Madkælderen Koldinghus Reviews 30

TrustScore 4 uit 5

3,8

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Nyd en delikat frokost eller en kulinarisk aften på Madkaelderen – en gourmet restaurant i Kolding i kaelderen under Koldinghus.

3,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har i dag 15 april fejret min kones…

Vi har i dag 15 april fejret min kones 50 års fødselsdag ( vi var 2 personer 😊) vi fik det mest fantastiske mad og den bedste betjening af " Lord Frederik af Koldinghus" ( han hedder Fredierik )fantastisk tjener, de bedste roser herfra, vi kommer helt sikkert igen.

15 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde fået en middag i fødselsdagsgave…

Havde fået en middag i fødselsdagsgave til Madkælderen Koldinghus og hvor var det bare en fantastisk oplevelse. Den special satte menu med allerede valgte vine - som selvfølgelig kunne udskiftes med en anden fra vinbuffeten. Fantastisk most-menu til dem, sommikke drikker alkohol. Virkelig en anderledes oplevels3. Der er kræset - ikke kun om maden - men også mostmenuen. Vil klart anbefale dette sted til alle. Medarbejdere, som udviste begejstring for deres arbejde - om det var maden eller vinen - og havde tid til uddybelse🇩🇰👍

10 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Usædvanligt lækker mad specielt lavet til allergiker

Usædvanligt god oplevelse! Vi spiste i Madkælderen til en familiefødselsdag. Restauranten havde på forhånd fået en liste med mine allergier. De havde lavet en helt speciel menu kun til mig - uden overdrivelse det lækreste måltid nogensinde på en restaurant! Tjeneren var meget venlig og professionel og gjorde meget ud af at fortælle, at kokken syntes, det var spændende at kunne lege og lave en ny menu (så jeg ikke følte mig besværlig). Stor ros (og opfordring til lønforhøjelse) til både kok og tjener den dag lige før jul, hvor restauranten var fuld og der alligevel var rigtig god service og masser af godt humør.

20 december 2025

Mærkeligt koncept?

De havde ingen menukort, så vi skulle gætte os til hvad de havde at drikke. Jeg ved ikke om det er fordi de er uprofessionelle, eller prøver at være fancy. Der manglede mad i buffeten og tjenerne var ikke særlig behjælpelige. Akustikken var også ualmindelig dårlig, vi kunne ikke sidde og snakke overfor hinanden. Meget mørkt og de kom først med en lampe til sidst. Vil ikke anbefale det her sted eller komme igen - vi skulle endda fejre.

8 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En oplevelse af de særlige…

Fantastisk sødt og imødekommende personale fra start til slut.

Konceptet kører upåklageligt! Super lækre små serveringer, hvor alle er perfekt anrettet og smagt skønt til. Dejlige vine der passer til maden og en god kop kaffe med lidt sødt til slut. Det kunne ikke være bedre.

10 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtigt dejligt sted med meget…

Rigtigt dejligt sted med meget behagelig stemning. Maden var ordentlig og rigtigt lækker og betjeningen var hjælpsom og hyggelig. Vi spiste frokost buffeten og der var både de klassiske retter og et par gode overraskelser. Alt var af gode råvarer og høj kvalitet. Vi kommer igen :)

27 juli 2025

Restaurent Dårlig Mave.

Restaurent Dårlig Mave.

Flot menykort med tilhørende vine - fin betjening - og atmosfære i det gamle kongeslot.

Men kedeligt at have Dårlig Mave - gennem et døgn efter - det fungerer ikke.

24 juli 2025

Afvist i døren grundet

Havde bestilt frokost til mine forældre til 4 personer. Da de så dukker op, så er der kun plads til 2. Ergo må mine forældre og venner køre hele vejen hjem og finde et alternativ!

Sindsyg dårlig stil, har aldrig oplevet så ringe en service. Det gør mig rasende at man afviser ældre mennesker fordi en uentiligent service laver en fejl!

I så fald madkælderen ikke vender retur på denne henvendelse, da vil jeg råde folk til at benytte Kolding midtby til et dejlig måltid.

22 juli 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Der er ikke meget at vælge mellem!

Der er ikke meget at vælge mellem, når man ikke spiser sild og kød.
Faktisk kun en kedelig porretærte, halve æg og ost.
Der var ikke fyldt op på buffeten og ostehjørnet var helt tomt!
På vej i kælderen så jeg i museumsbutikken en Koldinghus øl til 39 kr. Jeg blev overrasket, da jeg så, at Madkælderen havde bon’et mig for 84 kr.
Alt i alt en trist oplevelse.

22 mei 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Elendig akustik

Maden er god og stedet er historisk. Men akustikken er ikke bare dårlig - det støjer voldsomt, og er umuligt at føre en samtale rundt om bordet. Man går nedtrykt derfra, uden at have kunnet nyde sin mad og investering i en god aften i selskab med søde mennesker. Jeg kan ikke forstå, man ikke sætter akustikplader op. En sandelig oplevelse, som det at spise god mad, skal selvfølgelig understøtte alle sanser, og den her oplevelse var grim for høresansen.
Problemet kan løses - så gør det dog! Måske ændrer det den visuelle æstetik, men så er prioriteringen forkert, hvis man vægter det visuelle over det auditive.

Vis respekt for jeres gæster som de sansende mennesker, de er.

28 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg fik en parkeringsbøde hvor…

Jeg fik en parkeringsbøde hvor automaten var helt væk pga. en stor lastbil holdte foran den.
Jeg vil ikke besøge Jer så længe i har europark, som samarbejdspartner, da de driver en stærk kritisabel, og uhæderlig forretning.

3 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Charmerende sted, god mad og super service

Hyggeligt og charmerende restaurant med masser af atmosfære. Vi fik en dejlig frokost, hvor alt bare smagte skønt.
Det vi helt sikkert vil fremhæve er den virkelig gode service:
Den venlige, dygtige og kyndige unge mand der smilende tog imod os og den unge søde kvinde der også serverede.
Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kommer helt sikkert igen.

29 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var simpelthen en madmæssig…

Det var simpelthen en madmæssig oplevelse og indretning af de fine.
Buffet…..jeg hader normalt denne type frokost, men en god tjener fik os alligevel indenfor, heldigvis.
Maden var tydeligvis hjemmelavet fra bunden af, det kunne smages.
Kom forbi og nyd veltillavet mad og en super betjening sf dygtige tjenere.

14 juli 2024

Fantastisk venligt personale

Fantastisk venligt personale!
Fantastisk lækker frokost-buffet, med mange forskellige retter.
For gangbesværede personer er der en stolelift, som personalet betjener.
Der er stor opmærksomhed på allergier, og man fik anvist hvilke retter der indeholdt gluten. På forespørgsel fik man lækre glutenfri boller.

22 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.