Mina första år levde jag i hus utan el och oljelamporna tändes varje natt. Jag en alldeles egen lampa vid sängen. Oljelampor betyder mycket för mig även idag. Jag blev glatt förvånad att hitta er på n... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tydlig information på hemsidan som underlättade att hitta rätt del till min fotogenlampa, omsorgsfullt förpackad vid leverans, följde också med information om hur eventuell retur/byte/ reklamation sku... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ni har bra bemötande och fina lampor då vi kontaktade er för ett problem med en brännare så löste ni det överförväntan. En ny brännare och ex antal olje flaskor nu funkar allt som det ska Jätte Tack.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har en 20 ’’’ fotogenlampa som jag minns sedan jag var liten och som långt senare kom i min ägo. Jag hade nu, i vuxen ålder, en del frågor om denna lampa. Kollade på nätet och hittade Lysande Se... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Din fotogenlampsspecialist på nätet: Fotogenlampor med alla reservdelar, glas, skärmar, vekar m.m. Äldre lampor och andra tidstypiska inredningsdetaljer.
Simris Bygata 10, 27291, Simrishamn, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra vara, snabb handläggning, säkert emballage och paket till brevlåda / dörr. Dessutom bifogas lärorik info om fotogenlampor och de tillbehör som finns att tillgå.

Antwoord van Lysande Sekler
Jag hade nu, i vuxen ålder, en del frågor om denna lampa. Kollade på nätet och hittade Lysande Sekler i Simrishamn. Jag har haft kontakt med dem per telefon, SMS och Mail. Jag fick mycket snabba och trevliga svar och svar som ingav stort förtroende. Jag kände absolut att det finns ett stort kunnande om fotogenlampor och att man gärna delar med sig av detta.
Jag rekommenderar med glädje Lysande Sekler till dig som har funderingar kring fotogenlampor eller reservdelar till dessa.

Antwoord van Lysande Sekler
På fem minuter löste Lysande Sekler problemet med min söndriga glaskupa och fem dagar senare hade jag ett nytt glas som passade perfekt.

Antwoord van Lysande Sekler
Gjorde en felbeställning som omedelbart rättades till med fin hjälp från Lina Lundin på Lysande sekler.
Leverans skedde utomordentligt snabbt!

Antwoord van Lysande Sekler
Att det gick att få telfonkontakt är mycket uppskattat, bra service .

Antwoord van Lysande Sekler
Snabb och smidig leverans. Bra att betala med Swish. Snygg hemsida.

Antwoord van Lysande Sekler
Bra information låg med i sändningen.
Tjänstvilliga

Antwoord van Lysande Sekler
Bra kommunikation,välpaketerat och snabb leverans
Toppen helt enkelt

Antwoord van Lysande Sekler
Snabb leverans och bra information om handhavande medföljde. Bra kvalitet!

Antwoord van Lysande Sekler
En lite veke i perfekt storlek inkl en fin broschyr om användning och sortiment.
Affären ligger inte långt ifrån där jag bor,så nästa gång tar jag cykeln dit.

Antwoord van Lysande Sekler
Ni var trevliga serviceinriktade. Transport fungerar snabbt och bra.

Antwoord van Lysande Sekler
Har bara goda erfarenheter av lysande sekler sedan många år tillbaka.
De är kunniga, hjälpsamma och trevliga.
//Helena Bohman