var nødt til at få gensendt to broderier som vi ikke nåede at hente før de blev sendt retur. Tog kontakt til deres kundeservice, og bad samtidig om leveringsændring til hjem istedet. Super venlig, for... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Atelje Margaretha er en rigtig dejlig at handle hos - kæmpe udvalg, fine priser og høj kvalitet på både varer og levering.
Alt for lang leveringstid. Har bestilt hos dem to gange. Begge gange trak de pengene med det samme, men varerne kom først 2 måneder efter. Den ene gang var den pludselig udsolgt - men lige pludselig k... Toon meer
Jeg bestilte en vare, som ikke kom. Jeg skrev til kundeservice, der svarede, at den skulle ligge i min postkasse. Men der kom ingenting. Efter et par dage fulgte de op på det og endte med at sende en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ateljé Margaretha er Nordens største forhandler af broderier og håndarbejder pr. postordre.
Contactgegevens
Zweden
- www.margaretha.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Den gode oplevelse var at broderiet…
Den gode oplevelse var at broderiet blev leveret i postkassen, så jeg ikke skulle rende hele byen rundt for at hente min broderipakke.
Jeg har handlet med Margaretha i mange år og næsten hver gang skulle jeg et nyt sted hen.

Dårlig service
At jeg har måtte købe et broderi jeg har købt engang, da der var alt for lidt garn. Har ringet og hun kaldte mig uærlig da broderiet kun har været i handel 1 år og jeg mener det er flere år siden jeg har købt det . Kunder på Facebook kan finde det tilbage i bladene tilbage til 21 derfor er det nok forsvundet fra listen da i fjerner det efter 3 år. Har desværre ikke gemt fakturen. Har handlet ved jer i ca 25 år og har manglet en tråd 3-4 gange .

Dansk vejledning mangler..
Jeg har købt en super sød julesok til mit oldebarn, og jeg er vant til at sy, men der er nogle ting, der er lidt anderledes her på, men der er ikke nogen dansk vejledning med. Det mangler der. Ellers er jeg godt tilfreds

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
købt hos dem i mange år altid fået god…
købt hos dem i mange år altid fået god behandling flink personale og hurtig levering

Fin klokkestreng
Fin klokkestreng, som jeg glæder mig til at brodere. 👍😄
Lidt lang leveringstid.

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
Lækkert garn og i har andre garn typer andre ikke har
I har mange gode produkter og kvaliteten er helt i top
Samt har en speciel garn type som jeg har haft svær af finde ❤️❤️❤️❤️❤️

Juledekorationer
Efter min seneste bestilling, og en enkelt rykker, fik jeg at vide, hvordan Margarethas fremgangsmåde er, så jeg ventede, på mln bestilling, og blev glædeligt tilfreds.

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
Jeg havde en god oplevelse der var…
Jeg havde en god oplevelse der var hurtigt levering og god information

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
Havde købt den store lykke pakke.
Havde købt den store lykke pakke.
Levede ikke op til forventningen. Ved godt det er en lykke pakke, men alligevel.

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
At der er en god service
At der er en god service. Hvis at der opstår problemer med at skaffe varen

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
Imødekommende og god information ved…
Imødekommende og god information ved telefonisk bestilling af varer

Antwoord van Ateljé Margaretha Danmark
Leverandøren som skulle levere pakken
Leverandøren som skulle levere pakken, blev ved med, at lave tiden om, for leveringen, det er jeg utilfreds med.
Svar. Jeg modtog varerne den mandag den 9. september 2024.