Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte tid uden nogen særlig forventning. 1 times ansigtsbehandling. Efterfølgende må jeg sige, at alt var perfekt. Venlig - imødekommende og absolut behagelig betjening; til en helt overkommeli... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har oplevet enestående kundeservice hos Medex. Beklageligvis modtog jeg et enkelt forkert produkt ud af 5 bestilte, og jeg blev mødt med intet andet end god service og velvillighed til at løse det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækre hudplejeprodukter som virker. Jeg har brugt Medex-produkter i over 30 år :o). Ved køb: hurtig forsendelse og forsvarlig indpakning. Mvh Doris Østergaard, Nibe

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har brugt Medex de sidste 21 år og det er så dejligt at man har mulighed at handle med jer online i disse Corona tider, men håber selvfølgelig at i snart kan åbne op igen jeres klinik.

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetische producten leverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

MEDEX Bio Science Cosmetics er producent af hud- og kropspleje produkter, herunder også solprodukter, kort sagt produkter til alle hudtyper, alle hudproblemer og alle formål. MEDEX produkter er naturprodukter af meget høj kvalitet og kan anvendes af alle uanset alder og køn.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Antwoord van Medex Scandinavia

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi lægger stor vægt på at levere en høj standard af kundeservice og sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Det er vores mål at være effektive og imødekommende for at opfylde dine behov. Vi sætter stor pris på din støtte og tillid. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. Endnu engang tak for din feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste og fineste behandling er helt…

Bedste og fineste behandling er helt nede i gear og så sødt personale - elsker at kommer her

30 januari 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Medex Scandinavia

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er begejstrede for at høre, at du synes, vores behandlinger er de bedste og fineste, og at vores personale er sødt. Det er vores mål at give en førsteklasses behandling, hvor vores kunder kan slappe helt af og nyde øjeblikket. Vi er glade for at have kunne levere den oplevelse til dig, og vi elsker at have dig som vores kunde. Din støtte og feedback betyder meget for os. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. Endnu engang tak for din fantastiske feedback!

hurtig levering

10 januari 2023

Antwoord van Medex Scandinavia

Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på, at du værdsætter vores hurtige levering. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at dine produkter når frem til dig så hurtigt som muligt. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi er glade for at kunne levere en effektiv og pålidelig leveringsservice. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. Endnu engang tak for din feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælpsomhed og forståelse for emballagespild

Fik meget kompetent og venlig hjælp, da jeg kontaktede firmaet angående en uklarhed ifbm
selve bestillingen.
Dejligt, at leverancen blev leveret i pakning svarende til bestillingens omfang, altså intet unødvendigt emballage forbrug.

16 januari 2023

Antwoord van Medex Scandinavia

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik kompetent og venlig hjælp, da du kontaktede vores firma angående en uklarhed vedrørende din bestilling. Vi bestræber os altid på at yde en fremragende kundeservice og sikre, at vores kunder føler sig velinformerede og godt taget sig af.

Desuden er vi glade for, at leverancen blev leveret i en pakning, der svarer til bestillingens omfang. Vi vægter bæredygtighed og reducering af unødvendigt emballageforbrug højt. Det er vores ansvar at tage vare på miljøet, samtidig med at vi sikrer, at dine produkter når sikkert frem til dig.

Vi sætter stor pris på din støtte og tillid. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. Endnu engang tak for din fantastiske feedback!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg købte via net

Jeg købte via net, da der var 20 % på produkter. Men der var ikke mulighed for afhentning senere i butikken, men blev nødt til at få sendt til Brugsen i Støvring, og kunne dermed ikke spare for porto.

15 december 2022

Fast delivery and good service

Fast delivery and good service
The delivery point was even changed as Susanne noticed that my address is closer to another delivery point so the package was easier to collect😊. Pleasant surprised.

23 mei 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin handel men jeg kunne desværre ikke…

Fin handel men jeg kunne desværre ikke dokumentere min private forhandler under bestillingen som beskrevet i reklametilbudet. Perfekt Skin er min faste kontakt til Medex produkterne. Varerne sendt over 2 omgange men ingen problemer efter en lille mail besked.
Super gode produkter 👍

27 april 2022

Lees meer over geverifieerde reviews.