Marbleandwood Reviews 18

2,3

2,3

Slecht

Helaas opgelicht door deze partij.

Helaas opgelicht door deze partij.

Zojuist aangifte gedaan en er loopt een onderzoek van ING naar hun.

Ondanks herhaalde beloftes die niet worden nagekomen geen geld terug gezien, elke keer een nieuwe smoes.

- Ja, op dag X komt de boekhouder, die kijkt er direct naar.
- Het is al overgemaakt, probleem ligt bij de verwerker van de betaling,
- Vanmiddag komt medewerker Z, die gaat er direct mee aan de slag.
- Over half uur is medewerker Z er
- Over 15min is mederwerker Z er.
Medewerker Z heeft nooit contact opgenomen met mij uiteindelijk

22 mei 2026

Mogelijk oplichters

Moeilijke communicatie, niet te bereiken, en ik wacht nog steeds op terugbetaling nadat ik mijn bestelling heb geannuleerd omdat ze het product niet hadden. Waardeloos bedrijf... hoop dat ik snel ons geld terug.

21 april 2026

Zeer slechte ervaring absoluut niet aan…

Zeer slechte ervaring absoluut niet aan te raden.
Begin maart een tv-meubel besteld van €484. Levering werd meerdere keren uitgesteld zonder duidelijke communicatie. Toen het eindelijk geleverd werd, bleek het meubel beschadigd. Daarna meerdere omruilingen gehad, maar elke keer opnieuw beschadigde meubels ontvangen. Bij de laatste levering waren er opnieuw krassen en was duidelijk te zien dat schade was bijgewerkt om het te verbergen. Daarnaast ontbraken er ook nog onderdelen om het meubel überhaupt te monteren.
Wij hebben meerdere keren aangegeven dat wij ons geld terug willen en dat het meubel opgehaald kan worden. Dit werd toegezegd, maar vervolgens wekenlang geen actie en geen duidelijke reactie meer. Voor een bedrag van €484 verwacht je een goed product en normale service, maar in plaats daarvan krijg je slechte kwaliteit, slechte communicatie en geen oplossing.

Bespaar jezelf de moeite en bestel hier niet.

9 april 2026

Wij zijn ontzettend tevreden over…

Wij zijn ontzettend tevreden over Marble & Wood en willen graag onze positieve ervaring delen. Vanaf het eerste contactmoment hadden we al een goed gevoel. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en ideeën, en ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. De communicatie verliep gedurende het hele traject soepel en professioneel, wat voor ons erg belangrijk was.

Tijdens de uitvoering merkten we direct dat we met echte vakmensen te maken hadden. Er werd zeer nauwkeurig gewerkt en alles werd netjes achtergelaten aan het einde van de dag. Wat ons vooral opviel was de aandacht voor detail en de passie voor het vak. Ze namen geen genoegen met “goed genoeg”, maar gingen echt voor perfectie.

Het eindresultaat heeft onze verwachtingen zelfs overtroffen. De afwerking is prachtig, de materialen voelen luxe aan en alles past perfect in ons interieur. We krijgen ook veel complimenten van vrienden en familie.

Wij kunnen Marble & Wood dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Een absolute topper!

1 april 2026

Slecht!!!!!!Jammer genoeg moet ik mededelen dat ik…

Jammer genoeg moet ik mededelen dat ik hele slechte ervaring heb met die winkel.
Tv meubel besteld, levertijd zou 3-5 werkdagen zijn, twee weken later geen enkel bericht ontvangen. Zelf gevraagd, gemaild, bleek vertraging te hebben. Daarna weer wachten zonder tegenbericht uiteraard. Eindstand tv kast geleverd zonder bevestiging materiaal, zonder ledlicht aan de onderkant. Het lijkt wel een showroom model, ook erg stoffig en leek niet echt nieuw te zijn. Ik heb het hierbij gelaten maar wou wel recensie achterlaten.

24 maart 2026

Gisteren een tv meubel binnen gekregen…

Gisteren een tv meubel binnen gekregen ben zeer tevreden. Er zat geen ledverlichting bij maar die krijgen we vandaag binnen. Het is Van echt mdf gelakt dus geen pvc laag erop zoals bij andere bedrijven.

24 maart 2026

Schandalig beschrijving komt niet overeen met de artikel die we binnen hebben gekregen

Ik ben erg teleurgesteld in dit tv-meubel van Marble & Wood via Bol.com. In de productbeschrijving staat dat de kleur walnoot is, maar op de doos staat “koffie” en in werkelijkheid is de kleur totaal anders dan verwacht.

Daarnaast komt het meubel absoluut niet overeen met de foto’s op de website. Het lijkt echt een ander product te zijn dan wat er online wordt getoond. Dit is misleidend en niet wat je verwacht als je iets bestelt.

Wat het nog erger maakt, is de slechte service van de verkoper. De eigenaar wil niet meewerken aan het retourproces. Wij moeten het meubel zelf terugbrengen, wat in onze situatie niet mogelijk is. Hierdoor krijgen wij ons geld niet terug, terwijl het product duidelijk niet voldoet aan de beschrijving.

Al met al een zeer slechte ervaring. Ik zou dit product en deze verkoper absoluut niet aanraden.

21 maart 2026

Ik bestelde een tv-meubel via de…

Ik bestelde een tv-meubel via de website met een verwachte levertijd van 1-5 werkdagen.

Ze vertelden me echter dat de levering een maand zou duren, dus ik wilde de bestelling annuleren. Maar ik heb nooit een bevestigingsmail ontvangen en mijn geld is nog niet terugbetaald. Ik heb betaald met Klarna. Ik heb Klarna op de hoogte gebracht van de retour, maar zij zeggen dat ze wachten op goedkeuring van Marbel & Wood voor de teruggave van dit niet-geleverde product. Dit is geen bedrijf om bij te bestellen!

16 februari 2026
Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken