Zoon was gezakt voor eindexamen VWO en het jaar daarna een aantal vakken overgedaan bij Luzac Rotterdam. We zijn heel positief over de persoonlijke begeleiding, het maatwerk dat ze hebben geleverd en... Toon meer
Zeer slechte ervaring met Luzac Groningen. Helaas zijn wij erg teleurgesteld in Luzac Groningen sinds het vertrek van de heer Buijs rector en de heer Abbring conrector. Tijdens de start van Luzac wa... Toon meer
Kleinschalig onderwijs waarbij je als individu goed geholpen wordt om het beste uit jezelf te halen. Onze dochters gingen met plezier naar het Luzac ondanks dat school gewoon school is. Ze gaan meer u... Toon meer
Via via gehoord over Luzac zomerschool, mijn dochter heeft haar vwo diploma net niet gehaald en door ak in te ruilen voor Spaans heeft ze alsnog haar vwo diploma gehaald dankzij Luzac zomerschool. Bed... Toon meer
Je haalt pas echt het maximale uit jezelf bij Luzac. We zijn niet zomaar de grootste en succesvolste particuliere school van Nederland. Ons onderwijs sluit precies aan op jouw doelen. We helpen je daar niet alleen naartoe, maar dagen je uit om verder te groeien. Met alle (zelf)kennis en skills die je opdoet, stuur je straks zelf richting je succes. Dat maakt Luzac de beste investering in je toekomst.
Nederland
Vraagt klanten om een review
Onze dochter die in groep 7 zit, heeft de afgelopen maanden bijles gekregen aan het Luzac. Twee keer in de week 1,5 uur bij Anna in Groningen.
Een super goede docente die onze dochter op een hele prettige manier aan het werk zette, bij de les kon houden en op een heel positieve manier uitdaagt. Zelfs wanneer ze al moe was van een drukke dag op school en na een lange week vol school en sport, wist Anna haar toch weer ‘aan’ te krijgen en kwam ze zelfs blij naar buiten na die 1,5 uur.
De bijlessen vinden plaats in een klein groepje van maximaal 2 of 3 kinderen die vaak in dezelfde groep zitten en tegen dezelfde hobbels aanlopen. Zodoende leren de kinderen ook van elkaar en de uitleg die de ander krijgt.
Ons contact met het Luzac liep allemaal via Anna. Ze denkt veel met ons mee en zoekt antwoord op allerlei vragen, ook als die niet direct betrekking op de bijlessen hebben. Anna is altijd heel goed bereikbaar, reageert snel en denkt in oplossingen en is gewoon een prettig iemand om mee te schakelen.
Onze dochter heeft dankzij de bijlessen en haar eigen gevonden motivatie (en wellicht een combinatie van deze factoren) een paar mooie stappen kunnen zetten in groep 7 met als eind resultaat een middelbare schooladvies waar we heel trots op zijn en zijzelf ontzettend blij mee is.

Antwoord van Luzac
Goede begeleiding. Veel ruimte voor individuele behoefte. Snel, flexibel en meedenkend inspelen op acute situaties. Ruimte geven aan de leerling.

Antwoord van Luzac
De begeleiding, de lessen, de leerkrachten en de dames van de receptie zijn alle opzichten fantastisch geweest!!! Je moet hard werken maar je diploma is het cadeau 🎁

Antwoord van Luzac
In de coronaperiode werd onze oudste zoon terug gezet naar TL op z’n reguliere school. We zijn vervolgens naar het Luzac gegaan voor een intro gesprek en Daan (oudste zoon) kreeg te horen dat hij verder mocht op de Havo met een overgang onder voorbehoud. Daan heeft toen onder de begeleiding die je mag verwachtten zich zonder te doubleren zijn eindexamen dit jaar met succes afgerond.
Onze jongste zoon die vanuit z’n basisschool als advies kader kreeg heeft dit jaar zijn overgang naar Havo 2 behaald zonder te doubleren.

Antwoord van Luzac
Op Luzac Amersfoort voelt mijn dochter zich veilig. Het is een kleine school en de betrokkenheid van alle medewerkers is groot. Heel persoonlijke benadering. Iedereen denkt mee wat het beste is voor de leerling. De leerlingen onderling zijn ook goed samen. Een top school.

Antwoord van Luzac
Goede structuur elke dag, met een mooi resultaat. Dit allemaal bij Luzac Leiden.

Antwoord van Luzac
goede communicatie, enorme betrokkenheid en veel persoonlijke aandacht. Aanrader!

Antwoord van Luzac
Topschool! Mijn zoon heeft bij Luzac zijn VWO-diploma behaald. Fantastisch begeleid door vakkundige en betrokken leerkrachten!

Antwoord van Luzac
De school waar ons kind zich vanaf het eerste moment gehoord en gezien heeft gevoeld.
Onderwijs, ondersteuning en communicatie zoals je dat ieder kind en ouder zou gunnen! Dankbaar en heel blij dat we de overstap gemaakt hebben!

Antwoord van Luzac
Goed opgezet systeem om leerlingen persoonlijk te begeleiden. Mentoor neemt uitgebreid tijd voor de leerling en coordineert afgesproken activiteiten tot dat die afgerond zijn.
Er wordt gewerkt naar de oplossingen! Leerlingen worden op de juiste wijze gestimuleerd. Mindset is positief!

Antwoord van Luzac
Ze halen eruit wat erin zit. Streefdoel behaald, positieve feedback, super begeleiding, professioneel goede leerkrachten.

Antwoord van Luzac
Nadat mijn dochter (11) twee jaar lang op de basisschool structureel werd gepest zonder dat de school daar iets aan deed diende de mogelijkheid zich aan om haar halverwege het schooljaar vanaf groep 8 in de brugklas bij Luzac in te laten stromen. Wat er toen gebeurde was wonderlijk: wij zagen haar weer helemaal opbloeien van een angstig ding naar haar eigen opgeruimde en vrolijke karakter. Haar leerprestaties gingen met sprongen vooruit en ze heeft het heel erg naar haar zin op haar nieuwe school. Ik kan Luzac niet genoeg bedanken hiervoor en ze ook niet genoeg aanbevelen aan een ieder die overweegt om hun kind de beste start in het leven te geven die er volgens mij nu beschikbaar is.

Antwoord van Luzac
De kwaliteit van het onderwijs is uitstekend en de betrokkenheid van de docenten en medewerkers maakt het plaatje compleet.

Antwoord van Luzac
Wat een geweldige ervaring heeft onze dochter gehad op deze school. Geweldige directeur .. fantastische receptie en goede begeleiding bij het studeren. Snelle communicatie , flexibel .. elke school zou zo moeten kunnen zijn. Kleinschaliger en aardiger.
Bedankt Luzac Rotterdam.

Antwoord van Luzac
Studiebegeleiding voor onze zoon is ons heek erg goed bevallen. Onze zoon werd goed begeleid, met goede uitleg over het leerproces en bijvoorbeeld uitleg over hoe je een goede samenvatting schrijft. De begeleiders hielden ook de ouders op de hoogte als dat nodig was.

Antwoord van Luzac
Zeer goede, flexibele en persoonlijke begeleiding van onze dochter bij het behalen van haar deelcertificaat Biologie. Zij voelde zich heel erg gesteund door de docent, begeleider en directeur van Luzac Rotterdam.