4,4

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

super service!

Wat een super service! Bij levering van Mac Display zat een barst in het scherm. Gebeld. Was direct begrip en de opmerking dat dit bij hoge uitzondering soms voorkomt en dat dat natuurlijk niet kan. Eigenaar bleek toevallig in de buurt te wonen. Stond binnen 2 uur voor de deur en kon direct het glas vervangen. Wat een super service. Goede prijs en ook nog met garantie. Een top monitor! Mac Express is voor mij een aanrader.

3 juni 2020

In mijn zoektocht naar een bedrijf die…Top Service

In mijn zoektocht naar een bedrijf die o.a. opgeknapte mac computers verkoopt ben ik bij Mac Express meer dan geslaagd.
Goede prijzen, duidelijke uitleg en toelichting, geen vraag is teveel dus kortom heel tevreden met mijn aankopen en er wordt hier service verleent zoals je nog maar zelden ziet.
Heel fijn geholpen en kom hier zeker terug ! Veel dank Bo je bent een topper!

14 april 2020

UItstekende ervaring met MacExpress

UItstekende ervaringen met MacExpress. Bij aanschaf kreeg ik de MacMini conform de bestellling vlot geleverd. Toen na enkele weken de harddisk crashte (het blijft natuurlijk electronica dus zoiets kan soms gebeuren) werd er niet moeilijk gedaan en kon ik de MacMini kosteloos voor reparatie terugsturen. Ik verwacht hem morgen alweer gerepareerd terug. Hulde voor de goede communicatie en de vlotte service.

1 april 2019

Al jaren klant bij Mac Express

Al jaren klant bij Mac Express: In 1 woord fantastisch!
Super goede kwaliteit/prijs verhouding. Snelle levering, duidelijke uitleg, die zelfs voor een digibeet zeer begrijpelijk is. Mijn vrienden- en kennissenkring heeft inmiddels al minimaal 1 bestelling geplaatst.

22 januari 2019

Imac 27 Inch met SSD upgrade

Twee weken geleden bij dit bedrijf een Imac 27 Inch besteld en daar direct een SSD in laten zetten. Communicatie was snel en helder. De Imac is binnen 2 dagen in de originele doos afgeleverd en werkelijk niet van nieuw te onderscheiden. Erg tevreden dus.

17 december 2018

Erg fijn geholpen

Ik was al een tijdje op zoek naar een refurbished macbook, simpelweg omdat een nieuwe ver boven mijn budget is. Na lang zoeken kwam ik op deze website terecht. Inmiddels toch lichtelijk sceptisch over zulke kleine 'particuliere webshopjes' heb ik wat research gedaan, maar uiteindelijk besloot ik om toch maar contact op te nemen. Ik kreeg al snel reactie, en de informatie waarnaar ik gevraagd had werd allemaal gestuurd (inclusief foto's). Bo heeft me prima geholpen en ik ben de macbook op gaan halen in Amsterdam. Ook hier hielp hij nog mee om te laten zien dat alles in orde was met de macbook, liep alles een keer na.
Ik zou dit zeker aanraden aan vrienden! Kleinschalig, maar zeker betrouwbaar.

26 augustus 2017

Tweede supergoede ervaring met dit bedrijf!

Ik weet niet of het tegen de spelregels van TrustPilot is, maar Mac Express verdient wat mij betreft echt een tweede keer vijf sterren.
Deze keer (11-4-2017) heb ik eerst gebeld omdat ik over een bepaalde aankoop wilde onderhandelen. Allereerst vond ik het erg leuk dat Bo mij herkende nadat ik alleen nog maar mijn naam gaf. Daarnaast was Bo ontvankelijk voor een leuke deal.
Tot slot beloofde hij me dat Mac Express de spullen dezelfde dag nog zou versturen als ik de bestelling met de afgesproken kortingscode nog voor 16:00 uur zou plaatsen.
Om 14:17 plaatste ik mijn bestelling en om 15:06 ontving ik een "Bezorger is onderweg" mailtje van PostNL.
Wauw!

11 april 2017

Top service

Bestelde MacBook was binnen 48 uur in huis en is niet van nieuw te onderscheiden.

31 oktober 2016
Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)