Matrixemobility Reviews 6

TrustScore 3 uit 5

WAARSCHUWING WAARACHUWING WAARSCHUWING

WAARSCHUWING WAARACHUWING WAARSCHUWING
OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS
FIETS GEKOCHT BIJ DEZE GASTEN EN IN 1E INSTANTIE VRIENDELIJK AAN DE TELEFOON EN VEEL MOOIE BELOFTES
HELE GOEDE FIETSEN, GARANTIE VAN 2 JAAR EN ALS HET PRODUCT NIET NAAR TEVREDENHEID IS KAN DE FIETS ZONDER PROBLEMEN GERETOURNEERD WORDEN....
DUS NAAR UTRECHT GEREDEN, 2 UUR IN DE AUTO EN MET HOGE VERWACHTING NAAR BINNEN GEGAAN.
MAN DIE IK GESPROKEN HAD WAS NIET AANWEZIG WEL EEN VROUW.
ADVIES GEKREGEN EN EVEN EEN PROEFRONDJE GEDAAN.
ZADEL ZAT NIET GOED DUS DIE HEEFT DIE VROUW ERAF GEHAALD.
IK MOEST ER EEN BEPAALD SLOT BIJ KOPEN A €90 .
DAT VOND IK NOGAL WAT EN NA ONDERHANDELEN SLOT VOOR 60 EURO.
APP ERBIJ EN DIE MOEST IK DOWNLOADEN WAT ACHTERAF TOTAAL NIET LUKTE..
DAARNAAST MOEST IK ER WEL REKENING MEE HOUDEN DAT DE GARANTIE MAAR 1 JAAR IS IN DE WINKEL
ONLINE KOPEN WEL 2 JAAR MAAR RISICO DAT DE FIETS NIET GOED ZIT DUS KUN JE BETER IN DE WINKEL KOPEN.
VOLGENDE DAG 1 KILOMETER GEFIETST EN SNEL VD FIETS AFGESTAPT.
ERG VEEL PIJN IN MIJN SCHOUDER EN HET WAS DUIDELIJK DAT DEZE FIETS ABDOLUUT ONGESCHIKT IS VOOR MIJ DUS HELAAS RETOURNEREN.
GEBELD MET DE ZAAK EN EEN MANLIJKE WERKNEMER AAN DE TELEFOON.
ALLES UITGELEGD EN DE WERKNEMER BEGON TE FLIPPEN.
DAT KAN NIET ZOMAAR , U HEEFT HEM GEKOCHT KLAAR DUS.
JA WEL LEES UW EIGEN VOORWAARDEN MAAR!
RECHT OP RETOURNEREN!
NA AANDRINGEN KON IK DE FIETS INLEVEREN MAAR...EN NU KOMT HET: ER GAAT WEL EEN BEDRAG AF VD AANKOOPPRIJS.
IK GING HIER NIET MEE AKKOORD EN TOEN ZEI DE WERKNEMER NOU MAAK DE BANDEN SCHOON EN DAN KIJK IK NOG EVEN.
DAAR AANGEKOMEN BEKEEK HIJ DE FIETS EN BESCHULDIGDE MIJ VAN HET PLAKKEN VAN STICKERS OP DE FIETS EN BESCHADIGINGEN.
IK ZEI NEE DAT HEB IK NIET GEDAAN.
UW COLLEGA , DE VROUW HIER HEEFT HET ZADEL ERAF GEHAALD.
IK ZEI TEGEN HAAR VERTEL EVEN HOE HET ZIT.
NEE U PRAAT MET MIJ EN ZIJ HOUDT HAAR MOND NU.
IK HERHAALDE WAT ER HIER GEBEURD WAS MAAR NEE NIET VOOR REDE VATBAAR.
ER ZIT EEN DEUKJE IN EN IK BEN SCHADE EXPERT.
DIT IS 2 UUR ARBEID PLUS MATERIEEL AAN KOSTEN.
SCHUREN, OPVULLEN EN VERVEN.
€120 GAAT ER DUS VANAF.
DE WERKNEMER WAS NIET VOOR REDE VATBAAR , €120 ERAF HOE DAN OOK.
IK WILDE NIKS MEER NET DEZE OPLICHTERS TE MAKEN HEBBEN DUS BEN AKKOORD GEGAAN MET €120 VERLIES.
SLOT INGELEVERD.
DIT SLOT KOST BIJ DE OPLICHTERS €60TOT€90.
OP INTERNET €31.
IK WIL GRAAG IEDEREEN WAARSCHUWRN VOOR DIT OPLICHTERS DUO EN HOOP DAT ER EEN ONDERZOEK KOMT NA DEZE GANG VAN ZAKEN..
ER ZIJN VEEL BETERE ZAKEN DAN DEZE DIE JE NIET BESODEMIETEREN.
DENK NA EN MOCHT JE DAAR LOPEN IN DE WINKEL: GA ER METEEN UIT EN RED JE EIGEN HUID!!

KOOP NIET EENS EEN FIETSBEL !!!

Ik ben een EX KLANT die de Klantenservice 1 uur van mocht genieten. Beter een verlies van 120€ als de Klantenservice 1 of 2 jaar moet door komen.

17 april 2026

Alles ging mis!!!

Alles ging mis!!!! Ik heb 200 km gereden naar Utrecht voor een elektrische fiets,op de site stonden modellen en ik had gister een fiets gekocht. De dame die mij de fiets verkocht was vriendelijk en behulpzaam. Zij deed de zadelpen paar keer eruit goede hoogte te bepalen. Mocht een rondje rijden en de fiets LEEK o.k. dus betaald en fiets plus slot wat ik kopen moest naar huis. Er zaten 2 beveiligings labels bij zodat je die kunt personaliseren tegen diefstal. De app werkte niet,niks in Nederlands totaal niet relevant dus. Ik belde de eigenaar op hoe het werkt, werd afgesnauwd dat ik het helemaal niet nodig hebt!!!!! Is voor pc neerd zei hij. Ik was verbaasd om zo behandeld te worden. Toen heb ik 1 kilometer gereden om even echt klein rondje te doen. Kwam met rugpijn en schouderpijn terug naar huis. De fiets paste dus niet bij mij helaas,dat kon in het kleine fietsrondje niet bij de zaak niet echt eruit komen. Heb dus gebeld naar de zaak en de eigenaar was zeer agressief en boosaardig. In de voorwaarden staat dat binnen 14 dagen de fiets terug kan gebracht worden. De man zei direct dat hij het bedrag NIET helemaal terug geeft. Hoezo????? De eigenaar kan zijn eigen regels maken omdat de fiets fysiek gekocht is. Wat een vreselijke man. Ik ben weer 250 kilometer gereden dus 50 euro brandstof maar de fiets moest terug naar Utrecht. Daar aangekomen was de man zeer onbeschoft en zei dat ik de fiets had beschadigd en of de fiets gevallen was etc. Natuurlijk is de fiets niet gevallen of beschadigd. Lakschade zei de man,twee uur reparatie en hij nam120 euro aan schade in. Ik kon zeggen wat ik wilde en sprak ook met de verkoopster maar die mocht niet met mij praten,hij zei ::: je praat met mij ik ben de eigenaar niet met de dame die jouw gister de fiets verkocht heeft. Wat een aso om zo over en met personeel te praten. Ik raad mensen aan Nooit bij deze winkel iets te kopen.

14 april 2026

OPLICHTERS!

OPLICHTERS, GEEN ZAKEN MEE DOEN! Meer dan 2 maanden geleden een fiets besteld en betaald. Ik heb alleen een bevestiging ontvangen, daarna nooit meer iets van hen gehoord. Elke keer dat ik bel wordt er niet opgenomen. Bel ik met een ander nummer, dan zijn ze er als de kippen bij. Steeds wordt er gezegd dat de fiets over een week geleverd wordt, en inmiddels zijn we 9 weken verder. OPLICHTERS!

14 april 2026

Helemaal top !

Hier een elektrische vouwfiets gekocht , en was binnen 24 uur bezorgd dus helemaal top , had 1 nalevering alhoewel die een beetje onduidelijk was via de website , heb ik even gebeld en prima geholpen , nalevering is ook gewoon keurig binnen !!

10 april 2026

Fijn behandeld en goed product

Een jaar geleden in de winkel de Ado Air 20 pro gekocht. Vriendelijk personeel, alhoewel de jongeman die de fiets in elkaar zette nog duidelijk in de leerfase zat omdat niet alle schroefjes goed vast zaten. Kwestie van in 3 minuten tijd alles zelf nog even nalopen.

Omdat de fiets erg goed bevalt hebben we een tweede gekocht voor mijn vrouw. Dit via de webshop gedaan. Twee dagen later werd ie keurig in elkaar gezet afgeleverd (met alles goed vast gedraaid deze keer).

Al met al ben ik een zeer tevreden klant!

5 maart 2026
Toon reviews in alle talen. (6 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken