1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Fitness- en voedingsservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Uw dagelijkse dosis Voedingssupplementen zoals Visolie Capsules, Omega-3 of Multivitamine? Leef MaxiVit: een abonnement voor het behoud van uw gezondheid!

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Uitstekende multivitaminen en omega-3 pillen

Inmiddels ben ik al ruim 2 jaar klant bij MaxiVit en tot nu toe bevalt het mij prima. Ik heb mij onlangs eens verdiept in de kwaliteit van de MaxiVit pillen en zoals ik eigenlijk al verwachte zijn deze van topkwaliteit. De hoeveelheden van elke vitamine en andere werkende stoffen zijn stuk voor stuk optimaal. Ik was echt onder de indruk.

Verder vindt ik het super dat ik elk kwartaal, precies op tijd, keurig de pillen krijg toegezonden zonder dat ik hier bij na hoef te denken. Niets dan lof over dit bedrijf. Prima Service

7 juli 2010

Prima bedrijf, aardige mensen en een uitstekende service.

Een paar weken geleden werd ik gebeld door een aardige mevrouw van Maxivit met de vraag of ik een proefpakket en eventueel een abonnement wilde op hun voedingssupplementen met multivitaminen en Omega-3.

Er werd mij eerst een proefpakket aangeboden voor slechts € 3,90 voor de eerste maand. Zonder dat ik ook maar iets hoef te doen kreeg ik keurig aan het einde van de maand de volgende zending. Dit alles geheel volgens de afspraak die ik gemaakt had en wat in een brief was bevestigd.

Als ik sommige van onderstaande reacties lees kan ik me dan ook niet aan de indruk onttrekken dat het hier een communicatie foutje betreft. Alle maar dan ook echt alles staat keurig in de brief die ik kreeg. Dit is echt een prima bedrijf dat bij mij in ieder geval netjes al haar afspraken nakomt.

JA, het is een abonnement maar dat wil ik juist ook. Ik wil er niet steeds aan hoeven denken om vitaminen te kopen. Nu krijg ik ze thuis gestuurt. PERFECT.

25 mei 2010

Een Keurig bedrijf, ik ben zeer tevreden

Ik ben verbaast over enkel reacties die ik hier lees, ik ben namelijk zeer spreken over Maxivit. Niet alleen over de Vitaminepillen maar ook over de werkwijze en informatie verstrekking. Ikzelf ben nu al meer dan een jaar klant en heb nog nooit iets negatiefs kunnen ontdekken.

De Vitaminepillen worden keurig steeds op tijd toegezonden. En Ja, het kost geld maar dat is mij keurig vooraf verteld en kon ik ook nog eens nalezen in de begeleidende brief.

Niets dan lof. Ik geef daarom de maximale beoordeling.

19 mei 2010

MaxiVit ?!

Ik werd onlangs onverwachts 's avonds gebeld door een allervriendelijkste dame die mij vertelde dat ik uit was gekozen om een proefpakketje te ontvangen. Ze vertelde mij dat ik het product een maand lang kon uitproberen voor de prijs van 3,90. Aangezien mijn lichaam wel wat vitamines kan gebruiken i.v.m. een ziekte, gaf ik volmondig toestemming. Na het uitwisselen van gegevens wachtte ik met spanning af en inderdaad, een paar dagen later vielen de spullen op de deurmat.

Ik gebruik het product inmiddels 6 dagen en ben niet ontevreden. Toch heb ik wat vraagtekens...... Zo is mij telefonisch verteld dat er een opzegtermijn is van 3 weken, na ontvangst van het proefpakketje. De begeleidende brief is gedateerd op 26 oktober. Hierin staat dat mocht ik het niet op tijd opzeggen ik vast zit aan een jaarcontract. Er staat ook in vermeld, dat dit mij nog geen tien euro per maand gaat kosten.

Ik heb gisteravond ingelogd op de site en kwam tot de ontdekking dat de 2 producten die mij zijn toegezonden tesaam 29,70 kosten voor 84 dagen. Omgerekend kom ik uit op 10,60 voor een maand gebruik. Ik neem aan dat er nog bezorgkosten worden doorberekend, dus al met al vind ik die tekst ietwat misleidend.

Ook staat in de brief vermeld; wenst u zich niet te abonneren dan kunt u opzeggen door voor 12-11 in te loggen. Hier staat dus niet dat je voor die datum moet hebben opgezegd, maar moet hebben ingelogd. Er staat echter nergens aangegeven wanneer de opzegtermijn verstrijkt.

Ik hou niet van deze manieren en heb daarom het product opgezegd, zonder dat ik het eerst rustig een maand heb kunnen beoordelen. Hiermee word in mijn optiek het beoogde doel van deze actie ‘voor ons als klant’ voorbij geschoten…..

Groet van Laura

2 november 2009

goed verzorgd en ik heb het nodig

ik had mij aangemeld voor een proefpakket, en ben verrast wat ik had gekregen. ook kon ik voor mijn zoontje Leo de Leeuw kinder multi vitaminen erbij nemen. Echt zo leuk! en goed voor hem. ik ben echt tevreden. raar als mensen dit opzeggen, volgens mij wil je dan gewoon alles gratis.

groet Diana

18 september 2009

maxivit oplichters

ik heb via de site dit abbonement opgezegd en nu zeggen ze bij maxivit dat dit niet is doorgekomen.

24 juni 2009

Geweldig!

Sinds ik maxivit gebruik voel ik me stukken beter en gezonder. 30 euro per kwartaal is maar een kleine prijs voor mijn gezondheid!

6 mei 2009

Bittere pil(len)

Ook ik hapte toe toen Maxivit mij aanbood om een proefpakketje toe te zenden. In de begeleidende brief stond dat ik vóór 21 april zou kunnen opzeggen als ik geen verdere toezending wenste. Tot mijn verbazing schreef Maxivit echter al op 15 april een bedrag van € 41,55 van mijn rekening af voor het komende kwartaal. Een telefoontje én een berichtje via de site naar Maxivit hebben tot nu toe nog niet geleid tot terugstorting van het bedrag. Mijn vertrouwen in Maxivit is weg!

27 april 2009
Reviews in alle talen tonen. (10 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken