Menta Fönster Reviews

1.155
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra säljare och leveransen var som den skulle. Drar av en stjärna eftersom monteringsanvisningen är dålig. Den generella som skickades med i leveransen gällde andra produkter än de levererade och de s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grymt bra service. De ringde upp mig redan dagen efter att jag skickat in min beställning och kontrollerade att allting stämde. Jag skickade vid ett senare tillfälle ett mejl med lite frågor so... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superfina fönster. Råkade tappa ett fönster som bågen sprack på. Mailade och fick snabbt svar med orden, ”vi fixar en ny till dig”. Fick låna verktyg och en bra anvisning på utförandet av bytet (tog... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra bemötande och lätt att komma i kontakt med personalen, finns inget att klaga på, leveransen kom när den skulle osv. Jag är nöjd,har inte hunnit sätta i fönstren ännu, men det skall nog gå bra mvh/... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ramenleverancier
  2. ook in
  3. Deurenwinkel

Over Menta Fönster

Geschreven door het bedrijf

Måttbeställ fönster online - Vi erbjuder snabb leverans och hög service!
Vi på Menta Fönster erbjuder ett stort urval av alla de populäraste valen av fönster, fönsterdörrar, skjutdörrar och ytterdörrar. Vi levererar fönster med karmprofilerna producerade av PVC, Trä, Trä-Aluminum och Aluminium.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.155)

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gamla fönster ser ut som nya!

För 15 år sedan köpta jag Mentas fönster med plastkarmar. De ser ut som de var nya. Tvätt i gång per år vid behov har de fått!

27 mei 2024
Review zonder uitnodiging

Hej Mats,

Tack för dina fina rader och omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med dina fönster ännu. Din fina skötsel och underhåll förlänger livslängden. Finns det något vi kan göra så hjälper vi dig gärna. Stort tack för dina stjärnor Mats!

Varmt välkommen åter!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi är jättenöjda med Menta och kommer…

Vi är jättenöjda med Menta och kommer garanterat att handla där när gästhuset ska byggas till.

Hej Ulf,

Tack för en fin recension och stjärnor! Välkommen tillbaka när det är dags för gästhuset! Skulle vi kunna göra något ytterligare så tar vi tacksamt emot tips och råd.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Nöjd med alla varor.
Kan rekommendera.

Hej Lars,

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Superkul att höra att du är nöjd med oss!

Riktigt bra kvalité

Riktigt bra kvalité, smidig leverans!

Hej Erika,

Stort tack för den fina recensionen! Vi är så tacksamma för att du ville skriva ner dina tankar kring Menta Fönster - Tack!

Bra bemötande.fantastisk fin…

Bra bemötande.fantastisk fin försäljare. Bra fönster.

Hej Alex,

Härlig läsning! Vi tackar ödmjukast för dina fina ord. Stort tack för trevliga samtal och dina fem stjärnor!

Hej Johnny,

Stort tack för 5 fina stjärnor och en hedrande recension! Tack för att vi fick nöjet att hjälpa dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt gick kanon bra med Menta fönster…

Allt gick kanon bra med Menta fönster från offert till leverans 👍

Hej Nashwan,

Tack för din recension, vad glada vi blir att du uppskattat hela vår kedja i ditt köp utav fönster! Ett varmt tack för fem gnistrande stjärnor!

Bra support och kvaité

Bra respons och support. Leverans i rätt tid.

Hej Ola,

Härligt att resultatet blev så bra, och att vi fick nöjet att leverera! Stort tack för 5 fina stjärnor!

Bra service/ respons.

Bra service/ respons på frågor och på olika möjligheter ang. leverans. En flexibilitet vilket jag uppskattar.

Hej Jonas,

Tack för en fin recension som gläder oss! Menta Fönster tackar för att vi fick förtroendet att leverera fönster till dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trots all säljaren hade lämnat för…

Trots all säljaren hade lämnat ett alldeles för lågt pris stod Menta Fönster för det. Levererades 14/12 2023
Så det bli Bara +. Kan inte bli bättre!
Lars Ljungberg

14 januari 2024

Hej Lars,

Vi är bara människor och ibland blir det tokigt helt enkelt. Tack för de fina orden och dina 5 stjärnor! Härligt att det blev lika bra som förväntat!

mycket nöjd

bra leverans bra priser bra konstruktion

Hej Jan,

Stort tack för en fin recension med tillhörande stjärnor! Härligt att fönsterköpet var till belåtenhet - Tack!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra hjälp när man ringde fick hjälp med…

Bra hjälp när man ringde fick hjälp med mått och tipps med uppsättning. Väl bemött mycket trevliga samtal med er. Har inte fått in fönstren än snickaren ska komma snart blir säkert bra.

Hej Karl-Arne,

Det låter som att du trivts lika mycket som vi gjort när vi fick hjälpa. Hoppas snickaren får ihop garaget med ett toppenfint resultat! Många tack för att du tog dig tid att skriva din fina recension!

Bra personal

Bra personal, och mycket trevligt bemötande och mycket kunskap

Hej Mikael,

Vilken underbar recension! Vi blir så glada av att läsa detta, och såklart dina fem fina stjärnor - Stort tack!

Rätt o enkelt

Rätt o enkelt, bra kvalitet.

Hej Sirpa,

Glädjande att läsa om en så positiv Menta-upplevelse! Vi gläds alla över din fina recension - Stort tack!

Allt I sin ordning.

Allt I sin ordning.

Hej Roger,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Värdelöst plastmög

Hej Magnus,

Vad tråkigt att du inte är nöjd. Vi skulle väldigt gärna vilja få mer information om vad du inte är nöjd med, självklart vill vi försöka hjälpa dig om det är något som har gått snett. Kontakta gärna vår kundtjänst!
0346-932 10
info@mentafonster.se

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dålig kvalite på glaset

Flera defekter på glaset från produktion.
Menta fönster var trevliga men fabriken var helt omöjlig och tog inte på sig sina defekta produkter.
Till slut tröttna jag och fick leva med fula glas… förstår att de är billigare än andra

Hej Johan,

Tyvärr godkände vi inte din reklamation då vi inte kan veta säkert när skadan i glaset har skett eftersom det upptäcktes först när fönstret redan monterats.
Vi har många kvalitetskontroller i fabriken och på vårt lager men det är viktigt att man genomför mottagskontroll när man fått sin leverans och om något inte stämmer behöver man berätta det för oss innan montage.

Vi tycker såklart det är tråkigt att du inte är helt nöjd. Trots att reklamationen inte godkändes så har vi gjort vad vi kunnat och även givit dig kompensation på good-will.

Ha en fin dag!
Menta Fönster

Bra pris

Bra pris, bra service!

Hej Oscar,

Stort tack för en hedrande recension och stjärnor! Härligt att hela Menta-upplevelsen var till belåtenhet!

Dit is Trustpilot