CHANTAGE door Macrovet
Titel: Onacceptabele chantage, privacyschending en gijzeling van eigendom
Mijn ervaring met Macrovet is geëscaleerd tot een niveau dat ik nooit eerder bij een bedrijf heb meegemaakt. De eigenaar vertoont niet alleen een schrikbarend gebrek aan professionaliteit, maar gaat ook juridisch zwaar over de schreef.
De feiten:
Chantage en dreiging: Ik heb schriftelijk bericht ontvangen dat mijn eigendom (de scheerkoppen) in de afvalcontainer wordt gegooid als ik deze review niet verwijder. Het gijzelen en dreigen te vernietigen van andermans goederen om kritiek te onderdrukken is een onrechtmatige daad.
Ernstige privacyschending (Doxing): In de reactie hieronder heeft de eigenaar mijn volledige naam en woonplaats gepubliceerd. Dit is een grove schending van de AVG (GDPR). Ik eis dan ook dat mijn persoonsgegevens onmiddellijk worden verwijderd.
Onbetrouwbare administratie: Eerst claimt het bedrijf bij hoog en laag dat er niets is ontvangen (ondanks verzendbewijs), om vervolgens toe te geven dat de goederen er wél zijn, maar deze enkel te willen retourneren onder dwang van het verwijderen van mijn recensie.
Conclusie:
Ik laat mij niet chanteren. Ik eis dat mijn eigendommen onbeschadigd worden geretourneerd en dat mijn privacy wordt gerespecteerd. Een bedrijf dat klanten intimideert en privégegevens op straat gooit, is absoluut onbetrouwbaar.
Mijn advies: Blijf hier ver vandaan als u prijs stelt op uw eigendommen en uw privacy.