Foto's gemaakt op voorhand van schade die niet was aangeduid en doorgegeven aan het loket. Dit was zo oké volgens hen. Auto afgeleverd zonder enige bijkomende schade. Toch wordt er achteraf zo'n 3... Toon meer
Opgelicht door Maggiore Ik heb een hele slechte auto met zeer veel schade gekregen. Zelf geen enkele schade veroorzaakt, maar wel bijna EUR 300 schade berekend gekregen. Is gewoon oplichting. Erg opd... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Maggiore Rent Autonoleggio
NOOIT boeken via Maggiore. Je wordt belazerd doordat je een contract moet tekenen
We hebben in september een auto gehuurd via Booking.com bij Maggiore. Bij het ophalen van de auto in Bari werd ons in heel slecht Engels verteld dat we een contract moesten tekenen anders kregen we de auto niet mee. Ik had aangegeven dat we al via Booking.com geboekt hadden, maar dat was niet voldoende volgens de medewerkster. Dit heeft uiteindelijk ervoor gezorgd dat we uiteindelijk de dubbele kosten betaald hebben voor de huur van een auto. Dus NOOIT boeken via Maggiore.
Ik heb contact gehad met Maggiore maar zij geven niet thuis. Zij zeggen alleen: je hebt getekend dus eigen schuld.
Accepteert Revolut maar geen goede verhuurder
Het was fijn dat Maggiore een Revolut prepaid creditcard accepteert, terwijl andere bedrijven dit niet doen.
Een negatieve ervaring die ik had met Maggiore waren twee dingen: allereerst toen wij het contract doorlazen bij het huren van onze auto waren de bedragen anders/hoger dan waarvoor ik online een boeking had gemaakt; het bedrag waarvoor ik de boeking had gemaakt was nergens terug te zien. De medewerker vertelde dat dit kwam door 'brandstofkosten', maar dit stond nergens vermeld. Simpelweg alle kosten waren hoger, voor de huur, ophaallocatie etc. Hij reageerde ook onrustig en geirriteerd toen ik aangaf dat de kosten niet overeenkwamen met waarvoor ik de boeking heb gemaakt. Ik begrijp het als er een 'borg' voldoen moet worden voor brandstofkosten, maar dit was totaal niet duidelijk of vermeld op het contract. Het voelde bijna als oplichting.
En het tweede probleem is nog groter: na het inleveren van de auto, vroeg ik wat een verlenging zou kosten van twee dagen en om de auto in Palermo of Catania in te leveren. Dit zou neerkomen op zo'n €500; een bizar hoog bedrag voor een Peugeot 208, zeker aangezien wij daarvoor deze auto hebben gehuurd voor €56 voor één dag.
Toen ik vroeg om wat een extensie zou kosten en dit te duur bleek, zei ik dat wij dit niet zouden gaan doen. Toen ik wegliep zag ik dat er ineens €337 was afgeschreven van mijn creditcard zonder dat ik hier toestemming voor heb gegeven. Toen ik de medewerker van Maggiore hierom heb gevraagd, zei hij dat dit een 'pre-autorisatie' was die Maggiore/Avis standaard doet wanneer iemand een vraag stelt over verlengen van een auto en dat dit nou eenmaal is hoe Maggiore werkt.
Volgens Revolut was het een tijdelijke blokkering, maar kon het wel een maand duren om het geld terug te krijgen. Ik was verbijsterd en ik heb de medewerker verteld hoe dit zomaar kan gebeuren en wat wij nou zouden moeten eten als dit ons laatste geld zou zijn. Een vrouwelijke collega zei dat zij naar de garage zou gaan met de sleutel die ik eerder ingeleverd had om het contract te sluiten en hierna zou zij terugkomen, maar is nooit teruggekomen. Via een andere collega hoorde wij dat het contract was gesloten en gelukkig was het geld binnen 1-2 dagen weer vrijgegeven.
Airport Napels
Airport Napels - Hoewel ik er niet om gevraagd had, want ik had dit al via Ryanair authuur geregeld, is er toch aanvullende verzekering gedaan wat me 220 euro heeft gekost ....... is me niet getoond ... NOOIT een AUTO huren hier ....PAS OP
Verborgen extra kosten
Het duurde lang voordat we geholpen werden er waren 5 wachtenden en maar één persoon die hielp. Toen we uiteindelijk geholpen werden kregen we de vraag of we een extra bestuurder erbij wilden, wij vroegen of dit er bij in zat en hij reageerde bevestigend. Daarom aangegeven dat we dit wel wilden. Bij terug brengen, blijkt dat er 80 euro extra betaald moet worden voor een extra bestuurder. Ik geef aan bij de persoon waar ik het bij inlever dat dit niet is afgesproken, maar hij geeft aan dat dit in het contract staat en dat ik het dan maar beter had moeten lezen. Uiteindelijk de 80 euro extra maar betaald omdat ik anders mijn borg niet terug kreeg. De auto was splinternieuw, dat was een pluspunt, verder zou ik dit verhuurbedrijf niet aanraden.
Schandalig!!! Niets aan de auto en toch kosten, geen communicatie
Auto afgeleverd zonder enige bijkomende schade. Toch wordt er achteraf zo'n 300 euro afgeschreven van de visa-rekening.
Hier wordt geen informatie over meegegeven, geen mail, niks. We hebben zelf al tot 10 maal toe via verschillende kanalen contact proberen op te nemen, met bewijsmateriaal op foto. Er gebeurt niks!!!!!!!
Opgelicht door Maggiore
Opgelicht door Maggiore
Ik heb een hele slechte auto met zeer veel schade gekregen. Zelf geen enkele schade veroorzaakt, maar wel bijna EUR 300 schade berekend gekregen. Is gewoon oplichting. Erg opdringerige dame toen ik de auto ophaalde om aanvullende verzekeringen af te sluiten en een upgrade te nemen. Omdat ik dat allemaal weigerde lijkt het er op dat Maggiore mij op deze manier terugpakt. Ik ga aangifte doen bij de politie in Bari!
Verschrikkelijke service
Verschrikkelijke service , vuile auto en veel te veel aangerekend.Als je om uitleg vraagt dan bellen ze niet terug.Doe jezelf een plezier en huur hier nooit een auto
Klantenservice ondermaats of onbestaande
We huurden (en betaalden) een auto met airconditioning maar de airco werkte niet. In temperaturen van 35 graden geen pretje. We probeerden de klantendienst herhaaldelijk telefonisch te bereiken maar dat lukte niet en ook op onze e-mails werden niet beantwoord. Dus voor klantenservice krijgt Maggiore een dikke nul. Wat ons betreft nooit meer!
Oplichters
extra creditcard kosten
Ze brengen van alles in rekening, en zijn niet bereikbaar.
dure huurauto
Wij hadden een reis geboekt bij lastminute.com Het bedrag was inclusief huurauto van Maggiore (Flex). Tot onze verbazing is er van de creditcard door Maggiore (Flex) een bedrag van € 617,01 afgetrokken. We hebben totaal geen schade of wat ook gehad. Als het om een verzekering gaat is dit wel een erg hoog bedrag voor 14 dagen auto
Fam. Hollander.
Auto gehuurd in juli 2023 voor 5 dagen
Auto gehuurd in juli 2023 voor 5 dagen. Slechts 300km mee gereden, en netjes afgeleverd. Foto's voor en na het huren gemaakt. Nu 2 maanden later zie ik dat er 48,80 van mijn credit card is afgeschreven. Die 48,80 is hetzelfde bedrag als bij een andere review van april 2023....... verdacht!!! Advies van de bank was om nooit aan hen het CVC nummer te geven bij de betaling, want dan kun je dit niet blokkeren.
Ik wacht nog op een response, maar ik vind het bedrag verdacht gezien het op een andere review ook staat.
Oplichterij waar je bij staat!
2 wagens bij Maggiore gehuurd in Rome Fiumicino. Alles was op voorhand geboekt. Bij aankomst beide wagens noch auto in dezelfde wagenklasse beschikbaar. We mochten voor "slechts" 18 euro per dag extra een hogere klasse huren (dit is ILLEGAAL!!)
Bij één van de auto's werd ons initieel een fiat 500 aangeboden voor dezelfde prijs als onze geboekte seat Léon onder het idee "dezelfde prijsklasse". Bij weigeren van deze auto opnieuw upgraden na een hogere klasse (nadat meneer ons eerst anderhalf uur op de parking liet staan voorbij middernacht). Kregen voor het lange wachten zogezegd gratis extra verzekering, tank moest niet volgeladen worden, etc - extra van de firma. Bij inleveren mooi 450 euro extra betaald voor deze ongevraagde "cadeautjes"
huur hier geen auto!!! je wordt opgelicht waar je bij staat en laten je uren wachten zelfs NA online boeken !!!!
Kijk uit! Eind april voor 5 dagen auto gehuurd op…
Eind april voor 5 dagen auto gehuurd op trapani AirPort. Auto volgetankt en zonder schade ingeleverd auto werd van onder tot boven gecontroleerd op een deukje of krasje maar ze konden niks vinden helaas ( hadden ze gehoopt) dus kreeg ik de borg terug. Nu 2 augustus ( 3 maanden later) wordt zonder enige opgave van reden 48,80 van mijn creditcard afgeschreven. Maggiore is onbereikbaar en de auto verhuur discover cars waarmee we het contract hadden in nl is ook niet thuis. Oplichtersbende niet doen!!!
Woekerboete
Ik had voor 4 dagen een auto gehuurd voor Eur 200,-. Ik bracht hem 20 minuten te laat terug. Wat is dan een fair bedrag als boete? In ieder geval niet Eur 134,-! Dit is minstens buitengewoon onbehoorlijk.
2 maanden geleden een auto bij hun…
2 maanden geleden een auto bij hun gehuurd in Trapani AirPort en tot op de dag van vandaag mijn borg niet terug!
Ze reageren ook niet op e-mails!
Wat een vreselijke service
Wat een vreselijke service, chargen maar wat, lekker dubbele verzekering. Nooit meer huren!!!
Verstoppen zich lekker achter het contract en de kleine letters, vieze kapotte auto's
MAFFIORE
Wat een Maffiosi!! Nooit bij huren je wordt opgelicht met optionele extras die ze niet van je contract af kunnen halen. Maar geen probleem want het is een optie en wanneer je de auto met een volle tank inlevert dan wordt het niet van je creditcard afgehaald, Mooi wel! ook hebben we in een periode van 10 dagen 3 auto's gehad omdat er 2 kapot gingen. En maggiore reageert nergens op!! Een -1
Oplichters
Oplichters. Blokkeren je creditcard en houden vervolgens het geld onder de noemer telaat geannuleerd
Benzine niet terugbetaald gekregen
Goed geholpen aan het begin, echter de afspraak die ik had gemaakt over de benzine werd niet nageleefd. Ik had afgesproken om de auto af te leveren met benzine, er werd mij verteld dat ik dit niet had gedaan. Terwijl ik betaalbewijs, foto en alles heb geleverd. Maar toch bleek dit allemaal niet genoeg, ik ben daar erg teleurgesteld over.