2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Oplichter eerste klas

Oplichter eerste klas. Met een stuk gebak wordt jij tot je oren de vrouw van Mart (Margreet) opgelicht. Ruim 50,000EURO spullen gekocht. De kwaliteit is zeer slecht. Garantie tot de deur.

10 december 2024

Slechte service van Mart Kleppe

Helaas, geen enkele service meer te verwachten van deze zaak. Bank verkleurt na slechts een half jaar en medewerkers geven aan dat dit door invallend zonlicht komt. De bank staat in de schaduw dus dit is een vreemde reactie. Na meermaals te hebben verzocht om ter plekke de situatie te beoordelen blijven zij vanaf de eigen PC volhouden dat de verkleuring nog niet eerder bij deze stof heeft plaatsgevonden maar dat dit door UV licht komt. Vreemd omdat ze ook stellen dat dit een veel verkochte stof is en er volgens Mart Kleppe nog nooit klachten zijn geweest dus er kan klaarblijkelijk geen sprake zijn van verkleuring. Gelet op de prijsstelling en ervaring in het verleden had ik op meer service gerekend.

26 juli 2024

Geweldige meedenkers en niet moeilijk doen

Wij hadden een bank gekocht en koopcontract getekend. Thuis gekomen, bekroop ons het gevoel dat wij niet de juiste keuze gedaan hadden. Mart gebeld, die heeft de koop op "on hold" gezet, en nodigde ons uit om gewoon weer eens langs te komen. Dankzij het gratis interieur advies zijn wij tot totale andere inzichten gekomen. Wij mochten gewoon alles aanpassen en er werd nergens moeilijk over gedaan. Sterker nog, zij waren pas tevreden toen wij tevreden waren. Mart bedankt.

8 juni 2024

Leuke mensen

Onze samenwerking met Mart Interieur voor ons nieuwe huis was fantastisch. Het team overtrof onze verwachtingen met hun professionele aanpak, aandacht voor detail en begrip van onze wensen. Ze leverden een prachtig ontworpen en functioneel interieur binnen ons budget. Zeker een aanbeveling waard!

2 maart 2024

Zeer opdringerige verkoop, lijkt of je op de markt bent.

Gisteren voor de eerste keer Mart Woonwinkel in Apeldoorn bezocht en meteen ook de laatste keer.
Het begon goed met een aangeboden kopje koffie door een zeer vriendelijke verkoopster.
Bij elk meubel waar wij bijstonden vlogen de prijzen en aangeboden kortingen ons om de oren.
“Als u ook de eetkamerstoelen besteld bij de banken kunnen we er nog wel een korting overheen geven. U moet dan wel NU beslissen.
Onze reactie was dat we er toch nog even over wilde nadenken.
“Als u nu niet beslist zijn ze niet meer te bestellen, het gaat namelijk zo hard.”
De stemming sloeg al snel om nadat wij te kennen gaven er toch echt even over wilde nadenken (8 eetkamerstoelen à € 500,— per stuk en 2 banken).
Dit is meer dan opdringerige verkoop.
Wat een vreselijke vrouw. Ons zien ze hier nooit meer.

6 januari 2024

Banken Mart Kleppe

Vorige week werden na 12 weken onze banken afgeleverd; de banken zijn kwalitatief prima, echter lijken totaal niet op de banken die wij drie maanden geleden in de showroom hebben uitgezocht. Per e-mail dezelfde dag nog aan Mart Kleppe laten weten dat de banken niet aan onze verwachtingen voldeden; veel te groot, veel te hoog en de kleur oogt daarnaast zeer flets bij de kleur op onze muren (dit terwijl ik hiervoor speciaal advies had gevraagd aan interieurstylist Machiel). De volgende ochtend werd ik gebeld door Machiel en heb hem gevraagd of wij tot een schappelijke oplossing konden komen. Machiel gaf aan mij binnen een week per e-mail een reactie te zullen geven. Een week later (en nog altijd geen email) belde ik Machiel terug. Machiel zei “ik heb geen tijd gehad om je te e-mailen, als ik ’s ochtends begin met werken is jou een email sturen niet het eerste waar ik aan denk…ik ben druk, ik krijg zo’n 90 emails per dag”. Inmiddels stonden de twee banken al een week in mijn woonkamer, we hadden er niet op gezeten in de hoop dat ze door Mart zouden worden opgehaald. Machiel zei daarop “joh, ga maar lekker leven op die banken, ik zet ondertussen bij de dames uit dat als er een klant binnen komt voor 2 driezitters ze hierop moeten sturen, dan kan ik proberen ze voor je door te zetten naar een andere klant”. Een normale oplossing zoals het ophalen van de banken en retourneren van (een deel van) het aankoopbedrag danwel een voucher was onbespreekbaar; Machiel gaf aan dat de bank die wij gekocht hadden een incourante bank was, de verkeerde zandkleur, te groot en bovendien hadden ze helemaal geen opslag. Na een week bleek dat het beleid binnen Mart Kleppe is dat zij niet aan retourneren doen, alleen in het zeer uitzonderlijke geval dat de koper was overleden. En zo sloot Machiel af, “je kan nu eenmaal niet elke klant gelukkig maken!”.

Al met al ben ik teleurgesteld in de afterservice van Mart Kleppe. Na twaalf weken wachten en keurig op tijd het volledige aankoopbedrag te hebben voldaan is het helaas onmogelijk om tot een schappelijke oplossing te komen.

1 februari 2023

Zeer opdringere verkoop

In 2018 hebben we hier meubels gekocht. Dat was een zeer nare ervaring. Elk meubel waar we bij stonden te kijken werden gelijk zeer hoge kortingen bij weggegeven. Er werden ook meerdere meubels gelijk opgeschreven. We hadden een paar mooie meubels gezien maar aan het eind gaven we aan dat we nog verderop gingen kijken. Vanaf toen werd het naast opdringerig ook heel erg onvriendelijk. Het zou niet mogelijk zijn om verderop te kijken. Er was al een verkoopbon gemaakt (dat was dus dat briefje) enz. enz. De verkoopster ging door tot er ruzie ontstond. Echt een verschrikkelijke nare winkel. We hebben er uiteindelijk 1 kast gekocht. Waarvan 1 lade al snel niet meer bewogen kon worden. Vandaag werd ik door ze gebeld met de vraag of de meubels bevallen. Heb ik aangegeven dat de lade direct al niet goed was. Vervolgens praat mevrouw er gewoon overheen met een reclame-actie praatje. U hebt niks nodig? Oke, fijne dag. Ook nog eens een zeer slechte service dus!

24 november 2020

Is dit jouw bedrijf?