Menzzo Reviews

73.929
TrustScore 2 uit 5

2,2

Zeer slechte service! Geen normaal contact mee te krijgen! Houden zich niet aan afspraken na het leveren van een kapot meubelstuk!

Na alle onderstaande reviews werd ik wel wat zenuwachtig. Levering ging vlekkeloos, met prettige track-and-trace berichten van zowel Menzzo als DPG en een tijdslot van een uur waarbinnen ze zouden ko... Toon meer

Mooie spullen, op tijd geleverd. Wij waren niet thuis tijdens de ontvangst maar de bezorger was zo flexibel met ons te kijken naar een oplossing. Ik zag de reviews nadat ik mijn (hele grote) best... Toon meer

In januari een stoel en tafel gekocht. De levering werd steeds opgeschort, dus in overleg met een filiaalmanager is de aankoop geannuleerd. Nu wacht ik al een half jaar op terugbetaling van mijn aanko... Toon meer

1. Meubelwinkel

Over Menzzo

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

MENZZO, filiale de la société DAVLI, est concepteur et importateur de meubles contemporains au design étudié pour faciliter votre quotidien.

Des tables basses relevables, dépliables, à rallonges, des chaises empilables, des lits avec espace de rangements... Tout est pensé pour vous faire GAGNER DE LA PLACE, du TEMPS, et de l’ARGENT.

Retrouvez, sur notre SITE INTERNET ou en BOUTIQUE, des meubles modernes et pratiques, qui font le succès de notre magasin Menzzo, souvent copié mais jamais égalé !

Notre équipe est disponible et à votre écoute, pour vous aider à choisir les produits dont vous avez besoin, que vous habitiez un grand pavillon ou un petit appartement.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

74K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(73.929)

840 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geld terug na 7 maanden

U krijgt uw geld niet terug na annulatie. Het is fraude, alle positieve reviews zijn fake. Ik krijg al 5 maanden te horen dat ik het geld terugkrijgt, steeds dezelfde mail. Het is 200% bedrog.
Update 11/02/2025: na 6 maanden van mails en opvolging het geld terug gekregen.

18 september 2024

Het is fraude, vertrouw deze website niet.

Het is fraude, vertrouw deze website niet. We hebben sinds begin juli besteld. De levering werd te laat bevestigd. We hebben om een ​​terugbetaling gevraagd, het is al 2 maanden en er is niets. Terwijl we proberen contact op te nemen met hun klantenservice, wordt er niets duidelijk gecommuniceerd. Ik weet niet meer wat ik moet doen, behalve dit juridisch op te volgen zodat we de terugbetaling kunnen krijgen.

15 juli 2024

Let op: Opgelicht, krijg geld niet terug

Opgelicht, krijg geld niet terug

Ik had een tafel besteld 505 euro, daarna de bestelling binnen wettelijke termijn geannuleerd. Per email is bevestigd dat ik mijn geld terug zou krijgen. Echter tot op heden niks ontvangen. Ondertussen incasso ingeschakeld ze reageren nergens op. Ik vraag me af of ik ook aangifte kan doen van diefstal zowel in Nederland als in Frankrijk iemand ervaring hiermee?

1 september 2024

Ik heb een bestelling de dag zelf…

Ik heb een bestelling de dag zelf geannuleerd en nooit mijn geld(375€) terug gekregen, zij zeide dat zij dat geld terug gingen geven maar nooit iets gekregen.ik heb veel mail gestuurd maar krijg geen antwoord.

25 december 2023

Stoelen retour

Stoelen retour, nooit geld terug ontvangen. Was ergens in maart, vijf maanden geleden inmiddels. Via mail contact, lijkt een robot...
Bijna 300euro verprutst😑

1 maart 2024

Wordt al sinds 22 Mei j.l

Wordt al sinds 22 Mei j.l. aan het lijntje gehouden.
Had salontafel teruggestuurd en zou geld terug krijgen.
Wel 50 E-Mails gestuurd "waar blijft terug storting geld"
Steeds netjes antwoord, dat het komt.
Wacht nog steeds dus ---- maar krijg keer op keer belofte, ligt bij de de boekhouding ---- "lieve klant u krijgt geld terug" !!!! Dus MENZZO ?????????

22 mei 2024

Wat een vreselijk slechte logistiek…

Wat een vreselijk slechte logistiek heeft dit bedrijf. Zo vreselijk slecht dat woorden te kort schieten.

Eettafel set besteld zou in maart bezorgd worden nu nog steeds niks ontvangen. Vaak gemaild geen mail terug.

Weg geld en geen product.

SUPER SLECHT!

8 augustus 2024

Bestelde 2 lampen ,stond direct…

Bestelde 2 lampen ,stond direct leverbaar, tot mijn verbazing zou het vervolgens 6 weken duren .
Dus ik wilde mijn geld terug .
8 juli 2024 bevestiging gekregen .zou mijn geld terug krijgen
Tot op heden nog niets
Na diverse mails te hebben gestuurd

5 juli 2024

Erg slecht bedrijf

Erg slecht bedrijf. Barkrukken besteld die bleken een andere hoogte te hebben dan wat ze hebben verteld. Ik had ze er tenslotte zelfs nog over gemaild voor ik de krukken ging bestellen. Geen excuus of niets voor gekregen, maar wel de verzendkosten mogen betalen terwijl zei de verkeerde maat hebben doorgegeven. Vervolgens de stoelen teruggestuurd. Uiteindelijk zijn de stoelen begin opgehaald en ik heb nu nog steeds geen geld terug. Koop a.u.b. niet bij dit bedrijf.

30 juli 2024

Inmiddels een keer of tien…

Inmiddels een keer of tien terugbetaling beloofd met steeds weer dezelfde smoesjes. Gewoon ordinaire oplichters. Nooit iets bestellen!!
Aangifte gedaan bij Nederlandse en Franse politie evenals melding bij diverse consumenten platforms.
De “ winkel “ in Frankrijk hebben wij inmiddels ook gelokaliseerd evenals het e-mailadres vanwaar alle smoezen komen.

15 maart 2024

Wat er mis ging !!!!!ben al een maand…

Wat er mis ging !!!!!ben al een maand op mijn geld aan het wachten vinden jullie dit normaal?????altijd hetzelfde antwoorden. De boekhouding is er mee bezig .hoe lang kan da huren om geld terug te storten????gulle denk dak nen ezel in mijne hoe heb staan zeker 😡schandalig. En da noemt zich een firma. Men gat oek ja .geen alles door aan mijne advocaat want heb het gehad 😡😡😡😡

21 juni 2024

Retour is ramp

Was netjes geleverd maar als je retour wil doen krijg je steeds heel beleefd mailtje met spijt ons maar er gebeurt niks. Ik ben nu 1 maand en 5 mails verder en er is nog steeds geen oplossing . Nu ben ik bang dat ik de pineut ben geworden 😔

1 juli 2024

Ik heb 4 eetkamer stoelen taupe…

Ik heb 4 eetkamer stoelen taupe besteld, deze waren niet op voorraad, dit is ook keuring aangegeven op de site. Via de mail gecommuniceerd wat de bezorging betreft gezien het feit wij op vakantie gaan. Ik kreeg keurig antwoord terug, uiteindelijk na 3 maanden mijn stoelen binnen, echter is de bestelling niet compleet, geen schroeven meegeleverd in de dozen wij kunnen de 4 poten van de eetkamerstoelen dus niet bevestigen. Paar keer via de mail gecommuniceerd met de vraag of de schroeven nageleverd kunnen worden, nog steeds geen reactie terug ontvangen

8 juli 2024

Poculus lamp menzzo

Wij hebben de poculus lamp gekocht bij Menzzo. Dit type lamp is normaal veel duurder dus we waren benieuwd. De communicatie over de levering en de levering zelf verliepen vlekkeloos (in tegenstelling tot veel andere reviews). De lamp zelf is mooi, maar hij had aan de binnenkant van de koepels een gekke oranje kleur die niet mooi afstak tegen de kleur aan de buitenkant (messing). We hebben de binnenkant van de koepels daarom geverfd en het ziet er super uit. Normaal zou ik een lamp niet zo snel verven, maar aangezien de prijs zo gunstig was durfden we het wel aan.

3 juli 2024

Ik heb een vloerlamp besteld 14 mei…

Ik heb een vloerlamp besteld 14 mei ....we zijn al verder nog niets gehad ...begrijp niet na al deze review dat ze geen stappen ondernemen.....dat er iemand spoed legt van al die bestellingen en dat mensen hun geld snel kunnen ontvangen .....dikke oplichters

14 mei 2024

Had ik deze reviews maar gelezen…

Had ik deze reviews maar gelezen voordat ik mijn bestelling plaatste!! Ik heb een salontafel ontvangen die hartstikke beschadigd uit de doos kwam. Nu wil ik de tafel graag terugsturen en mijn geld terug. Dit schijnt moeilijk te zijn. Ze komen met voor mij een heel onvoordelig voorstel van dat ik de tafel mag houden en dat ze mij met 20% van de aankoopprijs excl. verzendkosten tegemoet willen komen. (De verzendkosten waren fors) Daar kan ik natuurlijk niet mee akkoord gaan. Oh zo’n spijt, dit gaat getouwtrek worden! Maar ik hoop toch nog op een oplossing.
Inmiddels is het 22 augustus en nog steeds geen geld terug ontvangen. Het zijn dus gewoon oplichters. Gedacht aan een incassobureau maar dat kost natuurlijk ook weer geld. €200 weggegooid!
Mensen koop nooit iets bij dit bedrijf!

21 juni 2024