. Goede begeleiding. Extra examentrainingen. Flexibel. Kwalitatief goede leraren.

Antwoord van Luzac
Goed georganiseerd en fijne leraren. Veel oog voor de leerlingen.

Antwoord van Luzac
Door de juiste aandacht en structuur kwam onze dochter tot bloei!

Antwoord van Luzac
Onze zoon heeft een bijzonder traject doorlopen. Na een moeizame periode op de reguliere middelbare school, waarin hij 5 havo niet heeft afgerond, kreeg hij bij Luzac de kans om direct in te stromen in 5/6 vwo, met als doel uiteindelijk zijn vwo-diploma te behalen.
Dankzij zijn enorme inzet én de intensieve begeleiding van Luzac is dat gelukt, hij heeft succesvol 5 en 6 vwo doorlopen en zijn vwo-diploma behaald.
Wat Luzac bijzonder maakt, is de manier waarop er echt werd meegedacht. Door zijn medische situatie had onze zoon regelmatig verzuim, wat elders een grote belemmering zou zijn geweest. Bij Luzac was er begrip, flexibiliteit en vooral, maatwerk. Er werd voortdurend gezocht naar praktische oplossingen, zodat hij gemiste lesstof kon inhalen zonder dat dit ten koste ging van zijn gezondheid of motivatie.
De docenten en mentoren toonden oprechte betrokkenheid, boden structuur en begeleiding op maat, en hielden nauw contact met zowel onze zoon als met ons als ouders. Die persoonlijke aanpak maakte een wereld van verschil.
We zijn ongelooflijk trots op wat hij heeft bereikt en zeer dankbaar voor de rol die Luzac (Hilversum) daarin heeft gespeeld. Dankzij hun professionele en persoonlijker benadering heeft onze zoon niet alleen zijn diploma behaald, maar ook het vertrouwen teruggevonden in zijn eigen kunnen!

Antwoord van Luzac
Luzac was de beste beslissing voor mijn dochter! Zeer goed begeleid, persoonlijke aandacht, aanwezigheid plicht . De weg naar de toekomst ligt nu open.

Antwoord van Luzac
Onze dochter is bij jullie voor een herkansing Havo economie geweest.
Ze heeft dat als heel erg prettig ervaren. De lerares was heel fijn, ze kon heel goed uitleggen.
Het was een kleine klas van 9 leerlingen.
Ze heeft veel geleerd en tips en trucks mee naar huis gekregen, en of dat genoeg is om een 7 te halen horen we volgende week.
Veel dank aan de organisatie.

Antwoord van Luzac
Ik heb voor mijn eindexamens dit jaar twee examentrainingen gevolgd bij luzac, natuurkunde en economie VWO. Het ware hele leuke weekenden, niet alleen door mijn mede-studenten, maar ook door de docenten zelf! De uitleg was heel duidelijk en goed verdeeld over de twee dagen, waardoor iedere dag niet als informatie-overload voelde. Ik ben blij om te melden dat ik ook ben geslaagd! 6,6 voor beide vakken waarvoor ik training heb gedaan, terwijl ik ervoor dikke onvoldoendes haalde. ECHT een aanrader als je het geld ervoor hebt. I <3 luzac

Antwoord van Luzac
Op zich prima, toch nog de laatste tips&tricks, maar de dagen zijn te lang. Concentratie neemt af bij zo'n lange dag.
Tot 15u zou prima zijn.
Niet elke docent even leerzaam

Antwoord van Luzac
Luzac is een geweldige school voor onze 16jarige dochter, ze doet examen op een hoger niveau omdat ze nu eindelijk gezien wordt

Antwoord van Luzac
Het was precies wat ik er van verwacht had en heeft me echt enorm geholpen