Har fået fantastisk service af Hellen
Har fået fantastisk service af Hellen, jeg er en meget tilfreds kunde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Webshop selling Marlene Juhl Jørgensen jewellery in yellow gold, white gold, silver and oxidized silver with and without diamonds.
Store Regnegade 2, 1110, København, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Jeg fik i julegave et armbånd med 5 diamanter af min kæreste i julegave. Desværre var det for lille og lige efter jul tog jeg ind for at bytte armbåndet til en større størrelse. Jeg blev mødt af en gråhåret utrolig arrogant ældre ekspedient. Du skal have et medium sagde hun. Jeg insistere på at prøve armbåndet i large også,hvilket hun bestemt ikke mente det på nogen måde var.
Jeg holdt fast og modvilligt og med en sur attitude hentede hun et large med en anden farve sten så jeg kunne prøve det.
Nå ja det er large du skal ha.
Så uprofessionelt og jeg gik ud af butikken med beskeden om
At de ville ringe når armbåndet var kommet i large. Det ville gå 14 dage til 3 uger .
Intet skete
Intet hørte jeg
Efter 1.5 måned var jeg alligevel i byen og stak hovedet ind i forretningen
Nej der gik længere tid desværre det beklagede de i forretningen med forklaringen “ vi kan jo ikke gøre for, at det tager den tid det tager da armbåndet kommer fra Tyskland og bagefter skal forgyldes i DK nærmest som om jeg burde være taknemmelig
Jeg ventede og ventede og endelig
Så ringede de fra Marlene Juul Jørgensens butik efter knap 3 måneder
Så frem til endelig at hente armbåndet..
Fremme i forretningen fandt de et armbånd frem
Endnu et medium vel og mærke
Suk
De tilbød som plaster på såret en ekstra forgyldning hvis jeg fortsat ville vente i evigheder
Jeg fik mine penge retur.
Heldigvis
Aldrig har jeg oplevet så usympatisk uvenlig og uprofessionel kundehåndtering
Jeg vil fraråde folk at handle i den forretning
Denne anmeldelse er en som jeg burde havde skrevet for længe siden .
Jeg fik af min daværende kæreste en signet ring med hans forbogstav som kostede over 30.000 . Dkr . Da vi så ikke var kærester mere gik jeg ind til MJJ og fik den smeltet om til en flow ring . Vi aftalte en pris og jeg supplerede med mere guld plus diamanter . Det dummeste var at jeg ikke fik vejet det guld samt fik totalen på diamanterne i ct .
Da jeg efter lasaaang tid og havde rykket for min ring hentede den så var prisen 30 procent over den pris som vi aftalte ved start processen . Jeg var så målløs og fik en “ det må du forstå “ og betalte og gik derfra med en fuldstændig tom fornemmelse .
Ringen er jeg glad for men kommer aldrig igen og den politik med at hvis man taber en sten så må “ man forstå “ findes ikke i guldsmede andre steder .
Virkelig fin betjening og rigtig god service ❤️ Meget omhyggelige og ægte! Mine bedste anbefalinger!
Som forbruger hos Marlene Juhl Jørgensen er det vigtigt du er bekendt med deres returneringsbetingelser - som er nogle af de dårligste.
Køb i butikken: Penge gives ikke retur, og byttes kun inden for 8 dage.
Købte et par forgyldte øreringe, som efter 1/2 år i smykkeskrinet var blevet næsten sorte- og det kan ikke pudses op!
Da jeg købte dem blev jeg behandlet som et stykke boooring skidt, og følte at jeg virkelig spildte MJJ’s tid….
Advarer alle mod at betale for den følelse!!
Arrogant og dårlig service. Bruger 1500kr på et armbånd, som bare bliver smidt på bordet uden æske eller nogen former for indpakning.
Dårlig stemning, og assistenten virkede arrogant.
Kom igen.
Pengene 3045 kr blev hævet uden modtagelse af smykke. Ringede derind en uge efter og talte med en helt utrolig arrogant MJJ, der sagde, at det måtte man forvente. Modtog smykket 10 dage efter pengene var hævet og 22 dage efter bestilling.
Jeg har købt et armbånd, som så er gået i stykker efter to måneder. Så jeg går ind i butikken hvor der er en mega arrogant gammel kone. Hun svarer surt, kigger ned på en, kan ikke svarer på noget, mega respektløs håber virkelig i får gjordt noget ved det.
Super god service. jeg havde slået et armbånd skævt, som de tager sig mega godt af, gratis.
Blev betjent af en decideret ubehagelig, arrogant og nedladende ældre dame! Jeg kender desværre flere med samme oplevelse af samme person, hvilket jeg håber at der snart bliver reageret på.
Meget arrogant service ved skranken. Kigger nedladende på kunden, taber ens smykke på gulvet uden at beklage, smykke der har været til reparation afleveres i hånden, siges hverken goddag eller farvel. Kedelig kedelig oplevelse. Lagt en del penge derinde men det sker desværre ikke mere. Elsker ellers smykkerne men kundeoplevelsen har for mig også en betydning.
Jeg har købt et sølv armbånd og har kun haft det på meget få gange.
Det har ligget i æsken siden i sommers, og ville så til at bruge det igen.
Men da jeg åbner æsken, er der brune pletter på, og de kan ikke pudses væk!
Håber på en returnering. Men har aldrig været ude for noget lign hos andre smykke forhandlere
Meget kedelig oplevelse. Har købt en alliancering som efterhånden har tabt mange af sine sten. Ringen er ca 7 år gammel. Jeg har snart brugt flere penge på at få sat nye sten i end selve ringens værdi. Ifølge Marlene Juhl Jørgensen er det almindeligt for hendes allianceringe og jeg kan "derfor ikke forvente en længere levetid på min alliancering". Hun kalder det almindelig slitage, at jeg må forvente at fatningerne bliver slidt og mine sten ryger ud. Ikke overraskende er hverken Hvelpelund, Hertz eller Halberstadt enige i denne udtalelse medmindre det er dårligt håndværk.
En meget skuffende oplevelse.
Super god service og hurtig levering! Pakken kom inden for to dage, selvom det var i den travle jule tid, derudover var pakken super fint pakket ind og klar til at komme under juletræet - kan varmt anbefales :)