M3 Panel DK Reviews

2.362
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De fleste undersøgelser er spændende og rigtig gode og jeg er super glad for at være en del af M3Panel.dk. Jeg synes ikke det tager lang tid at få sparet mange point op, så alt i alt er jeg meget ti... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Helt generelt fungerer det super godt... God hyppighed af spørgeskemaer, rimelig afregning og fine præmier/ ting man kan købe. Grunden til at der kommer 5 stjerner fra mig skyldes, at jeg for tit o... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg er nogenlunde tilfreds. Det er fedt at der er mange undersøgelser, når de ellers virker som de skal. Jeg har nu været på platformen et par måneder eller tre og har flere gange oplevet at undersøgl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fint at være med. Varierende spørgeskemaer/undersøgelser. Er mest til de korte under 10 min. Spørgeskemaerne er som regel nemme at besvare/udfylde, der er dog en del gange det er det samme der bliver... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Marktonderzoeker

Over M3 Panel DK

Geschreven door het bedrijf

Modtag opinionsundersøgelser, besvar dem ved at give din mening til kende, og saml point: byt dem til gaver fra store brands, donationer til foreninger, lotterier eller gavekort!

M3 Panel samarbejder med private virksomheder, medier og offentlige myndigheder om at gennemføre undersøgelser.

Registrering er gratis, og der er ingen forpligtelse til at deltage på : https://www.m3panel.dk/dk-da-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.362)

175 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gode belønninger

Gode belønninger, nogen gange mangler der svar muligheder, så man bare må skrive et eller andet svar, men ellers er jeg glad for at være medlem.

4 december 2025

Gode undersøgelser.

Jeg synes der er mange forskellige og varierede undersøgelser. Vi kommer vidt omkring, der kan være enkelte situationer, hvor man ikke kan svare som man egentlig har brug for. Der er også undersøgelser hvor det oplyste tidsforbrug ikke er i overensstemmelse med virkeligheden. (og ikke fordi jeg er gammel og langsom ) Men glad for at deltage.

30 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig platform

Helt igennem en elendig platform. Man bruger lang tid på at besvare spørgsmål, hvorefter man får næsten ingen point eller slet ingen point fordi man ikke matcher profilen eller har svare for hurtigt. Brug jeres tid på noget andet.

26 november 2025

Hej Ken

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores panel.

Desværre kan man ikke undgå en gang i mellem ikke at passe ind i den givne målgruppe til en undersøgelse. Det kan også være der allerede er kommet nok svar ind fra f.eks. ens specifikke aldersgruppe.
Da vi godt kan forstå, at dette kan være ærgerligt, har vi valgt at kompensere med 15 point som tak for ulejligheden.

Vi forsøger altid at have undersøgelser, der appellerer til alle. Derfor har vi både de kortere, hurtigere undersøgelser, og de længere mere uddybende undersøgelser - som giver flere point.

På den måde håber vi, der er noget til en hver smag.

Hvis du har spørgsmål til pointene ved en given undersøgelse, må du endelig skrive til os på support@m3panel.com
Rigtig god dag.
/M3 Panel.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hip som hap

Stiller point i udsigt men midt i det hele kommer beskeden “Vi har de svar vi skal bruge” og man får 5-10% af det lovede.

App kører meget ringe på iPhone.

Man er af og til tvunget til at svare forkert da alle svarmuligheder ikke er tilstede på listen.

24 november 2025

Hej Casper

Tak for dine kommentarer. Ærgerligt at du ikke er tilfreds med panelet.
Det kan selvfølgelig ske, at man ikke passer ind i målgruppen for en undersøgelse. Denne frasortering skulle dog gerne ske tidligt i undersøgelsen, og da vi godt kan forstå, at dette kan være ærgerligt, har vi valgt at kompensere med 15 point som tak for ulejligheden.

Hvis du oplever at få denne markering meget sent i en undersøgelse, må du endelig skrive til os på support@m3panel.com med undersøgelsesnummeret.
Så kan vi få fulgt op på det og rette evt. fejl - også sproglige, skulle du opleve sådanne :)

Rigtig god dag.
/M3 Panel.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Troværdig platform med gode og…

Troværdig platform med gode og indsigtsfuld undersøgelser. Teknikken driller lidt men ikke mere end det må forventes. 4 ud 5 da pointtildelingen er noget lav i valuta ved omregnet til køb af enten gaver eller gavekort.

17 november 2025

Gode og forståelige spørgeskemaer

Det virker som om, at alle eventuelle tåbelige spørgeskemaer er siet fra, hvilket ikke altid er tilfældet på nogle af de øvrige platforme med spørgeskemaer. Altid gode og forståelige spørgeskemaer hos M3.

11 november 2025

Har være panelist hos M3 i mange år

Det er snart rigtig mange år siden, jeg blev tilmeldt M3 panelet. Indtil nu har det været gode spørgeskemaer og emnerne har sprogmæssigt været let forståelige. De er let forståelige og for det meste nemme at udfylde. De giver ofte stof til eftertanke, også nye tanker omkring emner, jeg ikke lige har tænkt så meget over. Af og til kan de være underholdende og sjove.

9 november 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det ville være rart hvis man kunne…

Det ville være rart hvis man kunne donere til dyreorganisationer. Har ringet og spurgt jer, men der skete desværre ikke mere. Helt klart 5 stjerner hvis i indføre det.

2 november 2025

Hej

Tak for din feedback!
Det vil vi tage med videre, for det er da en super idé :)
/M3 Panel