Mäklarhuset Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Träffade en mäklare som först var super engagerad, informativ och inlyssnande. Under processens gång så blev det felskrivna kontrakt, lov-ord som ej hölls och upplevde en mycket bristande kommunikatio... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ska sälja ett dödsbo och får fullmakt att sköta kontakt med mäklaren, men mäklaren vänder sig mot mitt syskon och kommunicerar med hen i stället. Lovar köparen allt möjligt utan att kommunicera /fr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Genom en handfull erfarenheter av bostäder samt flertal kontakter med mäklare genom visningar och budgivningar ger jag mina bästa rekommendationer till Mäklarhuset i Halmstad. I en försäljning är det... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev lurad for betaling, dom tok depositum og gav feil informasjon om innbetaling som skulle varit den 13 Juli. Inte ville dom hjelpa til å fiksa om problemet med Swedbank, styr unna dessa meglare, sp... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Makelaardij

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Mäklarhuset är Sveriges största privatägda mäklarföretag. Vi har legat i topp i Svenskt Kvalitetsindex mätning av Sveriges nöjdaste kunder 2008-2013.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Serlösa och noggranna mäklare för både säljare och köpare

De senaste månsderna har vi köpt en fastighet och sålt två med hjälp av Mäklarhuset i Åhus. Vi är mycket nöjda, både som köpare och säljare. Mycket hög servicegrad och nogrann hantering av köp- och säljprocessen. Verkligt hög tillgänglighet. Kan rekommendera Mäklarhuset i Åhus till både köpare och säljare.

20 mei 2014

Vår bästa och egna Mäklare

Vi har anlitat samma mäklare flera ggr och vi kommer definitivt använda oss av samma framöver. Och självklart rekommendera honom till alla vi känner.
Vi är mycket nöjda :)

20 mei 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket nöjda med engagerade mäklare!

Har precis sålt vårt tredje hus och köpt vårt fjärde.
Har varit på massor av visningar (igen) och som vanligt står Mäklarhuset för de bästa visningarna, särskilt Mäklarhuset Österåker där vi främst letat ny bostad.
Vi valde också Mäklarhuset Norrtälje/Rimbo att ta hand om vår försäljning och vi är otroligt nöjda med engagemanget! Vår mäklare Lena har definitivt gjort ett utmärkt jobb och löst vissa problem på ett smidigt sätt.
Det huset vi nu har köpt hade Mäklarhuset Täby hand om och även de har varit bra.

/Lina & Jocke

19 mei 2014
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Personligt engagemang

Vår mäklare fick ta över ett uselt jobb från tidigare byrå, gjorde ett så gott jobb han kunde utifrån det läget. Ett personligt engagemang med hög återkoppling till oss

19 mei 2014
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bra innan påskrift, efter riktigt dåligt.

Jätte trevligt bemötande. Verkade toppen allt.
Dock efter köpet var bestämt sinkade det lite, men fortfarande ok.
Då vi skulle skriva var det bara det som gällde, inga andra frågor som dök upp innan det var påskrivet var intressanta. När det var påskrivet ock klart var det mer eller mindre "du vet var dörren finns" och så fick man gå ut från deras kontor. Sen då problem kom var det inte på kartan att hjälpa till och lösa dem. Även fast det var 30 min efter underskriften.. Dåligt!

15 mei 2014
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Förtroendeingivande, men

Förtroendeingivande och professionell! Inför och under försäljningen av vår lägenhet var vi mycket nöjda med mäklaren, men när försäljningen var klar och det bara återstod en del pappersarbete upplevde vi en skillnad på angelägenhet hos mäklaren. När vi senare, efter en tid, skulle få hjälp med annat pappersarbete så var den syn som vi till en början hade inte kvar och vi upplevde mest att vi nu var en belastning, tyvärr.

6 mei 2014

Helt perfekt!

Vi är supernöjda med både köp av bostad samt försäljning av vår bostad! All cred till David på Lidköpings kontoret . Vi kan varmt rekommendera Mäklarhuset och David Westbeck

6 mei 2014

Förtroendeingivande.

Har senast både köpt av och sålt med mäklarhuset (Täby / Vallentuna)! Kunnig, trevlig och förtroendeingivande mäklare. Duktiga på att förklara dem knepiga detaljerna, samt smidig och bra övergång mellan affärerna. Hjälpte oss även att reda ut en del bankproblematik.

Tummen upp på alla punkter.

1 mei 2014

Oärliga

Har tyvärr dåliga erfarenheter av Mäklarhuset. Vi var ensamma budgivare på en lägenhet, men är ganska säkra på att mäklaren ljög om att det fanns fler spekulanter för att dra ut på tiden och hinna med fler visningar. Under två veckors tid hävdade hon att det var andra par som "bara skulle prata med banken först" eller som "var med i en annan budgivning". När vi till sist tröttnade och sa att vi ville dra oss ur var det plötsligt inte tal om de andra spekulanterna längre, då ville hon bara att vi skulle höja vårt eget bud (som f.ö. redan låg på accepterat pris).

29 april 2014

Dit is Trustpilot