God virksomhed der går op i kunden. Jeg har købt en bil herfra, samt haft min egen bil i værksted her. Alt er gået gnidningsfrit. Kompetente og servicemindede medarbejdere. Føler der bl... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hvis du ligesom jeg har fobi for håndværkere og mekanikere, så skal du vælge Man's auto. Jeg fik for længe siden en bule på min tesla, men fik den ikke ordnet fordi jeg fik tilbud på +10.000 fra m... Toon meer
Synes godt nok det er for dårligt.. Aflevere min bil fordi den skal have lappet et dæk..så får jeg min bil igen og så kigger jeg tilfældigvis under bilen og det viser sig så at de har trykket løfte pu... Toon meer
Var inde til et service, med min Peugeot 207. Der var en del der skulle laves. Det undrer jeg mig over fordi jeg har ellers altid kørt til service hos Peugeot.. Tager en smut forbi,... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kør din bil på autoværksted hos os - så er du sikker på en professionel og effektiv behandling. Hos Mans Auto er vi eksperter i ALLE biler ✔
Contactgegevens
Denemarken
- www.mansauto.dk
Jeg vil helt sikkert anbefale Man's…
Jeg vil helt sikkert anbefale Man's Auto som er en del af Autopartner. Der er service i højsædet og gode priser som enhver kan betale når bilen skal plejes. De er super gode til at fortælle en hvorfor og hvad der skal laves på bilen så man kan forstå det, dejligt 👊😁 Hvis ikke før så kommer jeg tilbage om et år og får lavet service på bilen igen.
Super god service
Super god service, top kvalitet, og hurtig reparation :)
Kan klart anbefales.
Ps.
Massagestol og kaffen er bare lækkert :😆
God virksomhed der går op i kunden
God virksomhed der går op i kunden.
Jeg har købt en bil herfra, samt haft min egen bil i værksted her.
Alt er gået gnidningsfrit. Kompetente og servicemindede medarbejdere.
Føler der bliver taget ansvar for der opgaver.
Samt meget overkommelige priser.
Jeg kommer helt sikkert tilbage igen.
Den garanti de udbyder er vigtig, og har engang fået skiftet samme del på garantien.
For at toppe den gode oplevelse, fik jeg en lånebil så jeg havde mulighed for at passe arbejde og andet.
Pligtopfyldende og Fantastisk værksted
Et værksted som har løst alle service og problemer på mine firmabiler og privat biler.. hvilket har gør jeg som selvstændig også kan holde mine aftaler for mine kunder
- super service
- kvalitets arbejde
- ingen lappeløsninger
Flinke og rare samt go kaffe
Fik købt en bil med et års garanti
Fik købt en bil med et års garanti. Bedste service samt en gratis lånebil inden køb, da jeg havde bruge for en bil med det samme. Kan kun anbefaldes. Service til en god pris.
Service.!!
Var inde til et service, med min Peugeot 207.
Der var en del der skulle laves.
Tager en smut forbi, og gennem går alle fejlene med værkføreren og mekanikeren, og kan erkende at min bil fejlede en del.
Så er mit spørgsmål har den tidligere værksted overhovedet kontrolleret bilen.
Alle filtre blev skiftet.
Tandrem samt kilerem blev skiftet.
Udstødning svejst.
5 pære er skiftet.
Forlygterne poleret.
Bilen blev sporet.
Bremsevæske skiftet.
Og fik skiftet bremserne foran.
2 måneder efter begyndte mine bremser at hylde, Jeg blev selvfølgelig irriteret, men kørte forbi og fik skiftet bremserne på garanti!!! 👍🏼
Fik gratis lånebil og en del rabat.
Blev også glad for bilen var støvsuget efter en service !! (Trængte til det, nu hvor børnene havde gjort den beskidt)
Flinke medarbejder med god humør..
Advarer på det kraftigste mod Mansauto Brøndby
Først var de meget imødekommende, bilen skulle til service. De overbeviste mig om stort service 2998kr
De ringer og siger bremseklodser og tromlen er slidt ned. Jeg kommer forbi for at se med egne øjne. De var færdige og slidt totalt ned. Så langt så godt.
Vi aftaler derefter at det tager to timer at skifte alle 4 bremser. Jeg venter i venterummet. Da de to timer er gået, får jeg af vide, at de ikke er helt færdige. Jeg venter således igen, og der går en ekstra time.
Betaler næsten 10.000kr og kører.
Jeg undrer mig over, at brændstofmåleren har rykket sig så meget. Havde lige fyldt tanken op inden mekanikerbesøg. Tjekker triptællerne... jeg har en A tæller og en B tæller. BEGGE er nulstillet. Tjekker brændstofforbrug... jeg kører 4,9 nu står tælleren på 5,8 (den var tilfældigvis ikke nulstillet)
Det lugter jo LANGT VÆK af, at der er kørt både langt og vildt i bilen.
Så med den ekstra time iregnet, og 110km kortere på en tank, så kan jeg absolut ikke anbefale Mansauto i Brøndby. Fik af vide at bilen var på en prøvetur. Men med denne form for prøvetur, må jeg advare andre mod at bruge Mansauto.
Jeg har prøvet at klage til Autopartner, som er den kæde værkstedet er med i. Der får jeg en søforklaring om uheldig nulstillen efter service.
Dårligste firma ever
Dårligste firma ever! Vi skulle have undervognbehandlet vores spritnye bil og indlevere den. Vi skal så hente vores bil igen og opdager at der er kommet en bule i vores venstre fordør indvendig fra, da vi fortæller og viser dem det, er det første de siger er at det ikke er dem som har gjort det og at det skulle være os selv men det kunne og var det på ingen måde får det er præcis der hvor de sætter sprøjteslangen ind og behandler døren med rustbeskyttelse. Vi bliver ved med at diskuterer over det og han siger efter lang tid at de vil tage den ind og lave det men vil stadigvæk ikke arkende det, men det var ikke nok for da vi skal hente vores bil efter rep af døren er der kommet et hak i dørbeklædning samt mangler afdækning til en bolt som dørbeklædningen er spændt fast med. Vi beder om en regning på det der er lavet men det vil de ikke give os og siger vi bare skal smutte ud af hans butik og at han ikke vil have noget med vores bil at gøre mere men jeg vil have en regning på det som er lavet men det nægter han at give og begynder at skubbe mig i brystkassen for at få mig til at gå ud af butikken, selvom der kommer andre kunder ind. Så vi sætter aldrig vores ben der igen!!! Og det håber jeg virkelig heller ikke andre gør da det er så uprofessionelt og skandaløst et værksted med den dårligste kundepleje.
Jeg er målløs!!!
Jeg er målløs!!!!
Den 06.06.2018 (faktura nr. 13715), indleverer jeg min Nissan Juke, til Mans Auto, da denne er en af de få der tilbyder skift af automatgears olie.
Jeg får en faktura på 4285,40 kr, hvilken jeg naturligvis betaler med det samme.
Jeg får ved afhentning oplyst at min CVT automatgearkasse skal skiftes. (Gearkassen er under tre år gammel).
Den 19.07.2018 indleverer jeg min Nissan Juke, da jeg har ladet mig fortælle, af ovenstående virksomhed, at min CVT gearkasse skulle udskiftes.
Jeg får et prisoverslag på først 24.897 kr, dernæst på 31.000 kr og til slut på 51.000 kr.
De tilbyder tilmed at udskifte koblingerne i min automatgearkasse, det viser sig senere hen at gearkassen er uden koblinger.
Jeg tænker at det er klogest at få en “second opinion” fra et autoriseret Nissan værksted, hvilket jeg gør, hos Trio biler i Brøndby.
De kan konstatere at automatgearkassen absolut intet fejler.
Da denne abnorme fejl-konstatering har fundet sted, er tilliden til Mans Auto, naturligvis ikke-eksisterende, og jeg ser ikke anden mulighed end at lade det autoriserede Nissan værksted udføre skift af gearkasse olie på min bil, endnu engang.
Jeg anmoder derfor om at få beløbet på 4285,40 kr krediteret, da jeg ikke mener jeg bør betale for en reparation som jeg ikke har tillod til, og derfor har måtte betale beløbet til en anden.
Firmaet nægter at kreditere beløbet og jeg får derfor ingen godtgørelse.
Jeg vil absolut fraråde samtlige fremtidige kunder at anvende Mans Auto Brøndby
Lees meer over geverifieerde reviews.