Medicijnen Snelbestellen

3. Lokale medische diensten
  4. Medicijnexporteur
  5. Farmaceutische producten groothandel
  6. Apotheek

Wij zijn een online apotheek, heeft u vandaag besteld doen wij ons uiterste best om het dezelfde dag te verzenden met PostNL en binnen 1-3 werkdagen bij u op de mat ligt. Heeft u vragen stel ze gerust. Wij werken alleen met BTC. Bestellen zonder recept nu mogelijk. Wij zorgen voor de beste kwaliteit medicijnen zowel Nederlands fabrikaat en buitenlandse. Een goede kwaliteit/prijsverhouding vinden wij zeer belangrijk. U kunt bij ons terecht voor rustgevende medicatie denkend aan valium Diazepam, Lorazepam, Oxazepam, Temazepam. En slaapmedicatie denkend aan Zolpidem, Zopiclon, Dormicum, Temazepam.. en we hebben nog een klein assortiment erectie medicatie en nog anti psychotisch en anti depressiva denkend aan de venlafaxine , seroquel quitiapine. Mocht er iets zijn wat wij niet hebben vraag gerust misschien kunnen we het wel voor u bestellen.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Twijfel aan de echtheid

Via de nieuwe site een pakje oxazepam besteld. Ik kreeg een zakje met losse pilletjes. Ze hebben zo'n gleufje in het midden om ze door te kunnen breken. Maar dat ziet er bij elke pil een beetje anders uit, dieper, minder diep, breder etc. Ik durf het niet te gebruiken, geen idee wat erin zit. Maar de originele oxazepam die ik eerder had zag er niet zo uit...

12 januari 2024

Iemand ervaring nieuwe website aub?

Hallo!

Vorige week donderdag maakte ik voor het eerst een bestelling op hun nieuwe website. Ze lieten me na betaling meteen weten dat de bestelling binnen was en ze gingen proberen het diezelfde dag nog op de post te doen. Ik verstuur altijd met DPD naar Nederland omdat ik in België woon. Van zodra het pakket aangemeld is bij DPD (Het moet er zelfs nog niet fysiek zijn) krijg ik al een melding via mail. We zijn ondertussen dinsdag en heb niets meer gehoord, ook na meerder mailverkeer. Ik kreeg deze morgen van net hetzelfde emailadres een mail ok te verwittigen dat ze een nieuwe website hebben maar geen antwoord op mijn vraag. Ik ben bijna €500 kwijt. Ik hoop dat dit goed komt. Nog iemand al een bestelling gedaan op hun nieuwe site?
Je kan me mailen op pistachke @ gmail com!
Dank u!

8 januari 2024

Altijd goede ervaringen

Ja, hun website is uit de lucht, en ik begrijp dat er een nieuwe is? Hopelijk sturen ze die per mail nog door aan hun vaste klanten. Ik had op het moment dat hun site offline ging al een bestelling gedaan en deze heb ik gewoon nog netjes ontvangen. Ik heb sowieso ALTIJD netjes mijn bestelling ontvangen, en toen er 1 keer te weinig was geleverd hebben ze me dat gewoon nagestuurd. Ik krijg bijna altijd snel een antwoord op mijn mail. Ik snap dus niet waar al die negatieve recensies vandaan komen. Concurrenten misschien?

2 januari 2024

Ik heb bij apotheekatlas online nogal…

Ik heb bij apotheekatlas online nogal wat besteld en was er blij mee, inmiddels nog al wat besteld betaald en niets gekregen, contact niet te doen. Je krijgt doorlopend op hun pagina soort klachten punt, werkt nooit. Simpel gezegd ik wil mijn bestellingen terug of mijn geld. Mailen is naar vlgs mij dezelfde persoon. Advies niets daar bestellen, en ze hebben meer sites dus let op. Ik heb hun namen en email adres staat op hun online site. Dat groene telefoontje moet je bellen en beland je op hun email, krijg je dezelfde persoon. Ik ben van mening dat wat je betaald en alles doet wat ze willen, ik mijn orders niet krijg. Post.nl is snel, gratis track en trace werkt ook voor geen meter. Nogmaals kijk goed wat je doet, want zo goedkoop is het niet. En ik ben niet van opgeven, dus ik zoek alles af om mijn orders te krijgen. Ik zet er geen namen bij maar ik heb weinig te verliezen dus ik zet eerdaags soort bewijs hier op. Het is een tijdje erg goed gegaan en nog steeds wil ik hoe het toen ging. Word vervolgd. Groetjes. Aan alle klanten wil ik aangeven dat ik afspraken namen en screenshots hierover wil delen. Inmiddels vind ik dat ik daar recht op heb en er klaar mee ben. Ik betaal en krijg niets, kan niemand bereiken, heb ik eindelijk contact. Word vast een andere site maar dezelfde personen. Want wat er hier gebeurd mag niet, en doodleuk zich bedreigd dit als bedreiging zien. Simpel gezegd wil ik waar ik voor betaal, en dat doen ze niet. Ik word uit hun klanten lijst gezet, super maar eerst mijn orders leveren. En geloof niet de reviews! Groetjes

5 januari 2024

Eind 2023 deze site maar eens…

Eind 2023 deze site maar eens geprobeerd en als de service altijd zo goed is hebben ze een nieuwe vaste klant te pakken. Ondanks kerstchaos bij PostNL was het er binnen een paar dagen en op tamelijk geniale wijze verpakt ook nog. Gister weer twee bestellingen gedaan - als ze dezelfde service leveren als vorige keer blijf ik ze voor altijd trouw :)

29 december 2023

Betrouwbaar en snel

Er zijn veel websites met soortgelijke namen, maar van deze kan ik iig zeggen dat 'ie betrouwbaar is (en er zijn er genoeg die dat niet zijn).
Bestelling geplaatst, volgende dag een track&trace ontvangen en dag later bezorgd. Top!

30 december 2023

Gebeurt zoals het wordt gezegd

Gebeurt zoals het wordt gezegd, kleine bestelling gedaan als aftasting. Maar kan niet zeggen dat het tegenvalt. Nog ruim voor de verstreken houdbaarheidsdatum en, werking is naar mijn mening zoals het hoort.

Sommige mensen moeten ook beseffen dat Postnl er nogal eens een zooitje van maakt geloof ik.. mijn bestelling was in iedergeval gewoon dezelfde dag nog gescand bij postnl zoals te zien op de track and trace. Daarna duurde het enkele dagen, maar daar kan de desbetreffende partij natuurlijk vrij weinig aan doen.

Eerlijke partij, mensen met de negatieve reacties zijn voor zover mijn evaring gewoon verziekers voor de rest!

19 december 2023

FANTASTISCH

Wauw ondanks de fesstdagen pakketje binnen twee dagen binnen. Superleuk verpakt als echte cadeautjes. Zo wil ik elke dag wel post. Ga zo door. Jullie zijn een eerlijke site en krijg precies wat ik bestel. Vaste klant aan mij

16 december 2023

2e keer besteld en top geleverd

2e keer nu besteld en wederom de originele medicatie in de originele verpakking netjes thuis afgeleverd. Ik ben heel blij met deze site en het wordt ook leuk als een cadeautje ingepakt :), ik ben vaste klant vanaf nu. Die mevrouw die zichzelf Grietje noemt is overigens nep want zij plaatst op alle soortgelijke sites dezelfde nep negatieve reviews.

14 december 2023

Gewoon top!

Wat grietje hier beweert is pertinent niet waar! M'n vorige recensie en deze zijn wel degelijk echt! Het is een betrouwbare, eerlijke leverancier. Beantwoordt vragen waar nodig en maakt beloftes waar. En zelfs toen het een keer niet lukte met bitcoins, ben ik op een zeer nette manier tegemoet gekomen!

13 december 2023

Eerlijke goede service

In het weekend besteld vanuit België, en donderdag zat dit al in de brievenbus. De kwaliteit is top, dus ik ben zeer tevreden over hun service! Doe zo verder! Tot de volgende keer! Bedankt!

30 november 2023

Betrouwbare service en goede producten

Eerste bestelling werd meteen verzonden, maar een week vertraging door PostNL. Tweede bestelling ook meteen verzonden en kwam de dag later al binnen samen met de eerste bestelling. Toppers en zeer goede kwaliteit en betrouwbaar! Tip voor klanten: plaats je bestelling op maandag of dinsdag, dit voorkomt 'weekeindvertraging' door PostNL.

22 november 2023

Geen respons meer en geen contact

In eerste instantie een hele goede service en levering. Daarna zocht ik iets wat niet op voorraad was en kreeg ik heel snel de volgende dag al een mail dat ze voor me zouden kijken. Nu al dagen lang krijg ik geen reactie meer op m'n mails. Na alleen maar lof laten ze je dagen lang in het ongewisse. Erg jammer dit en zeer teleurgesteld.

14 november 2023

6 dagen later nog niet verzonden, geen antwoord.

Donderdag ochtend een bestelling gedaan. Voor 15.00 besteld zelfde dag verzonden. Zes dagen later nog altijd niet ontvangen door Post NL.
Één keer heb ik antwoord gekregen dat hij verzonden is, de track en trace code zegt echter iets heel anders.
Ipv mee te denken aan een oplossing wordt er niet meer terug gemaild.
Het zal vast goed zijn wanneer het goed gaat.
Helaas hele slechte communicatie en zoals de track en trace code aan geeft niet verzonden.
Edit: ondertussen een zeer onvriendelijke mail gehad waarin ik geduld moet hebben en ik kan zien dat het verzonden is. Het zou aan Post NL liggen.
Echter heeft Post NL niks ontvangen tot op heden.

2 november 2023