M3 Panel SE Reviews

3.188
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bitvis smidigt, bitvis omständliga formulär. Hoppas på bättre gränssnitt och funktion. Belöningarna lämnar mycket att önska och verkar vända sig till en snäv målgrupp, ensamstående mödrar med småbar... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fungerar bra för det mesta. De flesta undersökningar är rätt förnuftigt uppbyggda med få undantag. Hemsidan funkar bra med undantag för de fördröjande pussel där man ska hitta alla bilar eller trafikl... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Helt okej panel med varierande undersökningar. Dock har poängen man får minskat per minut man lägger och därav tycker jag den försämrats. Finns dessutom inte större valörer av presentkort vilket är då... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag gillar att svara på olika frågor & jag gillar att komma upp i poäng så jag kan beställa Ty gosedjur till barnbarnen. Bäst gillar jag att få samhälls/politiska frågor samt om hälsa. Sämst nikotin &... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Marktonderzoeker

Over M3 Panel SE

Geschreven door het bedrijf

Ta emot opinionsundersökningar, svara på dem genom att ge din åsikt och samla poäng: byt dem mot gåvor från stora varumärken, donationer till föreningar, lotterier eller presentkort!

M3 Panel arbetar med privata företag, media och offentliga myndigheter för att genomföra undersökningar.

Registreringen är gratis och det finns ingen skyldighet att delta på https://www.m3panel.se/se-sv-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 55% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(3.188)

208 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En av de bästa panelen som jag är…

En av de bästa panelen som jag är med.Upplever inga konstigheter så enligt mig behövs inga förbättringar.

27 mei 2026

Hej,

Hvor er det dejligt at høre! :)

Tak for den flotte anmeldelse og god fornøjelse med undersøgelserne.

Jag tycker det är bra undersökningar

Jag tycker det är bra undersökningar
Ibland är de dock lite långa
Ger inte så mycket mer poäng för 30 min än en på tio minuter

27 mei 2026

Hej,

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være i panelet.
Vi værdsætter dine bidrag. 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tycker det är intressant med enkäterna

Tycker det är intressant med enkäterna, alltid lär jag mig något nytt...

25 mei 2026

Hej,

Tak for din meget pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores undersøgelser interessante.
God fornøjelse med dem. 😊

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag får ofta undersökningar där jag…

Jag får ofta undersökningar där jag snabbt faller bort.
Troligtvis p.g.a min ålder. Varför inte direkt selektera era utskick.

1 mei 2026

Hej Tommie

Tak for din mail.

Desværre kan man ikke undgå en gang i mellem ikke at passe ind i den givne målgruppe til en undersøgelse. Det kan variere fra undersøgelse til undersøgelse og afhænger af, hvilken specifik målgruppe, der er. Det kan også være der allerede er kommet nok svar ind fra ens køn eller bopælsområde.
Det er derfor ikke til at sige helt generelt, hvorfor man bliver frasorteret.
Det skulle dog gerne ske først i undersøgelsen og blive kompenseret med point, da vi godt kan forstå, det kan være frustrerende. 😊
/M3 Panel.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

M3 panelen är en av de få riktigt bra…

M3 panelen är en av de få riktigt bra panelerna på marknaden. Jag har erfarenhet av olika paneler. M3 är topp 5 av dem

24 mei 2026

Hej,

Hvor er det dejligt at høre! :)

Tak for den flotte anmeldelse og god fornøjelse med undersøgelserne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Roligt att man kan hjälpa till...

Roligt att man kan hjälpa till i olika undersökningar. Samtidigt som det är perfekt att ägna sig åt när man sitter i köer eller känner sig sysslolös i allmänhet!

24 mei 2026

Hej,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at du vil dele dine holdninger igennem panelet.
Rigtig god dag og god fornøjelse med undersøgelserne :)

Bara positiva känslor

Bara positiva känslor

22 mei 2026

Hej,

Tak for din meget flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores services.
Rigtig god dag 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

ett kul och intressant sätt att lämna…

ett kul och intressant sätt att lämna sina åsikter och samtidigt tjäna på det

22 mei 2026

Hej,

Tak for din meget pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores undersøgelser interessante.
God fornøjelse med dem. 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra panel att göra undersökningar

Bra panel att göra undersökningar, men det händer att det hänger sig och vissa undersökningar är långa, Belöningar för undersökningar bord vara lite högre och det tar tid innan man hunnit samla ihop till en nivå.

20 mei 2026

Hej Brita
Tak for de flotte stjerner :)

Vi forsøger altid at have undersøgelser, der appellerer til alle. Derfor har vi både de kortere, hurtigere undersøgelser, og de længere mere uddybende undersøgelser - som giver flere point.

På den måde håber vi, der er noget til en hver smag.
Rigtig god dag.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra och bra,jag tycker det är ok

20 mei 2026

Hej Lasse,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores services.
Rigtig god dag 😊

Lätt att förstå

Lätt att förstå

15 mei 2026

Hej,

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være i panelet.
Vi værdsætter dine bidrag. 😊

En trevlig panelupplevelse

Jag har varit medlem i M3 i många år och det finns ingen panel som har så stort sortiment på belöningarna som M3. Bra kvalitet på både panelen och undersökningarna och jag är oerhört nöjd.

14 mei 2026

Hej,

Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!
Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med at være i panelet. :)
Rigtig god dag.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lätt hackat togs över via barn

4:an beror på att erat system eller fråge formulär äro lätt hackad via barn som vill testa andra på inom att kunna programmera inom dess programspråk C++ så som jag i detta fall inte kan ett dugg om. Fantisera går bra medan att verkligen programmera går inte inom C++ språket. För övrigt ingen bättre kommentar.

11 mei 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Trevliga undersökningar tyvärr får man…

Trevliga undersökningar tyvärr får man vara med lite sällan troligen pga ålder (71år)

11 mei 2026

Hej Kenneth

Tak for din mail.

Det er derfor ikke til at sige helt generelt, hvorfor man bliver frasorteret.
/M3 Panel.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämre och sämre betalt i kombination…

Sämre och sämre betalt i kombination med dyrare belöningar (dock värda lika mycket) och undersökningar av lägre kvalitet.

4 mei 2026

Hej

Vi er kede af at høre, at du er frustreret over panelet.

Vi gør os altid umage for at kompensere point-gevinsten proportionelt til tiden det tager at besvare undersøgelsen.
Derfor modtager man mindre point for kortere undersøgelser, der kun varer et par minutter - og flere point for de længere undersøgelser på 30-40 minutter.
Det er fuldstændig valgfrit, hvilke undersøgelser man vælger at tage og helt ok, hvis man "kun" ønsker at tage de kortere :)

Det er ærgerligt, at du ikke har kunnet finde nogle gaver i vores panelshop, som har interesse. Vi forsøger at have et bredt udvalg i mange kategorier og har også gavekort til f.eks. Huuray og Gogift, så man derigennem har endnu flere muligheder.
/M3panel

M3 Panel

Har varit med länge, och tycker för det mesta att era enkäter är intressanta. Skulle dock tipsa om att se över ert belöningssystem, t ex presentkort och att även ha tillgång till PayPal som de flesta andra undersökningar har som val.

30 april 2026

Dit is Trustpilot