Menta Fönster Reviews

1.155
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra säljare och leveransen var som den skulle. Drar av en stjärna eftersom monteringsanvisningen är dålig. Den generella som skickades med i leveransen gällde andra produkter än de levererade och de s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grymt bra service. De ringde upp mig redan dagen efter att jag skickat in min beställning och kontrollerade att allting stämde. Jag skickade vid ett senare tillfälle ett mejl med lite frågor so... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superfina fönster. Råkade tappa ett fönster som bågen sprack på. Mailade och fick snabbt svar med orden, ”vi fixar en ny till dig”. Fick låna verktyg och en bra anvisning på utförandet av bytet (tog... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra bemötande och lätt att komma i kontakt med personalen, finns inget att klaga på, leveransen kom när den skulle osv. Jag är nöjd,har inte hunnit sätta i fönstren ännu, men det skall nog gå bra mvh/... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ramenleverancier
  2. ook in
  3. Deurenwinkel

Over Menta Fönster

Geschreven door het bedrijf

Måttbeställ fönster online - Vi erbjuder snabb leverans och hög service!
Vi på Menta Fönster erbjuder ett stort urval av alla de populäraste valen av fönster, fönsterdörrar, skjutdörrar och ytterdörrar. Vi levererar fönster med karmprofilerna producerade av PVC, Trä, Trä-Aluminum och Aluminium.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.155)

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt var så enkelt och smidigt

Allt var så enkelt och smidigt, trevlig bemötande och kunnig personal,

Hej Ana,

Härlig läsning för oss på Menta! Vi bugar djupt för denna väldigt positiva rad. Stort tack för dina fem stjärnor!

Bra kvalite

Bra kvalite. Bästa service bra pris
Mycket nöjd
Tack Tack Tack

Hej Teghlat,

Tack för att vi fick nöjet att leverera fönster med tillhörande persienner hos er. Kul att allt blev bra där. Vi är jätteglada för din härliga recension och 5 glimrande stjärnor - Tack!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Riktigt bra fönster och bra pris

Fönstren jag beställde var exakt det jag beställde och de är rejäla fönster till bra pris...Med vänliga hälsningar Micke

Hej Micke,

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Superkul att höra att du är nöjd med oss!

Helt etter bestilling

Helt etter bestilling. Alt.

Hej Kjell,

Tack för dina stjärnor och betyg! Härligt att du är nöjd med oss!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I stort fungerade monteringen ok.

I stort fungerade monteringen ok. Den monteringsanvisning ni hänvisade till var inte identisk med levererade komponenter för fasta fönster. Sen kan man väl leverera med plastbrickor för karmskruvar. En monteringsanvisning kunde också ha lagts i leveransen.

Hej Hans,

Tack för att du tar dig tid att skriva ner dina tankar om förbättringar! Vi vill hela tiden bli bättre, och att få hjälp med detta från våra kunder är absolut bästa sättet. Vi tar till oss av din recension, och ska försöka uppnå fem stjärnor nästa gång. Stort tack för ditt betyg!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Goda råd vid val av fönstertyp

Goda råd vid val av fönstertyp, för utbyte av äldre fönster. Bra att kunna diskutera med sakkunnig personal, som vägleder rätt.
Leveranstid överensstämde till 100%, vilket är extra positivt för byggplaneringen.
Fönstren är snygga, kvalitativa och blev också ett lyft för vårt hus, samt lättskötta, ljuddämpande, 3-glas trä alu.
Vi är helnöjda.

15 november 2024

Hej Mats,

Vilken ljuv läsning! Dina positiva rader och beröm gör oss verkligen på gott humör! Vi är så tacksamma över att ha fått hjälpa er med fönster och persienner! Från hela Menta-gänget: Stort tack!

bra leverans

bra leverans trevligt bemötande prisvärt

18 april 2025

Hej Inger,

Stort tack för en hedrande recension och tillhörande stjärnor! Härligt att kontakten med Menta blev till belåtenhet!

Bra pris och snabb leverans

Bra pris och snabb leverans

Hej Anders,

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Superkul att höra att du är nöjd med oss - Tack för femman!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kvalitet på fönster och bra support

Bra kvalitet på fönster och alltid bra support om saker hänger upp sig!

Hej Johny,

Stort tack för din gnistrande 5:a, och tack för att du tog dig tid att lämna en rad!

Snabb service och återkoppling,

Snabb service och återkoppling,

Hej Elisabeth,

Härligt att allt blev till belåtenhet med ordern. Vi är tacksamma över dina positiva rader! Stort tack för din hyllande 5:a!

Leverans enligt utlovat.

Leverans enligt utlovat.
Bra kvalitet

Hej Uffe,

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension. Det gläder oss att du blev nöjd!

Menta fönster

Robusta och välbyggda fönster!

Antwoord van Menta Fönster

Tack för de fem stjärnorna och din fina rad!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft en mycket bra upplevelse av…

Har haft en mycket bra upplevelse av kontakten och beställningen av våra fönster hos Menta Fönster.

15 januari 2025

Hej Thorbjörn,

Din recension och stjärnor gläder oss. Vi är så tacksamma för att få vara din fönsterleverantör - Stort tack!

Återvändande kund

Har tidigare köpt fönster av menta och tycker deras trä/alu är av väldigt god kvalitét.
Blev ytterligare ett köp av dem nu 4 år senare. Var i kontakt med säljare Christoffer som hanterade min order.
Mycket kunnig trevligt och många bra inspel och idéer till mitt "lilla" specialprojekt.

Mycket nöjd!

31 maart 2025

Hej Kristoffer,

Vilka fina rader, tack! Vi på Menta är så glada över att få vara delaktiga i ditt pampiga projekt! Kul att spåna idéer ihop med dig, det här kommer bli riktigt bra!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allt var toppen när vi köpte altandörr

Köpte altandörr, superfin och allt var smidigt! Joel är toppen och har alltid ett fint bemötande.

27 maart 2025

Hej Louise,

Vilken trevlig recension! Tack för att vi fick hjälpa dig med din beställning, och stort tack för fem fina stjärnor! Jag ska hälsa Joel!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fina fönster till ett bra pris.

Lätt att beställa online.
Fantastiska fönster till ett bra pris och bra kvalité.
Leverans snabbare än utsatt datum Bra service vid leverans.
Så nöjd

16 augustus 2024

Hej CE,

Tack för att du tog dig tid att skriva ett så hedrande omdöme! Hela Menta-familjen tackar ödmjukast och bugar djupt!

Varmt rekommenderar!Lätt att beställa

Varmt rekommenderar!Lätt att beställa. Smidig leverans. Allt stämde precis s efter order.

7 november 2024

Antwoord van Menta Fönster

Va härligt att allt blev som förväntat hos er! Tack snälla för den härliga rekommendationen och även de fem nya fina stjärnorna!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick en defekterad balkongdörr

Fick en defekterad balkongdörr. Längst upp vid karmen var den den sönder dessutom limmad och när vi ringde och berättade situationen så sa dem indirekt att det var typ vi som hade gjort det eftersom dem aldrig varit med om något liknande innan. Dessutom köpte jag dörren med broms vilket kom utan. Hur som helst fick vi noll hjälp och dem ville att vi skulle köpa en ny dörr

7 november 2024

Hej Marziye,

Jag förstår såklart er besvikelse med denna tydliga defekt som uppkommit på er dörr. Dock intygar jag på nytt att vi aldrig någonsin skickar lagade eller limmade produkter. Vid mottagning returnerar vi ev. trasiga produkter till fabriken och ersätts då med nya. Transportskador kan absolut inträffa senare mellan vårt lager och kund, men vi vill då att man anmäler det till oss så vi kan få hjälpa i tid. Grundregeln är att inte montera något som är trasigt. Våra instruktioner kring detta syns tydligt på våra pallar, och hantverkarna som tagit emot (och monterat) borde noterat detta.

Vi har erbjudit er en ny dörr till kraftigt reducerat pris som goodwill. Bromsen har vi hela tiden lovat att vi löser, men vi saknar svar från er. Vi vill ALLTID hjälpa våra kunder.

Dit is Trustpilot