Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at besøge Mango Bazar, og jeg må sige, at det var en positiv oplevelse på mange måder. Mango Bazar har et imponerende bredt udvalg af produkter, der spænde... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bazaar

Geschreven door het bedrijf

Mango Bazar Fyn er Fyns førende frugt og grønthandlere, Fødevare og meget mere, med hjemmebase i Bolbro.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Dårlig vare

Jeg var inde og købe nødder og chokolade i lørdags den 18/4 og så børn tage chokolade med fingeren og spise det det var meget ulækkert jeg har fået dårlig mave af de ting jeg har købet i skal huske og tjekke dato og de har sur smile
Håber der sker noget eller de får en bøde

18 april 2026

Hold jer langt væk fra Mango Bazar

Hold jer langt væk fra Mango Bazar. Gammel madvarer, så som syltet aguker, gammel brød som er 3 måneder for gammelt. Jeg konfronterede dem og en gammel aggressiv arabisk mand pudster sig op foran mig og siger jeg skal "skride" hvor efter ejeren siger til mig med roligere stemme og beder om at jeg skal gå. Jeg beder ham at stræde er skridt tilbage ellers ringer efter politiet. Godt jeg fik taget nogle billeder. Det er anmeldt til Fødevarestyrelsen. Så kan de få en bøde nr 4. Tjek de har været taget med bukserne nede 3 gange med dårlig Smiley 👍🏼

27 december 2025

det ringe

det ringe, jeg skulle købe en god gammeldags flæskesteg, så råber en ældre arabisk mand med forfærdelig dansk "UD AF MIN BUTIK",

6 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har også købt mango hos mango bazar men det koster 100g 10kr og det er bare så lækkert 2 stk for 68kr

Mango Bazar har et imponerende bredt udvalg af produkter, der spænder fra friske grøntsager og frugter til eksotiske krydderier og dagligvarer. Deres udvalg er især imponerende for dem, der søger autentiske ingredienser til asiatisk og mellemøstlig mad.

Kvaliteten af produkterne er generelt høj. Det er tydeligt, at butikken lægger vægt på at levere gode produkter til deres kunder.

Personalet i Mango Bazar var meget venlige og hjælpsomme. De var klar til at besvare spørgsmål og give anbefalinger, hvilket gjorde min indkøbsoplevelse både nem og behagelig.

Alt i alt er Mango Bazar en fremragende butik, der leverer høj kvalitet, god kundeservice og rimelige priser.
Jeg kan varmt anbefale et besøg i denne butik🌸

10 juli 2024

Tog mine penge

Mango bazar trækker 50 kr for 2 mangoer som står til en 10 stk. De har også valgt at tage 60 kr uden grund

14 juli 2024

Perfekt butik

Perfekt butik
Jeg for altid tilbud når jeg skal købe eller hvis jeg ikke har penge til det jeg skal købe køber jeg det for det jeg har

19 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De kan ikke snakke dansk ordenligt.

Hvis man prøver på at købe noget, bliver man mødt med aggression og alt sådan noget. Hvis ens mobil pay ikke virker ordenligt fordi at deres QR kode er outdated bliver man mødt med aggression af arebejderne. Det er sindsygt dumt at de stadig bruger "Dig". De gider ikke at fikse det med QR koden og man kan ikke betale med mobil pay lige nu. Det er fuldstændigt dumt. Man kan ikke snakke med arebejderne fordi at de alle ikke kan snakke dansk!!!

14 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg arbejdede for Mango i en hel måned…

Jeg arbejdede for Mango i en hel måned på en praktisk måde, og jeg spurgte dem mange gange, om de var tilfredse, og om de ville ansætte mig? og deres svar var ja. Efter en måned med gratis fuldtidsarbejde for Mango afviste de mig uden at ansætte mig. Ejeren var ikke ærlig og udnyttede min arbejdskraft og lod en hel måned at han var tilfreds med min indsats.
Jeg vil derfor ikke anbefalede Mango som en srbejdsplads.

18 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville det ikke være smart at kunne…

Ville det ikke være smart at kunne dansk når man har en forretning i Danmark..? Jeg har fået forkert mad næsten hver gang jeg har været der, og derfor gider jeg ikke komme igen. Hvis i vitterligt ikke forstår et ord af hvad folk siger, så få dog et afkrydsningsskema - kom ind i kampen..!

12 augustus 2023

God mad, hvis de har

Grillbaren inde i basaren løber ofte tør for mad (Kebab) midt på dagen. Så kan man så vælge ud fra den smule der rent faktisk er tilbage. Hvis man løber tør allerede 4 timer før luk, bør man da gøre noget mere klar, det er da sund forretnings sans. 3 gange er det sket for mig, så nu køber vi fra andet sted

9 augustus 2023

Vi fik mad fra dem

Vi fik mad fra deres kebab, og først fortæller de at de har 5 ting ud af deres kæmpe menukort. Så venter vi 25 minutter på 2 kebabbokse og 1 stor pomfrit. De gik og nynnede i stedet for at lave mad. Meget dårlig oplevelse.

20 juli 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.