Ik bestelde een slaapbank (een beetje met een bang hartje vanwege een aantal negatieve reviews die ik online terugvond) maar de slaapbank werd netjes op tijd geleverd. Op voorhand een telefoontje of h... Toon meer
Goed bed gekocht. Kwam eerder dan verwacht, was gepland vanaf 5 juni maar kreeg een mail dat ie 26 mei geleverd zou worden! Was wel vertraging met de bezorging dus ze kwamen anderhalf uur later dan ve... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Nou slaapbank besteld .heel mooi en…
Nou slaapbank besteld .heel mooi en snel geleverd.ik had ook een schilderij besteld. Na het uitpakken van het pakket niks gezien .de slaap bank valt zwaar tegen het is mooi van design maar ligt niet lekker en comfortabel is echt hard .ik kom het retourneren .en wil mijn geld terug
Onbereikbare klantenservice
1,5 maand geleden een retour gemeld en gewoon geen reactie meer. Er wordt gezegd dat er contact met je word opgenomen maar dit gebeurd vervolgens gewoon niet. Al een aantal keer gemaild - geen reactie. Als je belt sta je een kwartier in de wacht maar word er nooit opgenomen. Gewoon geen mogelijkheid om mijn kastje van 129€ terug te sturen terwijl ik ontzettend krap zit! Belachelijk!
Slechte behandeling retour
Zeer slechte ervaring met Maison du monde.
Ten eerste was de levering niet tot in het appartement gebracht.
Tweede hebben ze ook niet gebleven voor het nakijken of het pakket in orde was (natuurlijk niet want ze hebben het niet naar boven gebracht). Want ze volgens Hun eigen regels wel moeten doen. En Dan natuurlijk hebben ze de dozen ook niet meegenomen. Hier heb ik Dan voor betaald. Alle het ergste was dat het bed ook wel is waar kapot was aangekomen. Op de 20ste een retour aangevraagd en verschillende emails en paar telefoon gesprekken heb ik Nog steeds geen afspraak zodat het bed Kan worden opgehaald en natuurlijk ok mijn geld Kan terug krijgen. Dus hierdoor Ben ik 858 uit de zak door jullie en Nogmaals 700 zodat ik wel degelijk ooit een bed zou kunnen krijgen. Telefoon nummer dat ze geven van transport bedrijf is altijd Voice mail, en als je reviews van hun leest is dit gekend. Maar blijkbaar niet bij Maison du monde. Hier koop ik nooit iets meer

Loungeset
Loungeset + sierkussens besteld.
Netjes optijd bezorgd, ze belde eerst van te voren. Wij zijn heel tevreden met de kwaliteit van de Loungeset.
Slechte service, en nog niks ontvangen.
Ik heb een stoel besteld, nog steeds niks ontvangen en in de mail staat dat de stoel alleen is aangemeld voor het verzenden maar ze hebben nog niks daadwerkelijk verstuurd. Het nummer is onbereikbaar en op mijn mail nog geen antwoord.

Antwoord van Maisons du Monde UK
Bestelling niet ontvangen en niemand bereikbaar!!!
Cadeau gekregen van een vriendin, zeggen dat het geleverd is en niks ontvangen of een briefje in de bus waar het is. Klanten service neemt niet op en vervoerder niet te bereiken. Waar is mijn bestelling voor mijn jarige dochter!!? Order nummer106259149

Antwoord van Maisons du Monde UK
Geef mijn geld terug voordat ik een jurist inschakel!
25 mei hebben jullie de verkeerd geleverde spullen eindelijk (na een maand) opgehaald en nog steeds geen geld terug! E-mails zonder reacties, telefoontjes met veel beloftes waar niets van waar wordt gemaakt. Ik ben het helemaal zat. Als jullie niet heel snel mijn geld terug geven schakel ik een jurist in en maak ik tevens melding bij het ACM (Authoriteit Consument & Markt). Order 103161787

Oplichters
Oplichters
Nooit iets bestellen of kopen.
Zijn oplichters! Kapote spullen leveren en onbereikbaar!!!

Antwoord van Maisons du Monde UK
Besteld maar krijg het niet geleverd
Dit is volgens mij de eerste recensie die ik schrijf over iets. Ik heb 24 april twee poefen besteld waarvan er maar 1 geleverd wel. Na meerdere mails kreeg ik een mail terug van dr klantenservice. Daarop kon ik aangeven of ik de poef nog wilde of dat ik me geld terug wilde. Aangezien ik al 1 poef had wilde ik de andere wel hebben. Als een mooie set samen. Dus teruggemaild dat ik de poef wel wilde hebben. Hij zou vanaf 16 juni weer leverbaar zijn. Daarop geen enkele reactie gekregen. Ik wacht nog steeds op mijn poef.

Ik kan jullie niet eens 1 ster geven
Ik kan jullie niet eens 1 ster geven. Zo waardeloos. Ik heb zo vaak gemaild om mijn geld terug te krijgen. Maar nee, eerst beloofd dat het goed zou komen en daarna geen reacties ontvangen. En hier onder de reviews wel klachten in behandeling nemen?

Antwoord van Maisons du Monde UK
Ik heb in maart kussens besteld
Ik heb in maart kussens besteld. 1 stuk gehouden en de rest teruggestuurd. Het is nu juni bijna juli en nog steeds geen geld terug gehad. Heb al 10 emails gestuurd en gebeld. En dan zeggen ze dat het geld wordt teruggestort. Nou ik heb nog steeds niks gehad!! Echt schandalig! Ik wik mijn geld terug!!! Nooit bestellen hier aub.

Antwoord van Maisons du Monde UK
slaapbank retour gestuurd een maand geleden maar nog geen geld retour gezien
Hallo , bestellen en leveren ging prima maar omdat wij de bank te hard vonden toch maar weer retour gestuurd op 3 mei.
Inmiddels een maand geleden maar nog geen geld retour gezien.
ik hoop dat dit alsnog snel opgelost word!!!
nu nog vriendelijke groet Jaap

Antwoord van Maisons du Monde UK
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf
Een paar maanden geleden een vloerkleed gekocht bij dit bedrijf. Deze beviel niet dus heb ik mijn bestelling teruggestuurd. De communicatie hierover vanuit het bedrijf ging vrij chaotisch. Het is nu een paar maanden later maar ik heb het geld nog steeds niet terug op mijn rekening. De klantenservice is ook niet te bereiken. Zeer slecht ervaring dus. Ik beveel aan om niet meer bij dit bedrijf producten te kopen.

Woedend
Hi, ik heb eind maart een kapotte dure spiegel geleverd gekregen. Vele mails en telefoongesprekken later heb ik nog steeds mijn geld niet teruggekregen. Ik ben er nu echt helemaal doorheen. Wanneer krijg ik mijn geld terug? Dit is geen grap. Het gaat om order 101551985.

Antwoord van Maisons du Monde UK
Prachtige spullen maar zaken niet op orde.
In januari spullen besteld. In maart nog steeds niets gehoord. Fout op fout en dus alles afbesteld. Vandaag 17/5 eindelijk mijn geld retour. Kom op Maison ff alles beter organiseren. Zo jammer.

aankoop maisons du monde
Bij maisons du monde een lampenkap besteld met eigenlijk al veel te hoge verzendkosten (19 euro).
Bij binnenkomst blijkt de lampenkap al niet overeenkomend te zijn met de foto's op de site. de lamp was koper/brons kleurig in plaats van goud. Meteen een retouraanvraag gedaan en na 3 weken en 3 nieuwe retouraanvragen eindelijk een retourformulier gekregen. Artikel heb ik 17 maart geretourneerd en tot op heden nog steeds geen geld terug gekregen. 12 april heb ik een mail gestuurd wanneer ik het geld terug zou krijgen, hierop kreeg ik 4 dagen later reactie met dat het doorgestuurd zou worden naar de desbetreffende afdeling. tot op heden heb ik nog niets gezien van mijn geld.

SINPELWEG SLECHT!
Extreem ontevreden! Ik heb een grote bestelling gedaan van maar liefst €5000,- i.v.m. een verhuizing. Dit bedrag heb ik tijdig overgemaakt, binnen de juiste termijn en volgens de juiste gegevens. Desondanks bleef ik de status 'in afwachting van betaling' zien. Na een paar weken zie ik ineens staan dat de bestelling geannuleerd is, terwijl er gewoon betaald is! En inmiddels is de helft van mijn bestelling uitverkocht! Daarnaast géén fatsoenlijke reacties op mijn mail- of telefoontjes. Ik word hier simpelweg spuugziek van, want €5000,- is niet weinig.

Antwoord van Maisons du Monde UK
Waarom kan ik jullie niet bereiken via…
Waarom kan ik jullie niet bereiken via mail ???Geblokkeerd krijg ik terug en klantenservice nr niet bereikbaar krijg ik te horen !! Hoe slecht !!
Zojuist bestelling kapot binnen gehad ,wat nu te doen ???
Zojuist contact gehad met 020 7219831.
Erg vriendelijk geholpen en ze zeggen dat er een nieuwe op wordt gestuurd .
Wordt vervolgd....
21 april !
Zojuist de nieuwe ornamenten binnen gekregen , snel geregeld!!
Bedankt voor de goede service.

Maison,
Maison,
Ik wacht al eeuwen op m’n geld. Ik krijg geen contact met jullie. Ik verwacht binnen 24 uur nog een antwoord.
Sarah

Na 3 maand nog steeds geen terugbetaling
Had een TV-meubel besteld dat teruggestuurd is wegens niet volgens de verwachting. Eind januari meubel terug opgehaald, na 4 keer bellen met de klantenservice en bijna 3 maand verder nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Op de klantenservice spreken ze mekaar ook tegen. De ene keer hadden ze nog geen bevestiging van de transportdienst dat het product goed was opgehaald, dan was de goedkeuring nog niet gegeven voor de financiële dienst om terug te betalen 3e keer bellen ging ze het doorgeven en ging het binnen 3 dagen op de rekening staan en 2 weken later bel ik terug en bleek dat ze nog steeds geen bevestiging hadden van de transportdienst dat het product goed was toegekomen. Ter compensatie gingen ze een waardebon opsturen. Ook nooit gezien. Ze houden je aan het lijntje als je een terugbetaling moet krijgen terwijl op de site staat 'terugbetaling binnen 14 dagen'. Schandalen voor zo'n groot bedrijf. Koop er niet als het risico bestaat dat je moet terugzenden.