Stedet har en skøn atmosfære. Fra man træder ind i lokalerne i Farvergade, falder det en ro over én. Der er kredset for detaljerne - standarden er tydeligvis høj - de personer, der er ansat er super... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Relevante øvelser med kumulativt sigte, dygtig/engageret underviser. Savnede to ting. Reference Class Forecasting kunne godt have fået omtale. Og så synes jeg det kunne have været en fordel at have få... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der var god mulighed for at spørge ind i pensum de steder hvor jeg arbejdsmæssigt havde havde særlige behov. Læreren var kompetent og var dygtig til at formidle. I pensum indgik et emne, som tog en d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Generelt et godt kursus med gode undervisere, hvor vi kom godt rundt i diverse trends inden for ledelse Ærgerligt at vi kun var seks kursister. Et forhold, der betød, at diverse gruppeaktiviteter uden... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Farvergade 8, 2 sal, 1463, København K, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Underviser Claus Dahlmann Larsen, styrede os igennem kursus, på allerbedste vis. Claus fremlagde ledelsesmodeller og cases, så det blev meget relaterbart og direkte til at tage med hjem og bruge.
Mannaz, kunne godt have lavet en forhåndsbooking af hotelværelser, så ikke vi var nødt til at tage et andet sted hen om aftenen. -Det havde været en god og påskønnet service. -Ellers alt godt

Antwoord van Mannaz
To Velorganiserede dage, med megen visuel materiale, hvilket var helt fantastiskt. Morten havde sat nogle dage op med et godt flow og lidt opsamling undervejs.
Jeg er kommet hjem med en god ryksæk af ny viden og et godt overblik til min næste projektdeltagelse. Tak Morten :)

Antwoord van Mannaz
Fantastiske undervisere og foredragsholdere. God planlægning med lokaler og forplejning etc

Antwoord van Mannaz
Det var en meget kompetent og dygtig underviser vi havde i løbet af de 3 dage.

Antwoord van Mannaz
Dygtige undervisere. Meget inspirerende, og ikke mindst meget anvendeligt.

Antwoord van Mannaz
Jeg har været på mange kurser, de sidste 2 hos Mannaz.
Rigtig god information før kursus og kompetent underviser på kurset.
Lækker forplejning, i rolige omgivelser.

Antwoord van Mannaz
Stærkt indhold faciliteret af yderst kompetent underviser, hvor jeg oplevede at rykke personligt.
Ydermere et plus med gode faciliteter samt lokation. (KBH)
Jeg tager gerne et kursus mere !

Antwoord van Mannaz
Dygtige og professionelle undervisere, rigtig godt kursusforløb.

Antwoord van Mannaz
Super god underviser jeg havde til PRINCE2 Foundations. Alt ligger overskueltig på my mannaz. Bogen kom hurtigt frem.
God service til fysisk kursus!

Antwoord van Mannaz
Igen meget tilfreds med kursus hos Mannaz. Kan varmt anbefale.

Antwoord van Mannaz
God kommunikation op til mit kursus. Lækre lokaler og faciliteter. God service og dygtige undervisere.

Antwoord van Mannaz
Lees meer over geverifieerde reviews.