KOOP/ BESTEL HIER NIET!!!! Lampenkap besteld, zou op naleveren zijn.. duurde zo’n 5 a 6 wkn. Na 7 wkn niks vernomen.. contact gezocht.. ze zouden contact opnemen en mij terugbellen, vervolgens i... Toon meer
Helaas is onze ervaring met Meermetsfeer ronduit slecht. Ja, we hebben iets besteld en ja dit is ontvangen, maar vanaf het moment dat we het retour wilden sturen was meermetsfeer ONBEREIKBAAR. Tient... Toon meer
Meer met Sfeer een online woonwinkel waar je lampenkappen, woondecoratie en sfeerverlichting kunt shoppen. Een shop boordevol wooninspiratie, trends en de de nieuwste collectie!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
KOOP/ BESTEL HIER NIET!!!
KOOP/ BESTEL HIER NIET!!!!
Lampenkap besteld, zou op naleveren zijn.. duurde zo’n 5 a 6 wkn. Na 7 wkn niks vernomen.. contact gezocht.. ze zouden contact opnemen en mij terugbellen, vervolgens is dit niet gebeurd!!
Daarna zijn ze ( na bijna dagelijks te bellen) 2 weken niet bereikbaar geweest en word er niet gereageerd op de mail.. ik ben blijven bellen totdat ik eindelijk contact had , inmiddels 10 wkn verder! Ze hadden ‘toevallig’ net die morgen vernomen dat de bestelling niet geleverd kan worden..
Geld terug geeist! Terug betaling gedaan volgens hun! Het zou 2a3 werk dagen duren voor het op de rekening staan .. inmiddels 4 werkdagen verder en niks geen geld terug ontvangen.
Ik ga aangifte doen! Wordt vervolgd!
Netjes afgehandeld
Verkeerde levering ontvangen
Na contact retourformulier gekregen en de nieuwe goede lampen werden opgestuurd.
Deze kleur beviel niet en na weer telefonisch contact mochten deze retour gestuurd worden
Betaling zou geretourneerd worden.
Zagen echter op de site een kleur die wel beviel.
Contact opgenomen en afgesproken dat de betaling verrekend zou worden met de nieuwe bestelling.
Allemaal prima afgehandeld.
Niet altijd direct telefonisch contact maar kreeg wel altijd een app met bericht waarom het niet kon op dat moment en dat ze later zelf contact zouden opnemen.
Lange levertijd
Lampenkap besteld op 21 april en geleverd op 10 juni, na 2 keer bellen.
Duurt te lang.
Goede Service
Super goede service, en ik ben heel erg blij met het product!! Grote aanrader!!
Zeer klantvriendelijk bedrijf
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Prima service. Nadat ons pakketje 2x verkeerd bezorgd was, namen deze medewerkers de moeite om het opnieuw te verzenden. Hartelijk dank voor alle moeite!
Goede service, mooie lampenkap
Ik had begin februari een lampenkap besteld die halverwege maart nog niet was verzonden. De beloofde vier tot zes weken levertermijn waren toen al verstreken, dus na eerst per mail te hebben geïnformeerd over de status toch maar besloten te bellen. Daar werd ik vriendelijk te woord gestaan met de belofte maandag teruggebeld te worden. Op maandag werd ik inderdaad teruggebeld met meer informatie en drie dagen later een prachtige lampenkap in ontvangst mogen nemen. Het duurde wat langer dan verwacht maar ik ben goed geholpen en ben reuze blij met de aankoop!
Slechte service en vooral slecht bereikbaar!
Online lampenkappen besteld en vooraf goed gekeken of dat ze retour konden mocht het tegenvallen. Op de website staat dat alles kosteloos geretourneerd kan worden en je geld binnen 14 dagen terug krijgt wanneer je iets retour stuurt binnen 14 dagen.
De levering duurde al erg lang, telefonisch niet bereikbaar en via de app reageren ze mondjesmaat. De kappen werden uiteindelijk wel keurig, persoonlijk afgeleverd, maar we vonden de kappen niet mooi en dus na drie dagen gebeld dat we ze retour wilden sturen. De eigenaar is de kappen op komen halen en was op dat moment niet erg vriendelijk meer. Inmiddels is dit ruim 3 weken geleden en hebben we ons geld nog niet terug. Terwijl op de website deze info staat:
Ruilen & Retouren
Bij Meermetsfeer.nl mag je je aankoop uiteraard altijd ruilen! Neem daarvoor binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op om je retournering aan te melden, hierna heeft u vervolgens nog 14 dagen de tijd om het artikel terug te zenden. Zodra wij het product onbeschadigd hebben terug ontvangen dan zorgen wij ervoor dat het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen wordt terug gestort.
Ik begrijp dat ze niet blij zijn wanneer je iets terug stuurt, maar hou je gewoon netjes aan wat je op je website hebt staan, wij als klanten doen dat ook.
De slechte bereikbaarheid en het reageren wanneer hun dat uitkomt is ook hoogst irritant
Wat ons betreft de laatste keer dat wij daar iets besteld hebben.
Super handig via whattsapp…
Super handig via whattsapp gecommuniceerd. Vriendelijk en behulpzaam. Bestelling keurig verpakt afgeleverd. Ga zeker hier nog eens iets bestellen.
Super!
Super mooie lampenkappen besteld. Ook fantastisch dat ze mij hebben gebeld om de kappen persoonlijk te komen bezorgen. Hier bestel ik zeker weer!
Slechte ervaring geeft totaal geen…
Slechte ervaring geeft totaal geen antwoord op je vragen, al weken bezig om 2 lampenkappen te krijgen, je wordt verzocht om vooruit te betalen, maar je wordt niet netjes behandeld.
Ik weer niet waar alle hoge waardering…
Ik weer niet waar alle hoge waardering vandaan komen, maar mijn ervaring is (meer dan) slecht. Na bestelling en betaling laten ze niets meer horen; geen bevestiging, geen reactie op Whatsapp en ze nemen de telefoon niet op. Ik denk dat men klanten niet echt serieus nemen. Ik denk dat ik m'n geld kwijt ben.
Uitstekende service.
Een bestelde lampenkap voldeed niet aan de kwaliteitseisen. Zonder problemen is er kostenloos een nieuwe opgestuurd.
Prachtige tassen en heel snelle…
Prachtige tassen en heel snelle levering. Ook heet goed verpakt. Bedankt
Super goeie service
Super goeie service waarbij het milieu ook nog wordt gerespecteerd.
Ben heel blij met mijn nieuwe lampen!
Ben heel blij met mijn nieuwe lampen!
Mooie webshop en goede service
Ik kom hier zeker nog een keer terug om iets te bestellen
Vette 10
Vette 10. Zeer tevreden met de snelle oplossing ivm verkeerd product. Goedgemaakt met alsnog zeer snelle levering!! Ben erg blij met de lamp!!

Antwoord van meermetsfeer.nl
Een dikke 10!
Een dikke 10!
Heel blij met mijn nieuwe lampenkap! Hij werd sneller dan verwacht geleverd en netjes tot aan de deur persoonlijk afgeleverd.
Twee zeer vriendelijke ondernemers!
Bedankt voor de goede service:)
Enorm blij met deze webshop en de…
Enorm blij met deze webshop en de prachtige lampen die we hier besteld hebben! De collectie is erg leuk en je wordt hier super vriendelijk geholpen. De lampen worden zelfs bezorgd aan huis als je ook maar enigszins in de buurt woont! Echt top, ik zou deze webshop aan iedereen aanraden en ik ga hier zeker vaker bestellen.

Antwoord van meermetsfeer.nl
Leuk contact en super leuke spulletjes
Leuk contact en super leuke spulletjes. Inderdaad iets langere levertijd maar wel uniek!
Een positieve wending na een slechte start
Ik wachtte al meer dan twee maanden op een lampenkap. Op mails geen reactie, telefoon werd inderdaad niet opgenomen. Tot ik na een pinnige derde mail alsnog in gesprek raakte. Oprechte spijt, het bedrijf groeide en de communicatieafdeling was juist ingestort, was het verhaal. Oprechte excuses erbij en men ging voortvarend voor me aan de slag. Ik vind het positief hoe dit is opgepakt en vind daarom dat dit bedrijf een tweede kans verdient.