Stedet har en skøn atmosfære. Fra man træder ind i lokalerne i Farvergade, falder det en ro over én. Der er kredset for detaljerne - standarden er tydeligvis høj - de personer, der er ansat er super... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Relevante øvelser med kumulativt sigte, dygtig/engageret underviser. Savnede to ting. Reference Class Forecasting kunne godt have fået omtale. Og så synes jeg det kunne have været en fordel at have få... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der var god mulighed for at spørge ind i pensum de steder hvor jeg arbejdsmæssigt havde havde særlige behov. Læreren var kompetent og var dygtig til at formidle. I pensum indgik et emne, som tog en d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Generelt et godt kursus med gode undervisere, hvor vi kom godt rundt i diverse trends inden for ledelse Ærgerligt at vi kun var seks kursister. Et forhold, der betød, at diverse gruppeaktiviteter uden... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Farvergade 8, 2 sal, 1463, København K, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Behagelig atmosfære. Venlig personale. Virkelig inspirerende underviser.

Antwoord van Mannaz
Kurset om regenerativ ledelse var meget inspirerende. Det var bygget op med god tid til refleksion og en god balance mellem teori og oversættelse til egen hverdag. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van Mannaz
Et kursus forløb, hvor jeg gennemgik en stor personlig udvikling. Godt tilrettelagt kursusforløb. Gode faciliteter og lokaler i Favergade 8. God forplejning. Dygtige. kompetente og engagerede undervisere. Det er et kursus hvor der er rigtig meget at komme efter, der er gode værktøjer til at flytte mennesker og andre til at komme ind bagved den enkelte og organisationen og herigennem opnå forståelse.

Antwoord van Mannaz
Fantastisk kursus ved Mirja. Inddragende og aktivt. Jeg har virkelig lært meget :-) Tak!

Antwoord van Mannaz
Godt, inspirerende og brugbart. Engageret underviser, der løbende tilpassede indholdet, så det hele tiden var relevant. Vi var kun 4 deltagere, hvilket var en stor fordel.

Antwoord van Mannaz
Et fantastisk forløb, hvor engagementet blev udfordret fra første dag.
Selv forløbet af de første dage, inspirerede mig til at bruge metoden i mit eget job.
Lærte en masse redskaber om strategisk ledelelse, personlig ledelse.
Og har fået et fantastisk netværk samtiddig

Antwoord van Mannaz
Meget inspirerende, med en veloplagt underviser og med kursister der ikke var bange for at give en del af sig selv.

Antwoord van Mannaz
Kurset i strategisk kommunikation var sindsygt godt og lærerigt. Dygtig og sjov underviser og rammerne i Mannaz huset var bare virkelig skønne :-)

Antwoord van Mannaz
Dygtige undervisere, anderledes m hands on øvelser - tiden flyver afsted. Gode lokaler og godt traktement.

Antwoord van Mannaz
Jeg har været på projektleder-kursus to gange hos Mannaz, og det har begge gange været en meget positiv oplevelse. De arbejder professionelt, er gode til at kommunikere før, under og efter kurset, og det faglige indhold på kurserne har været godt. Derudover har de nogle dygtige undervisere ansat. Jeg kan kun anbefale at tage et kursus gennem Mannaz.

Antwoord van Mannaz
Faglig underviser, søde kursister, gode faciliteter.

Antwoord van Mannaz
Undervisningen var virkelig godt planlagt og videreformidlet.

Antwoord van Mannaz
Super god underviser. Han gav en stort indblik i HR og gav gode redskaber til dagligdagen.

Antwoord van Mannaz
Har været på et fantastisk coachingkursus, som jeg vil anbefale alle med den mindste smule interesse for kommunikation.

Antwoord van Mannaz
Top professionelt fra første møde til undervisere, materiale til stederne kursusforløbet blev afholdt.

Sebastian Balling - ikke hele SOSU Nykøbing 😅😅
Utroligt velgennemført kursus🤩
Lærerigt
Personudviklende
Analogt through and through 🥳
Inspirerende og medlevende instruktør Mirja🤩🥳

Antwoord van Mannaz
Lees meer over geverifieerde reviews.