Meubelklik

We kochten reeds verschillende stoelen aan bij Meubelklik. Zowel onze keuken- woonkamer en bureaustoelen kozen we telkens bij Meubelklik. Telkens kregen we een topservice! Ook de kwaliteit is sup... Toon meer

Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en op mailtjes wordt helemaal niet gereageerd. Ik heb een salontafel met een fabrieksfout ontvangen die ik wil ruilen maar ik krijg dus niemand te pakken.... Toon meer

De bestelling van de stoelen liep wat vertraging op omdat de stock uitgeput was, maar daarna verliep alles heel correct. Afspraak voor levering: heel stipt. Verpakking: zeer goed. De stoelen zelf bean... Toon meer

Ik ben eigenlijk niet zo tevreden van het bed dat ik besteld heb ik vind het spijtig dat op de foto het bed andere afmetingen heeft,het hoofdeind is hoger en het voeteinde ook,zo had ik het eigenlijk... Toon meer

1. Meubelwinkel

Over Meubelklik

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Meubelklik is de online webshop voor al uw meubilair. Op zoek naar een moderne zetel, design stoelen of een leuke zitzak? Je vindt het allemaal op Meubelklik. Wees creatief met uw interieur en creëer zelf uw exclusieve maattafel. Of kies een kast, tafel en zetel uit het ruime assortiment. Ook voor uw tuin voorziet Meubelklik in tuinmeubelen en horecazaken kunnen er terecht voor barstoelen, -tafels en veel meer. Uw interieur afwerken met een spiegel of hippe lamp, neem dan zeker een kijkje op de webshop en laat u verrassen. Meubelklik garandeert een goede service, gratis levering van alle bestellingen en je krijgt 200 dagen om je aankoop te retourneren. Tevens geniet je van 2 jaar garantie, scherpe prijzen en daarbovenop aanbiedingen en interessante kortingen.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle levering en heel vriendelijk …

Snelle levering en heel vriendelijk contact!

TIP: wanneer je aan de klant de bestelling bevestigt of bij winkelmandje: geef indicatie van leveringstermijn mee

26 april 2017
Logo Meubelklik

Antwoord van Meubelklik

Bedankt voor deze tip Céline!
Indien de verwachte levertermijn groter is dan normaal (2-14d) dan sturen wij steeds een mailtje hiervoor, echter nog niet tijdens het plaatsten van de bestelling. We nemen dit zeker mee bij toekomstige aanpassingen.

Goede beoordeling

Leuk om dit aanbod te hebben, aangezien we net een huis gekocht hebben. We hebben een mooie koop kunnen doen voor kwaliteit.

18 april 2017

Onjuiste communicatie ivm afhaling

Bij aankoop werd ons gezegd dat we deze zelfs in weekend, zelf zaterdag en zondag, konden afhalen. Maar dit blijken leugens te zijn.

29 maart 2017
Logo Meubelklik

Antwoord van Meubelklik

Beste,

Wij proberen een extra service te bieden door de mogelijkheid te geven om 's avonds en/of tijdens het weekend bestelde goederen af te halen. Dit lukt helaas niet elk weekend. Wij hopen te mogen rekenen op uw begrip hiervoor.

Mvg,

Sam.

Na mijn bestelling werd netjes de verwachte leverdatum aangegeven in de e-mail. Uiteindelijk is het product nog eerder geleverd dan aangegeven. Top!

27 maart 2017

omruilen

Heb een ijzer bed gekocht en hij paste niet in elkaar. Heb gebeld en gemaild. Die zou omgeruild worden, maar heb tot op heden nog niks gehoord. Wel jammer, want verder ging alles goed.

28 januari 2017