De fleste undersøgelser er spændende og rigtig gode og jeg er super glad for at være en del af M3Panel.dk. Jeg synes ikke det tager lang tid at få sparet mange point op, så alt i alt er jeg meget ti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt generelt fungerer det super godt... God hyppighed af spørgeskemaer, rimelig afregning og fine præmier/ ting man kan købe. Grunden til at der kommer 5 stjerner fra mig skyldes, at jeg for tit o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er nogenlunde tilfreds. Det er fedt at der er mange undersøgelser, når de ellers virker som de skal. Jeg har nu været på platformen et par måneder eller tre og har flere gange oplevet at undersøgl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fint at være med. Varierende spørgeskemaer/undersøgelser. Er mest til de korte under 10 min. Spørgeskemaerne er som regel nemme at besvare/udfylde, der er dog en del gange det er det samme der bliver... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
M3 Panel samarbejder med private virksomheder, medier og offentlige myndigheder om at gennemføre undersøgelser.
Registrering er gratis, og der er ingen forpligtelse til at deltage på : https://www.m3panel.dk/dk-da-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !
Havnegade 39, 1058, Copenhagen, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Altid fornøjeligt at besvare de mange forskelligartede undersøgelser🤗🥰
Gode belønninger, nogen gange mangler der svar muligheder, så man bare må skrive et eller andet svar, men ellers er jeg glad for at være medlem.
Fine spørgsmål, lidt ærgerligt at bruge tid, og så få at vide at svar er ubrugelige eller at de har nok svar, men sådan er det 🙂
En fin side med gode undersøgelser. Desværre er der nogen gange lang tid uden undersøgelser. Men siden virker upåklageligt.
Jeg synes der er mange forskellige og varierede undersøgelser. Vi kommer vidt omkring, der kan være enkelte situationer, hvor man ikke kan svare som man egentlig har brug for. Der er også undersøgelser hvor det oplyste tidsforbrug ikke er i overensstemmelse med virkeligheden. (og ikke fordi jeg er gammel og langsom ) Men glad for at deltage.
Fint at være medlem. Og gode belønninger for ens tid.
Helt igennem en elendig platform. Man bruger lang tid på at besvare spørgsmål, hvorefter man får næsten ingen point eller slet ingen point fordi man ikke matcher profilen eller har svare for hurtigt. Brug jeres tid på noget andet.

Antwoord van M3 Panel DK
Stiller point i udsigt men midt i det hele kommer beskeden “Vi har de svar vi skal bruge” og man får 5-10% af det lovede.
App kører meget ringe på iPhone.
Man er af og til tvunget til at svare forkert da alle svarmuligheder ikke er tilstede på listen.

Antwoord van M3 Panel DK
måske lidt for mange spørgsmål der beskriver næsten det samme som man har svaret på
Jeg kan godt lide at give udtryk for mine meninger, så derfor opfylder M3 Panel mit behov for at opspare nogle point samtidig med at jeg kan give udtryk for min mening
Det er hyggeligt og sjovt at være med til at besvare spørgsmål😃
Jeg er generelt godt tilfreds med at være med til at give min mening til kende. Det er ikke altid jeg får mange point for at medvirke, men alle bække små hjælper jo.
Troværdig platform med gode og indsigtsfuld undersøgelser. Teknikken driller lidt men ikke mere end det må forventes. 4 ud 5 da pointtildelingen er noget lav i valuta ved omregnet til køb af enten gaver eller gavekort.
Det foregår mange fine spørgsmålsanlysere
Der kommer mange opgaver som er relevant for mig som giver mig indsigt og holdninger som jeg synes er vigtige gode samfund oplysninger
Hej dette er en platform der kan anbefales. Troværdighed og kvalitet er nøgleord. Jeg har aldrig fortrudt at være medlem.
Det virker som om, at alle eventuelle tåbelige spørgeskemaer er siet fra, hvilket ikke altid er tilfældet på nogle af de øvrige platforme med spørgeskemaer. Altid gode og forståelige spørgeskemaer hos M3.
Det er snart rigtig mange år siden, jeg blev tilmeldt M3 panelet. Indtil nu har det været gode spørgeskemaer og emnerne har sprogmæssigt været let forståelige. De er let forståelige og for det meste nemme at udfylde. De giver ofte stof til eftertanke, også nye tanker omkring emner, jeg ikke lige har tænkt så meget over. Af og til kan de være underholdende og sjove.
Det ville være rart hvis man kunne donere til dyreorganisationer. Har ringet og spurgt jer, men der skete desværre ikke mere. Helt klart 5 stjerner hvis i indføre det.