We kochten reeds verschillende stoelen aan bij Meubelklik. Zowel onze keuken- woonkamer en bureaustoelen kozen we telkens bij Meubelklik. Telkens kregen we een topservice! Ook de kwaliteit is sup... Toon meer
Meubelklik
Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en op mailtjes wordt helemaal niet gereageerd. Ik heb een salontafel met een fabrieksfout ontvangen die ik wil ruilen maar ik krijg dus niemand te pakken.... Toon meer
De bestelling van de stoelen liep wat vertraging op omdat de stock uitgeput was, maar daarna verliep alles heel correct. Afspraak voor levering: heel stipt. Verpakking: zeer goed. De stoelen zelf bean... Toon meer
Ik ben eigenlijk niet zo tevreden van het bed dat ik besteld heb ik vind het spijtig dat op de foto het bed andere afmetingen heeft,het hoofdeind is hoger en het voeteinde ook,zo had ik het eigenlijk... Toon meer
Over Meubelklik
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Beertegemstraat 71, 9750, Ouwegem - Zingem, België
- +32(0)9.390 85 76
- info@meubelklik.be
- www.meubelklik.be
top kwaliteit excellente service, snelle levering !!
zeer professioneel !!!
Ongelofelijk. In 1 klik heb je waar je altijd van gedroomd hebt
Zeer toegankelijke website. Beschrijving van het product stemt volledig overeen met het geleverde product.
Zeer snelle levering. Zeer goede service.
Ik heb mijne winkel gevonden.!!!!!!
Veel te laat
De bestelling werd veel later geleverd dan beloofd.
Bij andere websites die een (meestal kleinere) vertraging hadden, werd me altijd iets in return gegeven (een aankoopbon, 10 % korting op mijn aankoop, ...).

Antwoord van Meubelklik
Mooie prijs/kwaliteit
Zeer tevreden door de vlotte levering. Kwaliteit komt perfect overeen met mijn verwachtingen. Vlotte levering door PostNL.
Heb reeds zeer positieve commentaar gekregen door vrienden.
Vlotte & correcte levering en prima opvolging.
De stoelen werden geleverd. Na openen van alle stoelen, was er ééntje bij die zichtbaar een kortere poot had. Na mailing werd de volgende dag al een nieuwe geleverd. Perfect!
Pico bello
Snelle afhandeling van de bestelling en dito levering.
Super
Snelle en correcte levering. Zeer goede kwaliteit, bureel + bureaustoel besteld, prima.
Heel tevreden
Ik ben zeer tevreden,snelle service en de stoelen zijn heel mooi en zitten heel comfortabel.
Goed van prijs en snel geleverd
Donderdagavond om 22 uur mijn bestelling geplaatst. Zaterdagochtend om 9 uur stonden er 6 tuinstoelen voor de deur. Een betrouwbare leverancier!
Erg snelle goede levering en service
Ik bestelde op donderdagmiddag de cacoon waar ik al lang naar verlangde en vrijdag werd ze met depost al geleverd .... Super he! Goed op tijd zodat ik ze nog voor vaderdag cadeau kon geven
goede prijs-kwaliteitverhouding
Correcte levering binnen de gestelde termijn
eenvoudige en begrijpbare instructies voor het monteren van de meubels
goede prijs-kwaliteit verhouding
Topservice
Niets anders dan goede woorden voor Meubelklik. Ik had al een tijdje stoelen in de gaten maar ik kon ze nog niet bestellen omdat we ze momenteel nergens kunnen stockeren omdat we pas in augustus verhuizen. Plots kwam ik tot de ontdekking dat de stoelen niet meer konden besteld worden op de website. Ik heb contact opgenomen via het contactformulier en Michaël heeft er alles aan gedaan zodat ik de stoelen toch nog kon bestellen. En ons stockageprobleem is ook opgelost want het bedrijf zal pas in augustus bij ons leveren. Ik zal zeker nog opnieuw bestellen bij hen!!!

Antwoord van Meubelklik
snelle levering, prima kwaliteit
Snelle levering, ook na betaling met overschrijving.
Netjes afgeleverd zoals het hoort!
Heel tevreden !
Vriendelijke communicatie, snelle levering. Mooie bureaustoel. Wij zijn heel tevreden.
Snelle goede service!
Eenvoudig te bestellen. Snelle levering. Goede kwaliteit.
Probleemloze aankoop
Heb net 4 trendy stoeltjes gekocht voor in de bijkeuken, de kinderen zijn ze weg van!
Goeie service, snelle levering en zeker en vast van kwaliteit dus mij zullen jullie hier nog terugzien!
Meubelklik? In één woord 'TOP' !
Bij mijn zoektocht op internet naar toffe meubelen voor onze nieuwe bar, kwam ik terecht bij Meubelklik. Wij vonden er heel mooie meubelen aan betaalbare prijzen. Toch waren we een beetje wantrouwig, omdat bij aankoop van meubels via internet, we enkel een foto kunnen zien. Maar de meubels waren volledig naar onze smaak. Onze bar is prachtig! Meubelklik moet een grote stok hebben, want waar je in andere meubelwinkels maanden moet wachten op de levering, gebeurde bij ons binnen de week!
Bij het openmaken van onze rode barkrukken, waren kleine matte vlekken te zien op de zittingen. Die waren afkomstig van de verpakking, maar konden niet meer verwijderd worden. Wij belden met Meubelklik, en werden heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Onmiddellijk werden nieuwe zittingen opgestuurd. Ik zou aan iedereen de firma Meubelklik aanraden!