Oplichters eerste klas
Oplichters eerste klas, 2 artikelen besteld maanden geleden. Kreeg het eerste artikel na 2 maanden en verschillende mails te sturen. Het laatste artikel kreeg ik pas 2 weken geleden (bestelling was 5 maand geleden).
Komt het laatste artikel aan blijkt de maat verkeerd te zijn en het artikel lijkt helemaal NIET op de foto van hun site.
Sindsdien mail ik dagelijks om mijn geld terug te krijgen maar dat gaat niet omdat het order gesloten is. Dus van refund is geen sprake. Ik krijg een coupon van 14 euro (artikel kost 36 euro) om deze te gebruiken op hun site.
Maw krijg mijn geld niet terug en zit hier nu iets lelijk en goedkoop wat op wish of Alibaba waarschijnlijk 50cent kost en je uw geld direct terugkrijgt als je zegt dat dit het verkeerde artikel is. En je mag dan het artikel nog houden ook.
Dus koop aub niks op deze site want het is een scam en raad iedereen aan om dit te melden bij Facebook en instagram en Google zodat ze geen werk meer hebben en failliet gaan want dit is het enige wat zo’n bedrijven moeten doen.
Ik koop en zoek alles liever tweedehands dan iets van 20 cent te kopen in China wat toch altijd brol is.