Menta Fönster Reviews

1.155
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra säljare och leveransen var som den skulle. Drar av en stjärna eftersom monteringsanvisningen är dålig. Den generella som skickades med i leveransen gällde andra produkter än de levererade och de s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grymt bra service. De ringde upp mig redan dagen efter att jag skickat in min beställning och kontrollerade att allting stämde. Jag skickade vid ett senare tillfälle ett mejl med lite frågor so... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superfina fönster. Råkade tappa ett fönster som bågen sprack på. Mailade och fick snabbt svar med orden, ”vi fixar en ny till dig”. Fick låna verktyg och en bra anvisning på utförandet av bytet (tog... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra bemötande och lätt att komma i kontakt med personalen, finns inget att klaga på, leveransen kom när den skulle osv. Jag är nöjd,har inte hunnit sätta i fönstren ännu, men det skall nog gå bra mvh/... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ramenleverancier
  2. ook in
  3. Deurenwinkel

Over Menta Fönster

Geschreven door het bedrijf

Måttbeställ fönster online - Vi erbjuder snabb leverans och hög service!
Vi på Menta Fönster erbjuder ett stort urval av alla de populäraste valen av fönster, fönsterdörrar, skjutdörrar och ytterdörrar. Vi levererar fönster med karmprofilerna producerade av PVC, Trä, Trä-Aluminum och Aluminium.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.155)

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Toppenbra service

Toppenbra service, man ringde upp när jag beställde fel för att det skulle bli rätt så att granskning av lagd order görs kan jag skriva under på.

Hej Håkan,

Vi är så tacksamma över dina positiva rader! Härligt att allt verkar vara till belåtenhet. Stort tack för din hyllande 5:a och beröm!

Mycket bra service

Mycket bra service, snabb hantering om något blir fel. Mycket nöjd

Hej Per-Erik,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Jag hoppas fönster och spröjs lirar fint där för lång tid framöver nu. Du vet var vi finns om något trilskas. Många tack för fem fina stjärnor!

Fina fönster

Fina fönster. Otroligt bra kundbemötande.
Smidig leverans. Super nöjd!

Hej Jelica,

Vi är så glada över att få hjälpa till med fönster hos er igen. Tack för din fina positiva recension och 5 nya gnistrande stjärnor! Från oss alla här - Stort tack!

Mycket bra firma

Mycket bra firma. Bra kontakt och visar intresse för kunden och kommer med frågor och förslag

Hej Nicke,

Vilken härlig läsning - Tack! Kul att vårt "fönster-nörderi" var till belåtenhet. Stort tack för din hyllande 5:a!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leverans tidigare än utlovat.

Leverans tidigare än utlovat.
Bra hjälp med fönster vid leveransen.
Bra info i samband med köpet.
Lätt att montera.

Hej Sten,

Tack för att vi fick nöjet att leverera fönster och persienn till er, och härligt att ni blev nöjda! Kul att Mentabilen med våra glada chaufförer var till nytta och behjälplighet! Stort tack för en underbar recension och 5 starkt lysande stjärnor!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Planerade leverans genomfördes enligt…

Planerade leverans genomfördes enligt tidplan, levererade fönster stämde överens med beställningen, från början beställdes inbyggda persienner i fasta och öppningsbara fönster men Menta fönster ändrade detta till utanpå liggande persienner enl. telefonsamtal, Jag fick inte info om varför Menta fönster inte kunde leverera fönster med inbyggda persienner

Hej Rikard,

Gott att höra om den prima leveransen och rätt fönster! Tack för att du även tog dig tid att skriva ner dina tankar om våra persienner. Jag tror det har blivit ett missförstånd här; Vi har aldrig erbjudit persienner som sitter inuti en sluten och gasfylld energiglaskassett. Anledningen är enkel - Vi vill inte ha något mekaniskt där inne som kan orsaka läckage och då försämra bla. fönstrets isolerande egenskaper. Däremot erbjuder vi både persienner och TopDown-persienner från vår egna tillverkning, dessa monteras alltid utanför glaset.

Vi vill hela tiden bli bättre, och kan absolut förtydliga att det inte är mellanglaspersienner som vi tillhandahåller till våra egna produkter på hemsidan. Vi tar till oss av din recension, och ska försöka uppnå fem stjärnor nästa gång. Stort tack för ditt betyg!

Service vänliga

Service vänliga. Kunde ge information om det som passade mig

Hej Nils-Åke,

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Superkul läsning om att du är nöjd med oss och informationen innan ditt köp - Tack!

Hej Marko,

Tack för att du tog dig tid att förgylla vår dag här på Menta Fönster med dina 5 gnistrande stjärnor! Många tack!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick de produkter som jag beställde

Fick de produkter som jag beställde - saknade dock en produkt som jag tidigare hade beställt - fick inhandla denna från en konkurrent....

Hej Christer,

Tack för din recension med 5 stjärnor! Kul att höra att det mesta varit bra! Jag blir dock lite nyfiken på vilken produkt du saknade? Det vill vi ju åtgärda till nästa gång - Hör av dig så vi kan bättra oss till nästa gång!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gick snabbt och inga problem att sätta…

Gick snabbt och inga problem att sätta dit dörren

Hej Per,

Tack för din recension och fina rad! Härligt att allt fungerade som det skulle. Om det är något vi kan göra bättre till nästa gång så låt oss veta, vi vill kvala upp till en femma även för dig!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket nöjd med dessa PVC fönster, men

Mycket nöjd med dessa PVC fönster, men de kräver lite mera jobb då de är tunnare än motsvarande trä/alu fönster. En viktig sak, det borde framgå tydligare att standard PVC fönster inte har fräst spår för fönsterbleck i nederkanten, detta måste väljas vid beställning. Att sätta fönsterblecken i spåret under karmen har sina utmaningar, detta då standard fönsterbleck är bockade åt fel håll i förhållande till spåret i under karmen. Annars toppenbetyg för kundtjänsten 😊

Hej Gerry,

Tack för ärliga och bra tankar om Menta Fönster och våra produkter! Vi brinner för att få hjälpa o tipsa, och här har vi verkligen en smart grej att tipsa om även på hemsidan. Varmaste tack för konstruktiv kritik och 4 stjärnor!

Hej Conny,

Tack för 5 stjärnor, och härligt att höra att du är nöjd med vår service!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rätt leverans i rätt tid

Rätt leverans i rätt tid, bra emballage och bra kvalitet.

Hej Anders,

Tack för ditt fina omdöme! Hela Menta Fönster jublar över ännu en femma - Stort tack!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra fönster till bra pris

Bra fönster till bra pris. Bra hjälp vid köp och trevlig personal vid leverans.

Hej Mats,

En härlig recension att läsa - många tack för ditt fina betyg och stjärnor! Hela Menta Fönster från kundtjänst till leverans bugar djupt!

Antwoord van Menta Fönster

Ibland är vi lite ivriga med att fråga hur allt gått. Vi hoppas att allt varit OK hittills. Menta Fönster vill att det förblir OK, annars önskar vi att du kontaktar oss såklart! Lycka till med monteringen!

Mycket nöjd med allt tack

Mycket nöjd med allt tack

Hej Ann,

Tack för din din recension och fem finfina stjärnor! Hoppas Crazy-Mike löste montaget snyggt, och att det gula huset blev ännu finare med fönsterna. Tack igen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Inga problem att ändra leveranstider

Inga problem att ändra leveranstider. Fönstret ok

Hej Ulf,

Tack för din fina recension! Vi är nöjda när vi kan styra logistiken så det passar kunden allra bäst. Men vi vill bli bättre! Hör gärna av dig med tips på hur vi kvalar in på fem stjärnor nästa gång.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt fungerade perfekt,återkommer helt…

Allt fungerade perfekt,återkommer helt klart.
Mvh Björner

Hej Björner,

Så härligt att få läsa dina fina rader! När kunderna är nöjda så är såklart även vi det. Stort tack för din recension, och varmt välkomna åter när det är dags!

Bra service

bra kommunikation som leder till bra service

Hej Majid!

Vilket fint omdöme, vi hoppas att dörren fungerar fint hos dig! Många tack för din femma!

Dit is Trustpilot