1. Medische apparatuur fabrikant
  2. Ziekenhuisbenodigdheden
  3. Medische apparatuur leverancier
  4. Fabrikant van medische technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Seite, die über den Struktureditor beliebig erweitert werden kann.

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Wat een geldklopperij

Wat een geldklopperij! Ik heb de Medela solo met maar één opvangbakje aangeschaft. Het apparaat kost €120,-. Nu is het opvangbakje aan vervanging toe en kom ik tot mijn grote verbazing erachter dat de bakjes per twee worden verkocht voor een bedrag van €80,-!!! Ik heb er maar één nodig en geen twee! De freestylebakjes kosten maar €15 euro. Dit geeft mij toch een erg onbehaaglijk gevoel! Ik kies vanwege de prijs voor de Solo maar had achteraf beter gewoon voor de duurdere varianten kunnen kiezen aangezien ik zo ook veel meer kwijt ben dan ik in eerste instantie dacht. Het draait ook bij dit bedrijf om geld en niet om de menselijke maat, zo ook uit de andere recensies te lezen!

1 november 2025

Medela Magic Inbra

Ik heb de Medela magic inbra sinds 2 weken. Ik had een kleiner borstschild nodig, deze is nog niet leverbaar bleek, na contact met de klantenservice een tijdelijke oplossing gekregen en zodra ze weer voorradig zijn krijg ik ze opgestuurd. Daarnaast ging vandaag een stuk van de motor kapot. Na contact direct een vervanging opgestuurd.

Al met al zeker dus wat hobbels op de weg, maar een uitmuntende klantenservice die je snel en prettig helpen. En ondanks de hobbels is het een mega fijn product die kolven veel comfortabeler en makkelijker maakt. Ik zou ondanks dit alles ze zo weer kopen icm de geweldige klantenservice.

28 augustus 2025

Koelelement vervangen

Koelelement was lek bij bezorging. Na contact te hebben gehad zou ik een nieuw Koelelement toegestuurd krijgen. Ik kreeg een heel nieuw tasje met Koelelement en 4 nieuwe flesjes. Nog een luxer tasje ook! Heel fijn als ik straks weer aan het werk moet en de flesjes koel moet bewaren!!

29 augustus 2024

Begin hier niet aan..

Ik ben inmiddels bij kolf vervanging nr 3 aangekomen (dankzij de service van bol.com), maar ook dit apparaat is nu kapot. De freestyle handsfree is in theorie een prachtige oplossing voor borstvoeding. In de praktijk is het product echter een ramp, de motor doet het hier hooguit twee maanden en daarna gaan ze stuk voor stuk kapot, vallen ze uit, totale blackout. En dat voor meer dan 300 euro. Dat is niet marktwaardig. Als je geen stress wilt bij het kolven, begin hier dan niet aan.

11 augustus 2023

Nog geen halfjaar oud, nu al kapot en geen garantie!

Nog geen half jaar de Medela Borstkolf Elektrisch Freestyle Hands-Free in bezit en in gebruik.
Nu al de motor kapot, er zat opeens melk in de slangen en omdat deze melk in de motor kwam ging deze kapot. Bellen naar Medela, krijg je als reactie: geen garantie!
Mijn vriendin staat op knappen maar moet nu wel eerst 30km heen en 30km terug rijden omdat ze bij de winkel waar deze gekocht is moet zijn.
Medela, jullie moeten je schamen dat jullie zo met klanten omgaan!

Hoe is dit mogelijk? betaal je dik 300 euro voor.

Mensen, wees verstandig, koop een betere kwaliteit kolf. Wij zijn niet de enigen met dit probleem zoals u kunt lezen. Bespaar u de kopzorgen!

17 mei 2023

IK RAAD DIT PRODUCT NIET AAN!!

IK RAAD DIT PRODUCT NIET AAN!!! Mijn baby is nog geen 3 maanden oud en vandaag is mijn tweede nieuwe kolf kapot gegaan! Wat een bar slecht product. Ik geef fulltime borstvoeding, dus dit is voor mij echt dramatisch. Ze zijn niet bereikbaar en vorige keer kwam er ook geen snelle oplossing - ik mocht hem opsturen en zou binnen 2 weken reactie krijgen. Borstontsteking op vakantie opgelopen.

13 augustus 2022

Kwaliteit valt echt tegen, slechte service

MEdela pakt altijd uit met hun zogenaamd geweldige producten en belangrijke positie in de markt wat betreft Borstkolven. Ik heb reeds drie medela freestyle flex Borstkolven die niet naar behoren werken. De eerste tijd gaat het goed maar als je lang en vaak wil afkolven gaan ze allemaal mankeren.

Zo verliezen ze hun zuigkracht, hebben ze geen vast schema die ze aflopen en vallen ze gewoon uit.

Ik heb al verschillende keren contact opgenomen met medela maar ik word gewoon afgewimpeld.

Ook de connectoren en de borstschilden zijn echt niet geschikt voor langdurig gebruik.

Ben je op zoek naar een betrouwbare kolf die geschikt is voor lang en intensief gebruik? Kijk aub verder dan medela. Het zal je veel geld, frustratie en borstontstekingen besparen!

30 mei 2021
Reviews in alle talen tonen. (91 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken